2014 Yarenleri! :)

Eklentiler

• 1ddc9b6c-285a-4ce1-a1fc-38f8cab4ecda.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 71c8b7d2-1898-49e2-883e-b53a1f150ded.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 86
Öyle deme bazılarına çok yakışıyor ya hanım hanımcık Sarıyı neden es geçiyorsun

bak bak kendini nasıl da katıyor araya yaaa hanım hanımcıkmııışşş ahh ben nasıl unuttum sarıyı yaaa nasıl unuttum,, yıllar boyu unutulmam onu giyersem dimi cınııımmm

bak bak kendini nasıl da katıyor araya yaaa hanım hanımcıkmııışşş ahh ben nasıl unuttum sarıyı yaaa nasıl unuttum,, yıllar boyu unutulmam onu giyersem dimi cınııımmm

Ya sen ne anlarsın Allah aşkına azcık usturuplu giy hanım hanımcık ol sırtını mı açman lazım illa Giy sen giy sarıyı giy ahhahahha

kuzucum nasıl bir elbise arıyorsun

sen zevkli kızsın canım benim güzel birşeye karar verirsin eminimkiii,, Salvo gibi bana elbise diye karpuz göstermiyosun o kız çok fenaaa nişan için düşüneyim bende belki bi güzel fikir bulurum sana
şifon elbise beni çok kilolu gösteriyor bol kesim ya cicim, daha çok saran şeyler bakıyorum 50 kilo 166 boyundayım

Ya sen ne anlarsın Allah aşkına azcık usturuplu giy hanım hanımcık ol sırtını mı açman lazım illa Giy sen giy sarıyı giy ahhahahha

tamam aplaçımmm usturuplu olayım da öretmeen olmayayım dimi ama yaa valla vurcam kafamı duvarlara şimdi sana inat bacaaaamı da aççam sırtımı da aççaaam

tamam aplaçımmm usturuplu olayım da öretmeen olmayayım dimi ama yaa valla vurcam kafamı duvarlara şimdi sana inat bacaaaamı da aççam sırtımı da aççaaam

O zaman gögüs dekoltesi de olsun Sabahtan beri bakıyorum ya hepsi çok açık ya da öğretmen tam ortasını bulamadım bulucaaaammm

ewet kuzum ya inşallah. .siz ne zaman düşünüyorsunuz düğünü

ee ne yapicaksiniz boyle tatlim..bi planiniz var mi

ay bitanen nereni kilolu göstercek kuzum gayet fıstık gibisin maşallah kuzum tarzın nasıl straplez severmisin yada kollumu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…