seni de görmedim benseven kıskanırmışbişi dicemmm biz hiç seni göremedikkkk
nasıl göreceğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhemen gör o zamannn
Bende iyiyim çok şükür bebeğim :) oooo süper yaa Şube'den ararlar zaten :)
ooooo ne güzel yaa iyi degerlendirin kuzum sizin ailevi mevzular nolduBen de şafak sayıyorumAy sonunda burda sevdicekkkkkkkkkk oleeeyyy
Ahahha bende bugün yolda gelirken kendi kendime dedim keşke alsaydım diyeee
Kızzzzzzzzzzzz baktım şimdi kargo Bornova'daymış inanabiliyor musun????İnşallah bugün teslim edilirrrrrrrrr Ama sevdicek gidip bakar mı yaa inşallah bakar
1 günden bisi olmaz:) kacta gidiyor kuzuhaber verdik geç gideceğini canım, en fazla 1 gün fazla askerlik yaparsın demiş.. ne yapalım artık yapcak birşey yok
1 günden bisi olmaz:) kacta gidiyor kuzu
sevdicekle ortak face actik facesi olan bacilar ozelden yazin :)
ooooo ne güzel yaa iyi degerlendirin kuzum sizin ailevi mevzular noldu
balimm asma yüzünü. .gitsin ki hemencecik gelsin :)gitti canım Urfa'ya da indi,, başladı askerlik kaldığımız yerden
hemen yazıyomm
valla onların tarafta yokta bnmkiler sorun..bizde şimdilik erteliyoruz donene kadar.bakalim neler olucakBakalımmmmmBizde bir ilerleme yok bacım yaa aynıyız, sorunları erteliyoruz bir nevi yokmuş gibi davranıyoruz ama içten içede ikimizi kemiriyor maalesef... Sizde de vardı n'oldu?
balimm asma yüzünü. .gitsin ki hemencecik gelsin :)
valla onların tarafta yokta bnmkiler sorun..bizde şimdilik erteliyoruz donene kadar.bakalim neler olucak
iyiyiz şekerim sen nasılsınkuzular merhabaa
Nasılsınız
bende iyiyim canımm giremedim ne zamandır foruma . keyifler nasıliyiyiz şekerim sen nasılsın
Şu anda acayip sinirliyim ya pttyi aradım ulaşmış ptt de bekliyor. Sevdicek gitmemiş ınsan gider bir bakar di mi
ptt te ki adam birliğini aradı şansa orda da para çekmeye gelen bir arkadaşı vardı ama gitmedi yaaaa ufffff herkesi haberdar ettim ama yokk olmadı
kuzular merhabaa
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?