ayyy maşallah ne az kalmış frances de kavuştu hadi İnşllah darısı başımıza artık...ah canım y neler yasamıssın.. Geçici hepi sabır kuzum duat et yanlz değilsin. Ben npym canım iyi şimdilik cok sukur şafaktaiyi canım 13 atrsa:) darısı basına inşallah.. Üzülme güzel annecik.
evet evet bebeğim gördüm süper oldu kabul ettim ben deiyiyim tatlım sen nasılsın. .bu arada facede ekledim seni
Canım bizde de sevdicegin ailesi istese iş benim ailemde bitse ınan orta yol bulunur ama bizde de sevdicegin ailesi kapalı bir gelin istiyorlasizin isiniz zor umarım orta yol bulunur canim
oyy balim kiyamam..bende ayni safak saymaya devammİyi olmaya çalışıyorum bebeğim askerimi Ağrı dağın eteklerine attıllarrrrsen nasılsın
aynen bebeğim ya sonunda internet alemine döndüm :) az kaldi sizin yaa ne güzel balimmevet evet bebeğim gördüm süper oldu kabul ettim ben deiyiyim kuzucuğum ben de
iyi oldu iyi cidden hoşgeldin internet alemineaynen bebeğim ya sonunda internet alemine döndüm :) az kaldi sizin yaa ne güzel balimm
valla bnmkinin ailesi kapan dese büyük konusmiyim ama kapanmazdim ya,mutlu olamazdim cunku öyle ayrıca bnm ailem kabul etmezdi kapanmami. o yuzdeen basinda da soyledim hicbirinin böyle bi talebi de olmadi cok şükür. ..Canım bizde de sevdicegin ailesi istese iş benim ailemde bitse ınan orta yol bulunur ama bizde de sevdicegin ailesi kapalı bir gelin istiyorla
hoşbulduk bebeğim :). .ay gerçekten ya siz gidin kuzum da sira bize gelsiniyi oldu iyi cidden hoşgeldin internet alemineay çok şükür canım atarsa 58 2 aydan düştük artık şaka gibi geliyor inanamıyorum
Bebişimmmmmmm
hadi dışlayın bizi, kış kış kış bizeeehoşbulduk bebeğim :). .ay gerçekten ya siz gidin kuzum da sira bize gelsin
ewet kuzum ya bitsin askerlik :) tabisi aramızdaan gitmk yokhadi dışlayın bizi, kış kış kış bizeee
Bebişimmmmmmm
İyidir fıstığımmmm survivor izliyorum öyleeee.. Çok uykum geldiiiiiii:) senden naber bakalımmmm? Nasıl gidiyoo?tatlmmmmmm naber ya :)
İyidir fıstığımmmm survivor izliyorum öyleeee.. Çok uykum geldiiiiiii:) senden naber bakalımmmm? Nasıl gidiyoo?
Ayyyyyy sevdicek aradiiiiiii almisssss esofmanlari giymisss hatta çıkarmamış çok begendim diyorr, kurabiyeleri tenhaya girdim yedim sonra arkadaslara verdim dedi, dedim begendin mi çok güzeldi falan dedi hatta sordu sen yaptin di mi ihihi. Yalan soylemiyordur di mi yaa begenmistir
Aynen canım herkese kolay söylemesi ayrıl ayrıl ayrıl. Çevremdeki herkes bunu söylüyor
en son eklerdin kuzum ya bn öyle yapcam:)
bu sefer bitirmek için sayiyoruz kuzumYok bebeğim şimdi çok sayayım da bitmesine yakın azalırsa sevinirimahh ahh ne güzel ara vermiştik şafak saymaya
Ne zmn gidiyosun istanbula balımmmm?bendende nolsun ya gidio işte kuzum olmedık surunuoz ahahah :)))) bende yatarm az sora bıse yapasm yok bugun nedense(
bu sefer bitirmek için sayiyoruz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?