2014 Yarenleri! :)

oyy ne zor dimi gördükten sonra tekrar yollamak onu Bizim şafak 46 canım sabırla bekliyorum son aylar dhaa zor geçiyor

Yok bebeğim ya aslında işin garip tarafı bu izin bize çok iyi geldi enerji topladık, bugün ikimizin de morali gayet iyiydi çok şükür.. Tuhaf gelmedi burası dedi bi mutlu oldum :) son ayların zor geçeceğini düşünüyorum bende ama Nasipse söZümüzün detaylarıyla uğraşarak hızlı geçer diyorum :)

ewet kuzum ya bitsin askerlik :) tabisi aramızdaan gitmk yok
onu asla yapmam işte merak etme kuzum yani Allah kısmet ederse topik sahibesi olaraktan sizlerle beraber hep burda olalımm söz nişan düğün çeyiz kına hazırlıklarımızı da paylaşırız inşallah hayırlısıyla

Yazdığım telefonu kapalı canım zaten :) Bugün onların ptt ye gidiyor inşallah gider yani bir aksilik çıkmaz. Kendi gidip teslim alıyor :)

Anladım canm benim bizde astsubaylar Gittiği için almaya güzel oluyor :))

Kizlarrr hepinize gunaydin mutlu sabahlarr :) Ben bugün kavusuyorum Allah hepinize nasip etsin sizi üzmek istemiyorum sevincimle ama sizlere çok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz sizinle basladm sizinle bitiriyoum :) Eskiler beni anlar ama yenilere kesinlikle sabirli olmalarini oneriyorm ofkeninde kavgalarida dibine kadar yaşadik ama tüm o günler geride kalicak sabirli olun Elimden geldigi kadar sizinle burda olmaya devam edicem ama sosyal hesaplarndan olanlar bana yazsinlar irtibati koparmayalim

valla bnmkinin ailesi kapan dese büyük konusmiyim ama kapanmazdim ya,mutlu olamazdim cunku öyle ayrıca bnm ailem kabul etmezdi kapanmami. o yuzdeen basinda da soyledim hicbirinin böyle bi talebi de olmadi cok şükür. ..
Canım bunun da elinden bir şey gelmiyor ki bütün aile kapalı ailede hiç açık yok, şimdi düşünsene beni böyle aileye sokmaya çalıştığını hep sorunlar çıkacak ve hep huzursuz olacaz. O yüzden onu da anlayabiliyorum yapacak bir şey yok, bizim ilerimiz zaten yok ama ayrılamıyoruz da ...

Sağ ol canımmmmmm benimmmmmmm Vallahi hepsini beğendim dedi oleeeeeey bende yemin ettirdim yemin etti ahaha Beğenmesem beğenmedim derim dedi ihihihi Bugün çok mutluyum yaa Allah bozmasın
Ohhh çok şükür bebekk bir an önce bitirsin gelsin inşallah
Anladım canm benim bizde astsubaylar Gittiği için almaya güzel oluyor :))
Yok bu gitti son dk yetişti aldı Bende şaşırdım ya nasıl kendi alabiliyor diye

adama bir de yemin ettirmiş, bu kızz çok fena yaahuuu Allah bozmasın şekerimm maşallah

adama bir de yemin ettirmiş, bu kızz çok fena yaahuuu Allah bozmasın şekerimm maşallah

Ahaha napim yaa merak ettim Ama bana sen mi yaptın dediğine göre beğenmiş demek ki huu huuu Ben yaptım diyorum ne bilim bu zamana kadar elinden bir şey yemedim dedi ahaha ama doğru hee bunca zaman oldu hiçbir şey yapmadım İzne gelsin gitsin bir daha yollarım Ama bu sefer yiyecek ne yollim
Kızımmm şaka maka az kaldı geliyor çocukkkkkkkkk

ben de pek birşey yapmamıştım sevdiceğe ( bilmediğimden ötürü ).. izne geldiğinde yapmaya çalıştım,, bence sen de tekrar askeriyeye göndermeyi düşünmeden önce, izne geldiğinde adamın karnını doyur ki gözleriyle görsün
evet çok az kaldı hem plan yap hem yapacağın mamalara karar ver, adama küçük süprizler yap

Hehehe süperrrr salvom :) ne dedi peki enişte şaşırmıştır :)))

Kızz adama nerde yapayım mama Biz hep dışarda takılıyoruzz sanki evimiz var
Geldiğinde napalım yaaaa bana fikir ver ama özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…