2014 Yarenleri! :)

ay ikisininde de aynı elbise giyilmez şimdi ayrı ayrı güzeeel bişeyler bulmak lazım

valla kınalarında farklı elbise giyerim, düğünlerde aynı elbiseyi giycem çünkü ortak kişiler pek olmıcak uzun elbise istiyorum 300 tl vericem elbiseye bari iki kere giyeyim değil mi ama

emirganda süper tercih miss gibi havaa sen adamla konuşurken kendini şaşırıyon zaten hiç şaşırmadım öyle demene

iyiyim ben de çok şükür, kahvemi aldım takılıyorum elbise bakıyorum trendyoldan, ne kadar ucuzlamış elbiseler
Yeşimcim sana 2 farklı elbise buldum hadi gözün aydın

Eklentiler

• Builginckiyafetlergorenlerihayretedusuruyor1(1).webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 48
  • karpuz_cocuk_h1719.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 54
evet kuzucumm bencede Ne güzel kuzum Alahım en mutlu günlerimzi tamamına erdirsin inş

Yeşimcim sana 2 farklı elbise buldum hadi gözün aydın

ben sana ciddi ciddi gezecek yer arayayım bulayım sana dert anlatayım,, sen gel bana kazık at o sarı takımı emirganda giyersin çiçeklerle aynı renk,, karpuzu da bizim memlekette karpuz festivali var sana orda giydircem hayııınnnnn

evet kuzucumm bencede Ne güzel kuzum Alahım en mutlu günlerimzi tamamına erdirsin inş

aminnn aminnn cümlemize hayırlı güzel günler nasip etsin Rabbim nişanlı güzelime bişey daha sorucam ben sözde kahve dağıtmayı düşünüyorum minik kavanozları süsleyip içine kahve koyucam saçma değil dimi

Ahahhahahhaa Bulcam bacım ben sana güzel cicileeerr yaa şaka yaptım

değil tabi kuzum benimde bir tanıdığım yazmıştı üstünede kırk yıl hatrımız olsun diye yazmışlardı.Çok güzel bir fikir
Bende nişanımda ne dağıtcagımı düşünüyorum ama hala bulamadım bu işleri yapan bir arkdaşım var lavanta kesesi yapalım diyor ama bu keseler bana göre braz gereksiz şeler
Bi arkadaşımda gelindamat şeklinde tuzlukbiberlik dağıtıp sofranızda biizmde tuzumuz olsun yazmışlardı

Eklentiler

• b_4f8495c5-86be-4046-bf54-53682812c1d7.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 88
  • b_bd831cdf-02f2-4fb9-90d6-8a6a3a3abb65.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 78
  • b_96081222-e32e-4fe7-bc12-41bf75bb92fc.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 85
  • b_b12b5bd8-f319-454e-9dca-a44597eca2cc.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 66

sözün simgesi kahvedir, bende böyle düşündüm hem el emeği süsliycemm Allah nasip ederse güzel olacak
nişan içinnnn bak nişanı daha düşünmedim ama lavanta kesesi sabun bunları eğer gelin hamamı yaparsam arkadaşlarıma dağıtmayı düşünüyorum bence nişan için uygun değil
tuzluk biberlik de pahalıya patlamaz mı

kuzucum nasıl bir elbise arıyorsun

kına için düğün için elbiseler arıyorum bebeğim, kınalarda kısa elbise giyerim düğünler içinde 1 tane alıcam uzun elbise onu iki düğünde de giymek istiyorum,, biri anne tarafı biri baba tarafı kuzenlerin, o yüzden ortak insan pek olmaz

anam giysin bunları şekerim çook ağır değil mi yaaaa off ne kararsız bi kızım beeeen teşekkür ederim fıstığımm vakit ayırıp baktın

Salvo

anam giysin bunları şekerim çook ağır değil mi yaaaa off ne kararsız bi kızım beeeen teşekkür ederim fıstığımm vakit ayırıp baktın

Salvo

Ne bileyim ben kuzen dedin giyen giyiyor valla

Eklentiler

• [img][4][1][313x429].webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 70
param yoktu anca böyle kapattım sırtımı derim gülmeee ya gülmee sinirlerimi bozdun bugün

Benim son attığım gayet sade güzel. Uleen iddialı ağır atıyoruz beğenmiyorsun kendi attığına bak sanki ağır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…