2014 Yarenleri! :)

bebeğm yrn kaçıcaktık işte bi günlüğüne
bilmiyorum iptal mi olucaak of
İptal etmeyiiiiiiiiinnnn.. O alttan almıyosa sen al bitanemmmm.. Zaten sen adım attığın anda o da yumuşayıp adım atıcaktırrr:) bak bu fırsatı kaçırmayın kuşuuuum.. Sen o günün hayalini kuruyodun kaç zamandırrrr, hayallerrinin kırılmasına izin vermeeee..

bebeğim dedim ama gitmiyoruz yarın dedi bende bağırdım

bende survivoru izledim canım sigara içiyorum yatıcam şimdi.. Özledim seni şirin şey :) gökimin 14 gunu kaldı fıstığım cok sukur

bende survivoru izledim canım sigara içiyorum yatıcam şimdi.. Özledim seni şirin şey :) gökimin 14 gunu kaldı fıstığım cok sukur
Gel aradaaaaa unutma biziiiii Ben seni hiçç unutmıycammmmmm.. Alaşehirle ilgili az mı rahatsız etmiştim seni kııııız

Bende yatıyorum bitanemmm.. İyi geceleeeer.. Rüyanda gökini gör inşallahh.. Öpüldün kocamannn

ah Alaşehir ahh bir rüzzgar gibi geldi geçti.. canısı burdayım gitmiyorum biyere daha cook seyler paylaşacağız burda opuyorum cok cok iyi geceler fısstıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…