ay ikisininde de aynı elbise giyilmez şimdi ayrı ayrı güzeeel bişeyler bulmak lazım
Aynen Anadolu yakası her zaman daha sakin oluyor buraya oranla. Arabayı alırsak yaa Rumeli kavağı ya da Emirgan bakalım dün sevdicek Emirgana gideriz demişti. Bende Anadolu kavağına gidelim dedim Sarıyerde ahahah O da diyorki aşkım kavacık mı dedin yok kavak kavakBir de yanlış söylemişim Anadolu kavağı karşıda ahaha
Yeşimcim sana 2 farklı elbise buldum hadi gözün aydıniyiyim ben de çok şükür, kahvemi aldım takılıyorum elbise bakıyorum trendyoldan, ne kadar ucuzlamış elbiseler
Aynen olmadı ordan Rumeli kavağını bulursak giderüükemirganda süper tercih miss gibi havaasen adamla konuşurken kendini şaşırıyon zaten hiç şaşırmadım öyle demene
evet kuzucumm bencedeheves ettik herhalde şekerim bir de ailelerimiz herkese sözlü diyorlar biz de öyle takalım dedik yüzüklerimizivalla hepsini seviyoom hepsini her alyansla uyum sağlaması açısından sadeler daha kullanışlı, çok abartmaya gerek yok
Yeşimcim sana 2 farklı elbise buldum hadi gözün aydın
evet kuzucumm bencedeNe güzel kuzum Alahım en mutlu günlerimzi tamamına erdirsin inş
ben sana ciddi ciddi gezecek yer arayayım bulayım sana dert anlatayım,, sen gel bana kazık ato sarı takımı emirganda giyersin çiçeklerle aynı renk,, karpuzu da bizim memlekette karpuz festivali var sana orda giydircem hayııınnnnn
AhahhahahhaaBulcam bacım ben sana güzel cicileeerr yaa şaka yaptım
kocaman açmış ağzını gülüyo bi de yaaaal sanaaaaa
değil tabi kuzum benimde bir tanıdığım yazmıştı üstünede kırk yıl hatrımız olsun diye yazmışlardı.Çok güzel bir fikiraminnn aminnn cümlemize hayırlı güzel günler nasip etsin Rabbimnişanlı güzelime bişey daha sorucam ben sözde kahve dağıtmayı düşünüyorum minik kavanozları süsleyip içine kahve koyucam saçma değil dimi
kuzucum nasıl bir elbise arıyorsunkocaman açmış ağzını gülüyo bi de yaaaal sanaaaaa
kocaman açmış ağzını gülüyo bi de yaaaal sanaaaaa
değil tabi kuzum benimde bir tanıdığım yazmıştı üstünede kırk yıl hatrımız olsun diye yazmışlardı.Çok güzel bir fikir
Bende nişanımda ne dağıtcagımı düşünüyorum ama hala bulamadım bu işleri yapan bir arkdaşım var lavanta kesesi yapalım diyor ama bu keseler bana göre braz gereksiz şeler
Bi arkadaşımda gelindamat şeklinde tuzlukbiberlik dağıtıp sofranızda biizmde tuzumuz olsun yazmışlardı
kuzucum nasıl bir elbise arıyorsun
anam giysin bunları şekerim çook ağır değil mi yaaaaoff ne kararsız bi kızım beeeen teşekkür ederim fıstığımm vakit ayırıp baktın
Salvo
Ne bileyim ben kuzen dedin giyen giyiyor valla
Sırt detayı ne öyle Allah aşkına dağcılar gibi on yerden ip sarmışsın kendine
Diğeri de ıııhh ıhhh
param yoktu anca böyle kapattım sırtımı derimgülmeee ya gülmee sinirlerimi bozdun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?