2014 Yarenleri! :)

evet canım uzun zaaman giremedim özledim sizi ne var ne yok bakalım ?
Ne olsun zor şeyler yaşadım son zamanlarda birşey olmadı aslında ama birikmiş şeyler eşimin yokluğu bir anda patlak verdi psikolojik bazı sorunlar yaşadım eşimin izinine dek geldi tabi bu durumlar şu an daha iyiyim ama tam olarak toparlandığım söylenemez izin sonrası duygu çöküşü yaşıyorum inşallah geçer bu günler de kavuşuruz. Sen ne yaptın şafak kaç oldu kayınpederin iyileşti mi

napimm ya safak saymaya devam .alışmaya çalışıyorum ..izin güzeldi yaaa:) sen napion yavrum

Ben de şafak sayıyorum Ay sonunda burda sevdicekkkkkkkkkk oleeeyyy

Hiç dalga geçmesin don önemliii önemliii Aşkitoya 5 tane daha don aldım haftasonu

Ahahha bende bugün yolda gelirken kendi kendime dedim keşke alsaydım diyeee
Kızzzzzzzzzzzz baktım şimdi kargo Bornova'daymış inanabiliyor musun???? İnşallah bugün teslim edilirrrrrrrrr Ama sevdicek gidip bakar mı yaa inşallah bakar

ben sana 54657451326 kere dedim al al diye ahh ahh sözüm dinlenmiyorkiii inşallah teslim edilir,, ooo oralara kadar gitmiş ya çok şükür vakit bulunca ara ara gider sorar cınımss

Sankim daha yavaş mı ne geçiyo topraam öyle geliyor bana Allah'ım aminnn topraam bağlayacam kendime bensiz gidemez

ben sana 54657451326 kere dedim al al diye ahh ahh sözüm dinlenmiyorkiii inşallah teslim edilir,, ooo oralara kadar gitmiş ya çok şükür vakit bulunca ara ara gider sorar cınımss
Aynen ya sorma sonradan pişman oldum ahahha
Şükür İzmir'de, arayamıyorum ki çocuğun telefonu yok Beni de arkadaşından arıyor. Geçenlerde beni aramış ben görmedim uyuyordum 20 dk sonra aradım baktım o değil arkadaşı küt suratına kapattım telefonu Sonra mesaj attı kusura bakma diye ben cevap atmadım atsam benimki oyardı beni
Neyse ertesi gün aradı ben sana demedim mi aradığım numaraları arama diye ben seni ararım açmazsan tekrar ararım ne diye arıyorsun bilmem ne

ben olsam konuşurdum git bana Ceyhun u bul derdim o kadar ki yüzsüzümmm

şaka falan tabi de evet kızıyorlar çünkü kimin ne olduğunu bilmiyosun en iyisi konuşmamak, ama çok acil bi durum olsa ulaşmam gerekse umrumda bile olmaz istediği kadar kızsın ararım

Yaa bacum benim ki çok yakın arkadaşı kaç senelik kankasından kıskanıyor Tee ilk tanıştığımız zamanlarda beni eklemişti çocuk sonradan benimki sildirdi galiba bana bir şey demedi ama çocuk faceden sildi beni
Bana bir keresinde demişti zaten ondan da çok kıskandığını Ulen neyimi kıskanıyor anlamadımki
Yaa durum böyleyken ordakilere hayatta güvenmez Ama dediğin gibi çok acil durum olursa mesaj atar söylerim

seven kıskanırmış bişi dicemmm biz hiç seni göremedikkkk

İyiyim bacım sen nasılsın? Dün yolladım işte İzmir'deymiş bugün teslim edilcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…