2014 Yarenleri! :)

Yok gittiği yere kadar. Ne demiş üstad; olduğu kadar olmadığı keder :)
canım merhaba
Konunu tam bilmiyorum seninle muhabbetimizde pek olmadı. Ama yazdıklarını önüme geldikçe okudum tabi anladığım kadarı ile erkek arkdasının ailesi kapalı ve kapalı bir gelin istiyorlar. Yanlış anladıysam kusura bakma canım ama konuşmalarında hem bir umutsuzsun vazgeçmişşin gibi başka bir probleminiz varmı bilmiyorum ama çevremdeki en yakın arkadaşım evlendi 2 sene önce kız tarafı gayet acık ve kız arkadaşım çok rahat büyümüş bir insandır. Erkek tarafı ise tarikatçı düğünlerde oynamıyorlar erkekler bayanlarla el sıkışmıyor kapalı bir aile. Beyaz ve siyah kadar zıtlardı ama gençler istedikten sonra herkez susup oturdu

hadi ya kavusmmus mu doğrudur onun safagı az dı benimkinden :) hayırlısı sıra sıra alacağız yârimizi yaban ellerden:)
İnşallah nida ya bugün yine pek iyi değilim antidepresandan sonra balgam sökücü içtim bronşitim o yüzden o da etkisini mi azalttı ne yaptı bilmem

ay benimde acaip falım geldi kız ben de isterim ben de ben de
eheheh canım ya dur ben sana burdan bakayım. senin bi sevdicek var. uzaksınız ama aynı şehirde değilsiniz. hımmmm sen içinde Ç harfi olan bi şehirdesin. geçtiğimiz hafta içinde görmüşsün bu oğlanı. bi sınav var önününzde onu aştıktan sonra herşey çorap söküğü gibi gelecek inşallah.

bildim mi bildim miii

şuan şok içindeyim hepsini bildi valla. Seni tüm arkadaşlarıma tavsiye edicem çok güzel fal bakıyor diye

Merhaba canım. Aynen bizim sorunumuz erkek arkadasimin ailesi, ya aslına bakarsan erkek arkadasimda kapalı birini istiyor çünkü çok kıskanç bak bugün en basitinden göz kalemine taktin biraz önce. Bunlarda bayanlar resmen erkeksiz evden bile çıkmıyor, ya bu durum bana çok çok çok uzak. Yapamayacağımı biliyorum yani tek sorun kapanmakta değil, simdi herkes diyor ki o zaman neden çıktın başlarda tabii ki insan tam anlamıyla bilmiyor zamanla o benim kapanabilecegimi her şeye uyabilecegimi düşündü öyle hayal etti, aslına bakarsan ben bile buna inandım yaparım dedim sonra bir silkelendim kendime geldim olmayacağını anladım bunu ona da söyledim o zaten çok kötü oldu. Biz ayrılmaya çok çalıştık ama yapamadık bir iki ay önce gene ayrılmaya çalıştı uzaktayken bitsin dedi ama yapamadı bende yapamayacağını biliyordum zaten yani karmakarışık bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…