AMIN tatlım MASSALLAH sıze bana da bıtmıcek gıbı gelıyor daha 243 gunumuz var :))evet canım uzun dönemiz bizde çok şükür 165 günü devirdik öyle yada böyle darısı burdaki butun kader arkadaşlarıma :
canım uzak gibi gorunuyor ama öyle bir gelip çatıyor ki teskere günü sasırıyo inanamıyorum Gökhan geldiği zaman bile inanamıcam bisüre biliyorum :)AMIN tatlım MASSALLAH sıze bana da bıtmıcek gıbı gelıyor daha 243 gunumuz var :))
normal canım oyle olman 1sene dıle kolay beklıyorz gelncede ınsan afallıyor :))canım uzak gibi gorunuyor ama öyle bir gelip çatıyor ki teskere günü sasırıyo inanamıyorum Gökhan geldiği zaman bile inanamıcam bisüre biliyorum :)
Ne olsun zor şeyler yaşadım son zamanlarda birşey olmadı aslında ama birikmiş şeyler eşimin yokluğu bir anda patlak verdi psikolojik bazı sorunlar yaşadım eşimin izinine dek geldi tabi bu durumlar şu an daha iyiyim ama tam olarak toparlandığım söylenemez izin sonrası duygu çöküşü yaşıyorum inşallah geçer bu günler de kavuşuruz. Sen ne yaptın şafak kaç oldu kayınpederin iyileşti mievet canım uzun zaaman giremedim özledim sizi ne var ne yok bakalım ?
napimm ya safak saymaya devam .alışmaya çalışıyorum ..izin güzeldi yaaa:) sen napion yavrum
Hiç dalga geçmesin don önemliii önemliiiAşkitoya 5 tane daha don aldım haftasonu
toparladik kuzum ya alistik yani..yrn gidicek diye sorun yapmazlar dimi kuzu
Ben de şafak sayıyorumAy sonunda burda sevdicekkkkkkkkkk oleeeyyy
Ahahha bende bugün yolda gelirken kendi kendime dedim keşke alsaydım diyeee
Kızzzzzzzzzzzz baktım şimdi kargo Bornova'daymış inanabiliyor musun????İnşallah bugün teslim edilirrrrrrrrr Ama sevdicek gidip bakar mı yaa inşallah bakar
Aynen öyle be toprammmsen say plakalara düşmüssün artık say yani ahh ahhh sevdiceklerimiz ömür boyu yanımızda olur inşallahh
mesleğin de güzelmiş tatlım inşallah çabucak bulursunekol lojistik vardı sanırım bilinen oralara da cv bırak tatlım hayırlısı olsun hakkında senin askerin Ağrı da mydı ?
Aynen ya sorma sonradan pişman oldum ahahhaben sana 54657451326 kere dedim al al diye ahh ahh sözüm dinlenmiyorkiiiinşallah teslim edilir,, ooo oralara kadar gitmiş ya çok şükür vakit bulunca ara ara gider sorar cınımss
Aynen ya sorma sonradan pişman oldum ahahha
Şükür İzmir'de, arayamıyorum ki çocuğun telefonu yokBeni de arkadaşından arıyor. Geçenlerde beni aramış ben görmedim uyuyordum 20 dk sonra aradım baktım o değil arkadaşı küt suratına kapattım telefonu Sonra mesaj attı kusura bakma diye ben cevap atmadım atsam benimki oyardı beni
Neyse ertesi gün aradı ben sana demedim mi aradığım numaraları arama diye ben seni ararım açmazsan tekrar ararım ne diye arıyorsun bilmem ne
ben olsam konuşurdum git bana Ceyhun u bul derdimo kadar ki yüzsüzümmm
şaka falan tabi de evet kızıyorlar çünkü kimin ne olduğunu bilmiyosun en iyisi konuşmamak, ama çok acil bi durum olsa ulaşmam gerekse umrumda bile olmaz istediği kadar kızsın ararım
Yaa bacum benim ki çok yakın arkadaşı kaç senelik kankasından kıskanıyorTee ilk tanıştığımız zamanlarda beni eklemişti çocuk sonradan benimki sildirdi galiba bana bir şey demedi ama çocuk faceden sildi beni
Bana bir keresinde demişti zaten ondan da çok kıskandığınıUlen neyimi kıskanıyor anlamadımki
Yaa durum böyleyken ordakilere hayatta güvenmezAma dediğin gibi çok acil durum olursa mesaj atar söylerim
Evet görme görme güzel değilim ahahhaseven kıskanırmışbişi dicemmm biz hiç seni göremedikkkk
Günaydın yavruuu
İyiyim bacım sen nasılsın? Dün yolladım işte İzmir'deymiş bugün teslim edilcek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?