bende iyiyim kuzumm evdeyim valla napim
sağol bebeğimm hiç takmıcagım için özene bözene aldığım bir şey değilooooooiyi bakalım canım altıncıkların hayırlı olsun şimdideeen
havalarda güzelleşiyor artık kuzum gün geçtikçe iyice iş yapma hevesi gider.Evet kuzucum kayınvalidemlerle kuyumcuya gidicez hihihiohh sefan olsunnnn,, ben de işteyim oturuyom öyle hiç çalışasım yookkkbiri altın mı dedi ne alcaklarmışşş şekerim
bende sevmem canım ama ince bi kolye olursa severim takarımsağol bebeğimm hiç takmıcagım için özene bözene aldığım bir şey değilhiç sevmemkolunu bilezikle doldurup gezmeyi Yatırım amaçlı
bana hiç selam verme zaten hayırsız seniiiiohh sefan olsunnnn,, ben de işteyim oturuyom öyle hiç çalışasım yookkkbiri altın mı dedi ne alcaklarmışşş şekerim
aynen kuzum o yüzden setimi genç işi herzaman kullanabilceğim bir şey alıcam o bana yeterbende sevmem canım ama ince bi kolye olursa severim takarım
ay ne zevkli kız beğeniyosun onlar alıyoaynen kuzum o yüzden setimi genç işi herzaman kullanabilceğim bir şey alıcam o bana yeter
evet kuzum gerçekten öyle ama küçümsememek lazım bizim az diye bildiğimiz çeyimizde en az onlar kadar masraf yapıyoruz inanay ne zevkli kız beğeniyosun onlar alıyoerkek tarafı olmak zooor
havalarda güzelleşiyor artık kuzum gün geçtikçe iyice iş yapma hevesi gider.Evet kuzucum kayınvalidemlerle kuyumcuya gidicez hihihi
bana hiç selam verme zaten hayırsız seniiii
yok kuzum ya send ebenim gibi takmayı svmiyorsan pek ilgini çekmiyor. Benim hala ilgimi çekmiyor pekyok beni hava pek etkilemez de kuzucum bazı günler tembellik yapasım geliyor, işin yoğunluğuna göreohh ohh hiç anlamam takı işlerinden ama zamanı gelince insan merak salıyormuş
iyi gidiyor kuşum, havalar da güzelleşti, asker beklemecebende iyiyim bebeğim nasıl gidiyor bakalım
hah şöyle küslük yokBilemiyorummmm öpsem mi acaba
Aaaaaaaaa canım ablacım benim muckkk muckkkŞimcik yardım edicen mi
Hııı benüüümm
evet kuzum gerçekten öyle ama küçümsememek lazım bizim az diye bildiğimiz çeyimizde en az onlar kadar masraf yapıyoruz inan
aynen kuzum valla iki tarafta eşit bence artık düğün konularında tabi erkek tarafının sorumluluğu daha fazlasana çoook çook çook katılıyorum büyük şeyler zaten masraf ama küçüklerin de onlardan aşağı kalır yanı yok yani
yok kuzum ya send ebenim gibi takmayı svmiyorsan pek ilgini çekmiyor. Benim hala ilgimi çekmiyor pek
onlar kadar değil ama bebeğim erkek tarafına daha fazla masraf düşüyorevet kuzum gerçekten öyle ama küçümsememek lazım bizim az diye bildiğimiz çeyimizde en az onlar kadar masraf yapıyoruz inan
bananee hıııhaşkolsunnnn yavruşumm bari sen yapma bak sabahtan beri üstüme geliyor Salvo
heheh aynen kuzucum bende sen gibiyim aynı .Sözümde takılan bitane kelepçem var o heryerde işimi görür bide zarif bi kolye seti oldunmu tamamıdr geri kalan abartıya kaçıyor benim içinde.öyle altın bilezikmiş falan hiiiç tarzım değil kuzucumm hiç de takmayı düşünmüyorum
mesela yeni evliler gittikleri her düğünde o sarı sarı bilezikleri takarlar ya dirseklerine kadar işte ben onlara görgüsüz diyorum
takı benim için zarif bi kolye bi zincir ve küpelerden ibaret hee bu aralar söz yüzüklerimizi düşünüyorum, tek taşım sarı mı olsun beyaz mıAllah başka dert vermesin
o kadar olsun demi ama bulmuşlar bizim gibi gelinleri eheheonlar kadar değil ama bebeğim erkek tarafına daha fazla masraf düşüyoree kolay mı kız almak
dimi dimio kadar olsun demi ama bulmuşlar bizim gibi gelinleri ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?