sözün simgesi kahvedir, bende böyle düşündüm hem el emeği süsliycemm Allah nasip ederse güzel olacak
nişan içinnnn bak nişanı daha düşünmedim ama lavanta kesesi sabun bunları eğer gelin hamamı yaparsam arkadaşlarıma dağıtmayı düşünüyorum bence nişan için uygun değil
tuzluk biberlik de pahalıya patlamaz mı
kına için düğün için elbiseler arıyorum bebeğim, kınalarda kısa elbise giyerim düğünler içinde 1 tane alıcam uzun elbise onu iki düğünde de giymek istiyorum,, biri anne tarafı biri baba tarafı kuzenlerin, o yüzden ortak insan pek olmaz
sözün simgesi kahvedir, bende böyle düşündüm hem el emeği süsliycemm Allah nasip ederse güzel olacak
nişan içinnnn bak nişanı daha düşünmedim ama lavanta kesesi sabun bunları eğer gelin hamamı yaparsam arkadaşlarıma dağıtmayı düşünüyorum bence nişan için uygun değil
tuzluk biberlik de pahalıya patlamaz mı
aynen kuzum güzel fikir bencede . Tuzluk biberblik fiyatı dediğin gibi ağır olabilirGelin hamamı yapıcam kuzum bende bakalım nelere karar vericem
Kuzum düğüne böyle uçuş uçuş pastel tonlarında şifo bi abiye alabilirsinsaten abiye dönemi tarihe karıştı zaten artık
kına için düğün için elbiseler arıyorum bebeğim, kınalarda kısa elbise giyerim düğünler içinde 1 tane alıcam uzun elbise onu iki düğünde de giymek istiyorum,, biri anne tarafı biri baba tarafı kuzenlerin, o yüzden ortak insan pek olmaz
Benim son attığım gayet sade güzel. Uleen iddialı ağır atıyoruz beğenmiyorsun kendi attığına bak sanki ağır değil
Öyle deme bazılarına çok yakışıyor ya hanım hanımcıkyaaa öğretmen gibi son attığıno karpuzdan sonra bir de attığını beğenmemi mi bekliyosun seeen
Öyle deme bazılarına çok yakışıyor ya hanım hanımcıkSarıyı neden es geçiyorsun
bak bak kendini nasıl da katıyor araya yaaa hanım hanımcıkmııışşşahh ben nasıl unuttum sarıyı yaaa nasıl unuttum,, yıllar boyu unutulmam onu giyersem dimi cınııımmm
kuzucum nasıl bir elbise arıyorsun
Ya sen ne anlarsın Allah aşkına azcık usturuplu giy hanım hanımcık ol sırtını mı açman lazım illaGiy sen giy sarıyı giy ahhahahha
tamam aplaçımmm usturuplu olayım da öretmeen olmayayım dimi ama yaa valla vurcam kafamı duvarlara şimdisana inat bacaaaamı da aççam sırtımı da aççaaam
O zaman gögüs dekoltesi de olsunSabahtan beri bakıyorum ya hepsi çok açık ya da öğretmen tam ortasını bulamadım bulucaaaammm
Nisan ın sonuna kadar bulmamız lazımm hadi yavruşumm aramaya devamsorunnn sende değil bende
Daha çok var ya yarında bakarız bulunur
tamam hadi bakalımm buluncak o elbiseben işten çıkıyom sen de çık saat 6 oldu
bencede canım mantıklı bşa masraf yapmamış olursun hemvalla kınalarında farklı elbise giyerim, düğünlerde aynı elbiseyi giycem çünkü ortak kişiler pek olmıcakuzun elbise istiyorum 300 tl vericem elbiseye bari iki kere giyeyim değil mi ama
ewet kuzum ya inşallah. .siz ne zaman düşünüyorsunuz düğünüonu asla yapmam işte merak etme kuzum yani Allah kısmet ederse topik sahibesi olaraktan sizlerle beraber hep burda olalımm söz nişan düğün çeyiz kına hazırlıklarımızı da paylaşırız inşallah hayırlısıyla
ee ne yapicaksiniz boyle tatlim..bi planiniz var miCanım bunun da elinden bir şey gelmiyor ki bütün aile kapalı ailede hiç açık yok, şimdi düşünsene beni böyle aileye sokmaya çalıştığını hep sorunlar çıkacak ve hep huzursuz olacaz. O yüzden onu da anlayabiliyorum yapacak bir şey yok, bizim ilerimiz zaten yok ama ayrılamıyoruz da ...
Sağ ol canımmmmmm benimmmmmmmVallahi hepsini beğendim dedi oleeeeeey bende yemin ettirdim yemin etti ahaha Beğenmesem beğenmedim derim dedi ihihihi Bugün çok mutluyum yaa Allah bozmasın
Ohhh çok şükür bebekk bir an önce bitirsin gelsin inşallah
Yok bu gitti son dk yetişti aldıBende şaşırdım ya nasıl kendi alabiliyor diye
ay bitanen nereni kilolu göstercek kuzum gayet fıstık gibisin maşallahsen zevkli kızsın canım benim güzel birşeye karar verirsin eminimkiii,,Salvo gibi bana elbise diye karpuz göstermiyosun o kız çok fenaaa nişan için düşüneyim bende belki bi güzel fikir bulurum sana
şifon elbise beni çok kilolu gösteriyor bol kesim ya cicim, daha çok saran şeyler bakıyorum 50 kilo 166 boyundayım
kız napıonbencede canım mantıklı bşa masraf yapmamış olursun hem
dizi izliyom bebeğim sen napıyon
kız napıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?