sıkılıyorum ya pufffevet kuzum
ne yapsaaakkkksıkılıyorum ya pufff
valla kuzu ya ne yapsakne yapsaaakkkk
bilemedim ki canım bende sıkılıyorum the walking dead izliyordum oda bittivalla kuzu ya ne yapsak
ne yapsaaakkkk
bilemedim ki canım bende sıkılıyorum the walking dead izliyordum oda bitti
oda bitecek canım 2 sezon kaldıkuzum sen asker yolumu bekliyon :)
prison izle zaman çabuk geçer
şaka tatlım, tez zamanda gelsin askerin inş..
bitsin dizi ve film için sana geleceğim zaten TWD bitti şimdi prison break izlicem canımhemen başka dizi önerebilirm sen ablana danışsana kuzum :)
yeterki iste..
oda bitecek canım 2 sezon kaldıevet ya yeni gitti ama bi ay bile olmadı daha canım ya
341 gün geçer miçabuk geçer saylı gün üzülme tatlım
ben ne zamandır izlemiyorum yabancı diizibilemedim ki canım bende sıkılıyorum the walking dead izliyordum oda bitti
341 gün geçer mibir teselli veeeeeeeeeer
ne yapsak bilemedim kiben ne zamandır izlemiyorum yabancı diizikitap aldım bende yeni onu okuyorum öff ama genede sıkılıyorum
inşallah canım bakalım nasıl geçecek koca bir sene gözümde büyüyorgeçer canım geçer... ne günler geçmiyor ki... bu günleri ilerde gülerrek hatırlarsın...
nette de bir şey bulamıyorum artık face de sıkıcıne yapsak bilemedim ki
inşallah canım bakalım nasıl geçecek koca bir sene gözümde büyüyor
kırklarelinde canım da yeri rahat değil aç kalıyor hasta olmuş ilaç bile yok. acemisi istanbuldaydı çok rahattı şimdi alışamıyornerde canım... geçer üzülme... sayılı gün geçer cabuk...
ay face de ne var ki zaten canım anasayfam bomboş benimnette de bir şey bulamıyorum artık face de sıkıcı
ay aynen saçma sapan haberler gereksiz bişey oldu çıktı iyiceay face de ne var ki zaten canım anasayfam bomboş benim
aynen canım twitterin varsa orda dolaş ben okumayı seviyom komik şeyler yazıyolar fenomenleray aynen saçma sapan haberler gereksiz bişey oldu çıktı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?