şirinlik yapma yemmezleeerama ama lütfeeennn
heheh aynen kuzucum bende sen gibiyim aynı .Sözümde takılan bitane kelepçem var o heryerde işimi görür bide zarif bi kolye seti oldunmu tamamıdr geri kalan abartıya kaçıyor benim içinde.
Geçen bi alyans beğendim bende gümüş ve altın sarısından oluşuyordu diğer alyanslara göre çok ağır şık bi duruşu vardı ama altın sarısı kısmı böyle bronz gibi bi renkti . Bilemedim benim tektaşım altınsarısı kuzum alyansla daha uyumlu durduğunu düğündüğüm için altınsarısı tercih ettim .
Ama ana bi tavsiyem tektaş çok kullanışşız bir şey eve girdiğimde ilk işim onu parmağımdan çıkarmak oluyor heryere takılıyor krem sürmek bile dert delikli kazakları söküyor alyans en önemlisi kuzum
şirinlik yapma yemmezleeer
hahahhahahyesinler ama ya tadı çok güzellllhadi hadi naz yapma sen de istiyosunnn
hahahhahahAllah seni ne etmesin kız evet istiyorum
iyiyim gzellik sen nasılsınbiliyoduuumeee nasılsın şekerimm
iyiyim gzellik sen nasılsın
hiç alışveriş yapmadım ben netten ya memnun kalıyor musun seniyiyim ben de çok şükür, kahvemi aldım takılıyorum elbise bakıyorum trendyoldan, ne kadar ucuzlamış elbiseler
ne anlarsan o, çocuk da yap kariyer de yapbiz oralara gidemedik ya nasıl soğuktuuu
karşıya geçin kanlıca beykoz üsküdar balık ekmek vs. vs.... havalar düzeldi şansınıza
Gelirim ben ablaya öyle deme taş olursun taşaşkolsunnnn yavruşumm bari sen yapma bak sabahtan beri üstüme geliyor Salvo
iyi gidiyor kuşum, havalar da güzelleşti, asker beklemece
hah şöyle küslük yok
hiç alışveriş yapmadım ben netten ya memnun kalıyor musun sen
hehehhe :) hadi bakalım bebeğim aldıkların alacakların hayırlı olsundaha önceleri sadece kapıda ödemeyle alışveriş yaptım memnun kaldım, ama artık çeyiz için falan da şart oldu bi kredi kartı çıkarttım sırf internet alışverişi için,, deneyeceğiz bakalımm
Kanlıca'ya hiç gitmedim Beykoz'a da taaa yıllar önce. Şöyle gezilecek kafa dinlenecek bir yer lazım artık o kadar sıkıldım ki sana anlatamam iş güç vs. Sevdicek yanımda doğayla baş başa ohh ne güzel
Gelirim ben ablaya öyle deme taş olursun taş
hehehhe :) hadi bakalım bebeğim aldıkların alacakların hayırlı olsun
oy kuzum kıyamam sanabakalım sözümde birşey takacaklar mıgörümcem boş gelinmez demişti bundan 1 sene önce falan bakalımm görücez nasipse
alyansı da iyi seçmek lazım kuzucum ya çok haklısın, askere gitmeden önce söz istemedik ama kendi aramızda yüzük takıcaz dedik aileler de birşey demedi, neyse taktık.. yaklaşık 6 ay parmağımdan hiç çıkmadı duşta bile, bi baktım soymuş parmağımı canım acıdı,, çıkarmamakta direndim ama sevdicek çok kızdı sağlığın önemli çıkar takma dedi.. şimdi iyi bi alyans çekmek lazım
tektaş konusunda da ben sarıyı sevmiyorum ama dediğin gibi alyansla daha uyumlu duruyor, bir yerlere takılacak ama inatla takacam en azından hevesimi alana kadar
ay ikisininde de aynı elbise giyilmez şimdi ayrı ayrı güzeeel bişeyler bulmak lazımteşekkür ederim fıstığımm iki kuzenim evleniyor bu yaz elbise arıyorum deli gibi
kafa dinlemek istiyorsan kesinlikle anadolu yakası derim,, istanbulda okurken böyle baharda aşkitomla sabah erkenden caddebostan sahiline inerdik bi kahvaltı denize karşı ohh miss,, sonra bisiklet kiralardık sahil boyunca gezerdik,, karnımız acıkınca da deniz kenarında yemek yiyebileceğin yerler var, bostancıda balık ekmek varAllah ım ne kadar güzeldi çoook özledim o günleriii
oy kuzum kıyamam sanaNeden kendi aranızda takma gereği duydunuz ki kuzum aileler de bildikten sonra ne güzel nişanınızda takardınız
Umarım beğendiğin modelleri bulursun kuzum tektaşta nasıl modelleri seviyorsun taş detaylı olanlarımı yoksa sade klasik tektaşlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?