- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
kırklarelinde canım da yeri rahat değil aç kalıyor hasta olmuş ilaç bile yok. acemisi istanbuldaydı çok rahattı şimdi alışamıyorgeçer canım da bakalım nasıl
sağol canım benim amiiiiiinsabır versin canım üzülme çabucak geçer
ay yok kuzum ya instagramda bakıyorum öyle komik yazılara videolara güzel şeyler oluyor :)aynen canım twitterin varsa orda dolaş ben okumayı seviyom komik şeyler yazıyolar fenomenler
oda bir yere kadar aslında herşey bir yere kadar hehehehay yok kuzum ya instagramda bakıyorum öyle komik yazılara videolara güzel şeyler oluyor :)
oyy ne zor dimi gördükten sonra tekrar yollamak onuBizim şafak 46 canım sabırla bekliyorum son aylar dhaa zor geçiyor
aynen kuzucum vallaoda bir yere kadar aslında herşey bir yere kadar heheheh
onu asla yapmam işte merak etme kuzum yani Allah kısmet ederse topik sahibesi olaraktan sizlerle beraber hep burda olalımm söz nişan düğün çeyiz kına hazırlıklarımızı da paylaşırız inşallah hayırlısıylaewet kuzum ya bitsin askerlik :) tabisi aramızdaan gitmk yok
hadi ya kavusmmus mu doğrudur onun safagı az dı benimkinden :) hayırlısı sıra sıra alacağız yârimizi yaban ellerden:)ayyy maşallah ne az kalmış frances de kavuştu hadi İnşllah darısı başımıza artık...
Yazdığım telefonu kapalı canım zaten :) Bugün onların ptt ye gidiyor inşallah gider yani bir aksilik çıkmaz. Kendi gidip teslim alıyor :)
Canım bunun da elinden bir şey gelmiyor ki bütün aile kapalı ailede hiç açık yok, şimdi düşünsene beni böyle aileye sokmaya çalıştığını hep sorunlar çıkacak ve hep huzursuz olacaz. O yüzden onu da anlayabiliyorum yapacak bir şey yok, bizim ilerimiz zaten yok ama ayrılamıyoruz da ...valla bnmkinin ailesi kapan dese büyük konusmiyim ama kapanmazdim ya,mutlu olamazdim cunku öyle ayrıca bnm ailem kabul etmezdi kapanmami. o yuzdeen basinda da soyledim hicbirinin böyle bi talebi de olmadi cok şükür. ..
Niye yalan söylesin adam sana şaşkınnnn
Ohh ne güzel işte hepsini beğenmiş hadi gözünaydın bacımm bende mutlu oldum bak şimdii
Benim yarim de hemencecik alışmış, hiç tuhaf gelmedi buralar dedi içim rahatladı çok şükür
Yok bu gitti son dk yetişti aldıAnladım canm benim bizde astsubaylar Gittiği için almaya güzel oluyor :))
Canım bunun da elinden bir şey gelmiyor ki bütün aile kapalı ailede hiç açık yok, şimdi düşünsene beni böyle aileye sokmaya çalıştığını hep sorunlar çıkacak ve hep huzursuz olacaz. O yüzden onu da anlayabiliyorum yapacak bir şey yok, bizim ilerimiz zaten yok ama ayrılamıyoruz da ...
Sağ ol canımmmmmm benimmmmmmmVallahi hepsini beğendim dedi oleeeeeey bende yemin ettirdim yemin etti ahaha Beğenmesem beğenmedim derim dedi ihihihi Bugün çok mutluyum yaa Allah bozmasın
Ohhh çok şükür bebekk bir an önce bitirsin gelsin inşallah
Yok bu gitti son dk yetişti aldıBende şaşırdım ya nasıl kendi alabiliyor diye
adama bir de yemin ettirmiş, bu kızz çok fena yaahuuuAllah bozmasın şekerimm maşallah
Ahaha napim yaa merak ettimAma bana sen mi yaptın dediğine göre beğenmiş demek ki huu huuu Ben yaptım diyorum ne bilim bu zamana kadar elinden bir şey yemedim dedi ahaha ama doğru hee bunca zaman oldu hiçbir şey yapmadım İzne gelsin gitsin bir daha yollarım Ama bu sefer yiyecek ne yollim
Kızımmm şaka maka az kaldı geliyor çocukkkkkkkkk
Canım bunun da elinden bir şey gelmiyor ki bütün aile kapalı ailede hiç açık yok, şimdi düşünsene beni böyle aileye sokmaya çalıştığını hep sorunlar çıkacak ve hep huzursuz olacaz. O yüzden onu da anlayabiliyorum yapacak bir şey yok, bizim ilerimiz zaten yok ama ayrılamıyoruz da ...
Sağ ol canımmmmmm benimmmmmmmVallahi hepsini beğendim dedi oleeeeeey bende yemin ettirdim yemin etti ahaha Beğenmesem beğenmedim derim dedi ihihihi Bugün çok mutluyum yaa Allah bozmasın
Ohhh çok şükür bebekk bir an önce bitirsin gelsin inşallah
Yok bu gitti son dk yetişti aldıBende şaşırdım ya nasıl kendi alabiliyor diye
ben de pek birşey yapmamıştım sevdiceğe ( bilmediğimden ötürü).. izne geldiğinde yapmaya çalıştım,, bence sen de tekrar askeriyeye göndermeyi düşünmeden önce, izne geldiğinde adamın karnını doyur ki gözleriyle görsün
evet çok az kaldı hem plan yap hem yapacağın mamalara karar ver, adama küçük süprizler yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?