- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
ay benimde acaip falım geldi kız ben de isterim ben de ben dehehh ben bilmem ama atardım kafadansizin için
canım merhabaYok gittiği yere kadar. Ne demiş üstad; olduğu kadar olmadığı keder :)
İnşallah nida ya bugün yine pek iyi değilim antidepresandan sonra balgam sökücü içtim bronşitim o yüzden o da etkisini mi azalttı ne yaptı bilmemhadi ya kavusmmus mu doğrudur onun safagı az dı benimkinden :) hayırlısı sıra sıra alacağız yârimizi yaban ellerden:)
eheheh canım yaay benimde acaip falım geldi kız ben de isterim ben de ben de
hehh ben bilmem ama atardım kafadansizin için
ay benimde acaip falım geldi kız ben de isterim ben de ben de
eheheh canım yadur ben sana burdan bakayım. senin bi sevdicek var. uzaksınız ama aynı şehirde değilsiniz. hımmmm sen içinde Ç harfi olan bi şehirdesin. geçtiğimiz hafta içinde görmüşsün bu oğlanı. bi sınav var önününzde onu aştıktan sonra herşey çorap söküğü gibi gelecek inşallah.
bildim mi bildim miii
aynenValla bende bilmiyorum kuzum ya sallardık artık birşeyler olmadı telefondan falcı bacıya gönderriz
canım bi tek sana baktım amaa normalde randevuyla çalışıyorum ona göreşuan şok içindeyim hepsini bildi valla. Seni tüm arkadaşlarıma tavsiye edicem çok güzel fal bakıyor diye
selaammmNaber kızlar
nerde eski fallar bacım şimdi falın bile otomatiği varValla bende bilmiyorum kuzum ya sallardık artık birşeyler olmadı telefondan falcı bacıya gönderriz
iyi canım senden?Naber kızlar
Selam canım hiç keyfim yok az moral alayım sizden dedim maşallah enerjiler full Allah bozmasın ben neden tat alamıyorum herşeyden yaselaammm
ahahahaaaa yok artık yaaaaynenoda bilmiyor ki bi arkadasım dolma içi göndemiş yorumlamış kadın
sağol kuşumcanım bi tek sana baktım amaa normalde randevuyla çalışıyorum ona göre
noldu tatlım neden canın sıkkın?Selam canım hiç keyfim yok az moral alayım sizden dedim maşallah enerjiler full Allah bozmasın ben neden tat alamıyorum herşeyden ya
Pek iyi değilim ne bilim moralim yok hiç antidepresan yaramadı bu keznerde eski fallar bacım şimdi falın bile otomatiği var
iyi canım senden?
canım merhaba
Konunu tam bilmiyorum seninle muhabbetimizde pek olmadı. Ama yazdıklarını önüme geldikçe okudum tabi anladığım kadarı ile erkek arkdasının ailesi kapalı ve kapalı bir gelin istiyorlar. Yanlış anladıysam kusura bakma canım ama konuşmalarında hem bir umutsuzsun vazgeçmişşin gibi başka bir probleminiz varmı bilmiyorum ama çevremdeki en yakın arkadaşım evlendi 2 sene önce kız tarafı gayet acık ve kız arkadaşım çok rahat büyümüş bir insandır. Erkek tarafı ise tarikatçı düğünlerde oynamıyorlar erkekler bayanlarla el sıkışmıyor kapalı bir aile. Beyaz ve siyah kadar zıtlardı ama gençler istedikten sonra herkez susup oturdu
Panik atak belasınoldu tatlım neden canın sıkkın?
valla öyle olmuş bebeğim yaahahahaaaa yok artık yaaaD:
canımsın ne demeksağol kuşum
hayırdır canım bişey mi olduSelam canım hiç keyfim yok az moral alayım sizden dedim maşallah enerjiler full Allah bozmasın ben neden tat alamıyorum herşeyden ya
Panik atak belası bugün bastırdı korkuyorumvalla öyle olmuş bebeğim yaonada güven yok
canımsın ne demek
hayırdır canım bişey mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?