canım benim korkma yaPanik atak belası bugün bastırdı korkuyorum
inşallah gönlünüze göre olur herşeyYok gittiği yere kadar. Ne demiş üstad; olduğu kadar olmadığı keder :)
Anladım kuzum tabi böyle bi durumda erkek arkadaşının senin yanında olması ve senin istediğini kabullenmesi lazım.Merhaba canım. Aynen bizim sorunumuz erkek arkadasimin ailesi, ya aslına bakarsan erkek arkadasimda kapalı birini istiyor çünkü çok kıskanç bak bugün en basitinden göz kalemine taktin biraz önce. Bunlarda bayanlar resmen erkeksiz evden bile çıkmıyor, ya bu durum bana çok çok çok uzak. Yapamayacağımı biliyorum yani tek sorun kapanmakta değil, simdi herkes diyor ki o zaman neden çıktın başlarda tabii ki insan tam anlamıyla bilmiyor zamanla o benim kapanabilecegimi her şeye uyabilecegimi düşündü öyle hayal etti, aslına bakarsan ben bile buna inandım yaparım dedim sonra bir silkelendim kendime geldim olmayacağını anladım bunu ona da söyledim o zaten çok kötü oldu. Biz ayrılmaya çok çalıştık ama yapamadık bir iki ay önce gene ayrılmaya çalıştı uzaktayken bitsin dedi ama yapamadı bende yapamayacağını biliyordum zaten yani karmakarışık bir durum
düşünemiyoruz şuan askerden gelmeden hayatım, hayat şartları el vermiyor malesefewet kuzum ya inşallah. .siz ne zaman düşünüyorsunuz düğünü
Sakin kalmaya çalış kuzumPanik atak belasıkaç gündür iyiydim oysa
sana da bebeğim nasılsın?hayırlı akşamlar güzellikleer
Anladım kuzum tabi böyle bi durumda erkek arkadaşının senin yanında olması ve senin istediğini kabullenmesi lazım.
Haklısın benim bahsettiğim durumda erkeğin ailesi aynı anlattığın gibi ama arkadaşımın eşi arkadaşım gibi düşünüyor o yüzden onların arasında herhangi bir problem yaşanmadı .ama ortada gerçek bir aşk varsa aşılmıcak problem olmaz diye düşünüyorum .
Ama erkek arkadasın sana bu şekilde davranarak seni olmıcagına inandırmış çoktan zaten. Dicek bir şey bulamadım bende umarım hakkınızda en hayırlısı olur
iyiyim bebeğim çok şükür sen nasılsıın?sana da bebeğim nasılsın?
2 çocuğum var kaymakamlarla yaşıyorum ama korkuyorum şu an çok ya ne bilim bastırdı bir anda of iyiydim kaç gündürcanım benim korkma yayalnız mısın çocuğun var mı
Çok sagolun canım ya çok zor bi zaman geçiriyorum şu an anlatsam da anlaşılacak gibi değil ilaç fayda ediyordu ama bugün balgam sökücü içtim o mu etkisini azalttı acabaSakin kalmaya çalış kuzumbiz varız burda bak :)
iyiyim kuzum günleri geçirmeye çalışıyoruz işteiyiyim bebeğim çok şükür sen nasılsıın?
yalnızda değilmişsin canım neyden korkuyosun2 çocuğum var kaymakamlarla yaşıyorum ama korkuyorum şu an çok ya ne bilim bastırdı bir anda of iyiydim kaç gündür
Amin canım inşallahinşallah gönlünüze göre olur herşey
aynen hep öyle bebeğimiyiyim kuzum günleri geçirmeye çalışıyoruz işte
Aynen umarım sevginin sevidğini istediğin kalıba sokmaktan ibaret olmadığını anlar ve aşkına sahip çıkar hayırlısı bebeğimİkimiz birbirimize olmayacagina inandirdik aslinda. Zaten erkek arkadaşım istese her şeyi asariz biz. Ama şey diye düşünüyor ben o şekilde mutlu olmam benim ailem mutlu olmaz huzursuz olurlar o zaman bende de huzur olmaz vs. Hayırlısı ya ne diyim
bir yakınımız da da var bu rahatsızlık kuzum anlıyorum seni, etkisini azaltmış olabilir bir doktora danışmak lazımÇok sagolun canım ya çok zor bi zaman geçiriyorum şu an anlatsam da anlaşılacak gibi değil ilaç fayda ediyordu ama bugün balgam sökücü içtim o mu etkisini azalttı acaba
Ölümdenyalnızda değilmişsin canım neyden korkuyosun
ay canım benim ya kıyamamÖlümden
Çok zor canım çok dua ediyorum hep bu ızdıraptan kurtulayım diye bunu düşünmek beni deli ediyobir yakınımız da da var bu rahatsızlık kuzum anlıyorum seni, etkisini azaltmış olabilir bir doktora danışmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?