bende iyiyim bebeğimmsakinnnn olmalısın sanki,, hedurr yavruşum ya bugün gidememiştir yoğundur, yarın mutlaka gider
merhaba canımçok şükür iyiyim sen nasılsınn
tabi bekleriz kuzum..ztn hmn alisiyo insan goruceksin:) bu arada bizim iki gun yol iznimiz varmış safak atarsa 155 oldu :)öyle bebeğimmm inşallah sağ salim gelsinler de bekleriz değil mii
bende iyiyim bebeğimmnasıl gidiyor şafak kaç oldı
tabi bekleriz kuzum..ztn hmn alisiyo insan goruceksin:) bu arada bizim iki gun yol iznimiz varmış safak atarsa 155 oldu :)
oyy ne zor dimi gördükten sonra tekrar yollamak onubugün tekrar yolladım sevdiceği, izin bitti, beklemeye devammşafak 150 lerde bişiii,, sinirlerim bozuluyor o yüzden 10 ar 10 ar saymaya karar verdim sizin kaç oldu cicimm
çok şükür Rabbime iyi canım benim senin keyfin nasıl bakalımbende iyiyim canımm giremedim ne zamandır foruma . keyifler nasıl
çok şükür bitanem hava yağmurlu bugün burdaçok şükür Rabbime iyi canım benim senin keyfin nasıl bakalım
aynen burada da hava yağmurlu kuzucum . yağmurlu havada en güzeli uyumak benceçok şükür bitanem hava yağmurlu bugün burdaevde keyif havası tam
hehe aynen kuzum ya sabah yataktan zor çıktımaynen burada da hava yağmurlu kuzucum . yağmurlu havada en güzeli uyumak bence
ah canım y neler yasamıssın.. Geçici hepi sabır kuzum duat et yanlz değilsin. Ben npym canım iyi şimdilik cok sukur şafaktaiyi canım 13 atrsa:) darısı basına inşallah.. Üzülme güzel annecik.Ne olsun zor şeyler yaşadım son zamanlarda birşey olmadı aslında ama birikmiş şeyler eşimin yokluğu bir anda patlak verdi psikolojik bazı sorunlar yaşadım eşimin izinine dek geldi tabi bu durumlar şu an daha iyiyim ama tam olarak toparlandığım söylenemez izin sonrası duygu çöküşü yaşıyorum inşallah geçer bu günler de kavuşuruz. Sen ne yaptın şafak kaç oldu kayınpederin iyileşti mi
aynenkuzum bunu herke yasayacak sanırım :)normal canım oyle olman 1sene dıle kolay beklıyorz gelncede ınsan afallıyor :))
oyle kolay değil iste yaşamayan bilemiyo kuzum..konuşmak kolayBizim ilerimiz yok herkes bana ayrıl diyor sanki çok kolay bir şey...
burdayım bebeğiiiiiim
burdayım bebeğiiiiiim
sizi izliyoruuuuuuuuuuumnapıonz len sesınız ckmıo
niye iki gun ekledin kuzuyol izinlerini harcadık ya kuzucumm nasıl eklendi tekrar, bize de eklenecek mi.. kafamda deli sorularben 2 gün daha ekledim şafağa atarsa 159
niye iki gun ekledin kuzu
sizi izliyoruuuuuuuuuuumbakınıyorum bebeğim sen napıyosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?