2014 Yarenleri! :)

ohh sefan olsunnnn,, ben de işteyim oturuyom öyle hiç çalışasım yookkk biri altın mı dedi ne alcaklarmışşş şekerim
havalarda güzelleşiyor artık kuzum gün geçtikçe iyice iş yapma hevesi gider.Evet kuzucum kayınvalidemlerle kuyumcuya gidicez hihihi

havalarda güzelleşiyor artık kuzum gün geçtikçe iyice iş yapma hevesi gider.Evet kuzucum kayınvalidemlerle kuyumcuya gidicez hihihi

yok beni hava pek etkilemez de kuzucum bazı günler tembellik yapasım geliyor, işin yoğunluğuna göre ohh ohh hiç anlamam takı işlerinden ama zamanı gelince insan merak salıyormuş

yok beni hava pek etkilemez de kuzucum bazı günler tembellik yapasım geliyor, işin yoğunluğuna göre ohh ohh hiç anlamam takı işlerinden ama zamanı gelince insan merak salıyormuş
yok kuzum ya send ebenim gibi takmayı svmiyorsan pek ilgini çekmiyor. Benim hala ilgimi çekmiyor pek

evet kuzum gerçekten öyle ama küçümsememek lazım bizim az diye bildiğimiz çeyimizde en az onlar kadar masraf yapıyoruz inan

sana çoook çook çook katılıyorum büyük şeyler zaten masraf ama küçüklerin de onlardan aşağı kalır yanı yok yani

yok kuzum ya send ebenim gibi takmayı svmiyorsan pek ilgini çekmiyor. Benim hala ilgimi çekmiyor pek

öyle altın bilezikmiş falan hiiiç tarzım değil kuzucumm hiç de takmayı düşünmüyorum
mesela yeni evliler gittikleri her düğünde o sarı sarı bilezikleri takarlar ya dirseklerine kadar işte ben onlara görgüsüz diyorum
takı benim için zarif bi kolye bi zincir ve küpelerden ibaret hee bu aralar söz yüzüklerimizi düşünüyorum, tek taşım sarı mı olsun beyaz mı Allah başka dert vermesin

heheh aynen kuzucum bende sen gibiyim aynı .Sözümde takılan bitane kelepçem var o heryerde işimi görür bide zarif bi kolye seti oldunmu tamamıdr geri kalan abartıya kaçıyor benim içinde.
Geçen bi alyans beğendim bende gümüş ve altın sarısından oluşuyordu diğer alyanslara göre çok ağır şık bi duruşu vardı ama altın sarısı kısmı böyle bronz gibi bi renkti . Bilemedim benim tektaşım altınsarısı kuzum alyansla daha uyumlu durduğunu düğündüğüm için altınsarısı tercih ettim .
Ama ana bi tavsiyem tektaş çok kullanışşız bir şey eve girdiğimde ilk işim onu parmağımdan çıkarmak oluyor heryere takılıyor krem sürmek bile dert delikli kazakları söküyor alyans en önemlisi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…