- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aman sağlığı ve rahatı yerinde olsunda bitanemmmm hasretliğe dayanılır:)anladım balım ondan benden azbnmkıde bıdahakıne agustosta gelır cok beklıcem yaaa offf
denızımın dedıgı gıbı dırek senı sevıyorum yaz yumusar zaten :) kırgın uyumayn tatlmhala bağrışıyoruz canım ya
hee dayanılır ben zor dayanırımAman sağlığı ve rahatı yerinde olsunda bitanemmmm hasretliğe dayanılır:)
ıyı geceler datlum ruyanda sevdıcegını gor ınsallah :) ALLAH rahatlık versınBen yatıyorum güzellikler iyi geceler hepinize
İptal etmeyiiiiiiiiinnnn.. O alttan almıyosa sen al bitanemmmm.. Zaten sen adım attığın anda o da yumuşayıp adım atıcaktırrr:) bak bu fırsatı kaçırmayın kuşuuuum.. Sen o günün hayalini kuruyodun kaç zamandırrrr, hayallerrinin kırılmasına izin vermeeee..bebeğm yrn kaçıcaktık işte bi günlüğüne
bilmiyorum iptal mi olucaak of
nerye kacyorsunuz kz :)bebeğm yrn kaçıcaktık işte bi günlüğüne
bilmiyorum iptal mi olucaak of
Dayanırsın dayanırsııııın sen çok güçlü bi hatunsıuuuunhee dayanılır ben zor dayanırım
gucumu yıyıp bıtırdı bu aylar kıstan sogudum smdı yaz gelıyor yazdan da sogurumDayanırsın dayanırsııııın sen çok güçlü bi hatunsıuuuun
Kıııız bende bıktım gari şu kıştaaannn bahar gelsin istiyorummmmmmmmmmmgucumu yıyıp bıtırdı bu aylar kıstan sogudum smdı yaz gelıyor yazdan da sogurum
aynen kız saka bı yana yaz gelınce gezıyorsun zaman hemen gecıyor byle hıc gecmıyorKıııız bende bıktım gari şu kıştaaannn bahar gelsin istiyorummmmmmmmmmm
İptal etmeyiiiiiiiiinnnn.. O alttan almıyosa sen al bitanemmmm.. Zaten sen adım attığın anda o da yumuşayıp adım atıcaktırrr:) bak bu fırsatı kaçırmayın kuşuuuum.. Sen o günün hayalini kuruyodun kaç zamandırrrr, hayallerrinin kırılmasına izin vermeeee..
Aynen balım yaaa.. Damlammmm ben yatem gari müsadenleeeee:) öpüyom seni kocaman kocamannnn:)aynen kız saka bı yana yaz gelınce gezıyorsun zaman hemen gecıyor byle hıc gecmıyor
tamam kusum :) bnde uyıcam zatıı ıyı geceler denızım ALLAH rahatlık versın ruyanda sevdıcegını gorursn ınsallah opuyorum senı kocaman balım :)Aynen balım yaaa.. Damlammmm ben yatem gari müsadenleeeee:) öpüyom seni kocaman kocamannnn:)
bende survivoru izledim canım sigara içiyorum yatıcam şimdi.. Özledim seni şirin şey :) gökimin 14 gunu kaldı fıstığım cok sukurNidakuşummm çok özledim seniiiiiİyiyim bitanemmmmmm survivor izliyorummmm şafak sayıyorummm bilindik şeyler işteeee Sen nasılsııınn? Nasıl gidiyo işleeeer? Göki nezmn dönüş yapıyo kıııız?
Balım o sinirle söylemiştir öyleee.. Askerliğe geri döndüğünde bugünlerimizi arıycaz de, kırmayalım birbirimizî de.. Hatırlat bunu ona fıstığımmm..bebeğim dedim ama gitmiyoruz yarın dedibende bağırdım
MASSALLAH az kalmıs kuzum darısı bıze olsun uzun donendınız dmı tatlmbende survivoru izledim canım sigara içiyorum yatıcam şimdi.. Özledim seni şirin şey :) gökimin 14 gunu kaldı fıstığım cok sukur
bende survivoru izledim canım sigara içiyorum yatıcam şimdi.. Özledim seni şirin şey :) gökimin 14 gunu kaldı fıstığım cok sukur
evet canım uzun dönemiz bizde çok şükür 165 günü devirdik öyle yada böyle darısı burdaki butun kader arkadaşlarıma :MASSALLAH az kalmıs kuzum darısı bıze olsun uzun donendınız dmı tatlm
Gel aradaaaaa unutma biziiiii Ben seni hiçç unutmıycammmmmm.. Alaşehirle ilgili az mı rahatsız etmiştim seni kııııız
Bende yatıyorum bitanemmm.. İyi geceleeeer.. Rüyanda gökini gör inşallahh.. Öpüldün kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?