- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Buarada havalardan sanırım bebeğim yaa bnmde hiç bişey yapasım gelmiyobendende nolsun ya gidio işte kuzum olmedık surunuoz ahahah :)))) bende yatarm az sora bıse yapasm yok bugun nedense(
iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli giremedim bi kaç gündür keyifler nasılcanıımmmmmnasılsııın
iyi bende canım ne olsun işte aynıiyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli giremedim bi kaç gündür keyifler nasıl
ohh ne güzel keyfimiz kaçmasın bebeğim bahara da girdik en sevdiğim mevs,m içim kıpır kıpır tabi bide son ayımızziyi bende canım ne olsun işte aynı
tabiiiiiii az kaldı sizinohh ne güzel keyfimiz kaçmasın bebeğim bahara da girdik en sevdiğim mevs,m içim kıpır kıpır tabi bide son ayımızz
canimin ici iyi olmaya calisiyorum 2 gundur belim agriyor cok zor hareket ediyorum balimdemetımmm cok ozledım senı balım nasılsn
hadi yatabiiiiiii az kaldı sizinbenimki çok hasta canım yerinden de hiç memnun değil çarşı iznide iki haftada 1 gün canımız sıkkın azıcık
aynen canım ya sesi çıkmıyor garibimin 5 dün dinlen demiş doktor ama ilaç falan yok vermemişlerhadi yaumarım iyileşir en kısa sürede ama hasta olduklarında yaşadıkları şartlardan dolayı pek erken iyleşemiyorlar askeriye doktorları da sallıyor sanırım biraz.Sabır etmekten başka bi çare yok bu askeriyede pek malesef
Buarada havalardan sanırım bebeğim yaa bnmde hiç bişey yapasım gelmiyomiskin miskin yatsam başka bişi istemem:)
evet kuzum bizim oranında yemekleri çok kötü maalesefaynen canım ya sesi çıkmıyor garibimin 5 dün dinlen demiş doktor ama ilaç falan yok vermemişleryemekleride de askerlere yaptırıyolarmış çok kötüymüş
inşallah canım yaevet kuzum bizim oranında yemekleri çok kötü maalesefimş düzelir en kısa zamanda
inş canım beniminşallah canım ya
sen nasılsın canım askerin nasılinş canım benim
iyi kuzum ya nasıl olsun yeni dönem askerler geliyormuş gazinoda görevli ya çok yoğun 11 12 de kapatıyor gazinoyu. Tost yapmaktan içi dışına çıkmış evimize tost makinası almayalım görmek istemiyorum diyor banasen nasılsın canım askerin nasıl
hahahhahahiyi kuzum ya nasıl olsun yeni dönem askerler geliyormuş gazinoda görevli ya çok yoğun 11 12 de kapatıyor gazinoyu. Tost yapmaktan içi dışına çıkmış evimize tost makinası almayalım görmek istemiyorum diyor bana
Önümüzdeki hafta allah izin verirse bebeğim:) evciye çıkartmayı düşünüyoruz hattaa:) inşallah bi engel çıkmazoyle bebegm sorma yaa bellı degl canm ya tamsen burdura ne zaman gıdıosuuun
aynen valla kuzum askerliği tostla eziyete dönüştü çocuğunhahahhahahilahiii yiyodur da bol bol :)
çok şükür canım yinedeaynen valla kuzum askerliği tostla eziyete dönüştü çocuğun
evet kuzumçok şükür canım yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?