İnşallah canım bunun normal birşey olduğuna kendimi adapte etmeye çalışıyorum kendinle ruhumla savaşıyorum resmen atlatmak istiyorum artıkay canım benim ya kıyamamne desem bilemedim ki geçer inşallah korkuların
sürekli düşünmemeye çalış hastalık değil bu herkeste oluyor diyerek motive et kendiniİnşallah canım bunun normal birşey olduğuna kendimi adapte etmeye çalışıyorum kendinle ruhumla savaşıyorum resmen atlatmak istiyorum artık
Allahın izniyle atlatırsın kuzum, güçlü olÇok zor canım çok dua ediyorum hep bu ızdıraptan kurtulayım diye bunu düşünmek beni deli ediyo
hayırlısı olsun balim..sag salim bitirip gelsinde gerisi hallolur Allahin izniyle. .düşünemiyoruz şuan askerden gelmeden hayatım, hayat şartları el vermiyor malesef
al benden de o kadar bebeğim yaaasıkılddııımmmmmmm
off vallaal benden de o kadar bebeğim yaaa
günler 48 saat sanki geçmek bilmiyoroff valla
Öyle yapmaya çalışıyorum şu an biraz daha iyiyim az derslere baktım kafam dagıldısürekli düşünmemeye çalış hastalık değil bu herkeste oluyor diyerek motive et kendini
Şafak kaç sizin daha önce tanışmadıkgünler 48 saat sanki geçmek bilmiyor
aa canım antidepresan mı kullanyosun? sanmyyrm ya etkisi azalttığını.İnşallah nida ya bugün yine pek iyi değilim antidepresandan sonra balgam sökücü içtim bronşitim o yüzden o da etkisini mi azalttı ne yaptı bilmem
150 kuzucum evet tanışmadık sizin şafak kaç?Şafak kaç sizin daha önce tanışmadık
olur mu hiç öyle şey bebeğim hoş geldin nasılsın?özledim burdaki muhabbeti.. uzun zam uğramadım kimse selamımı almaz olmuş
aaa saçmalama kızözledim burdaki muhabbeti.. uzun zam uğramadım kimse selamımı almaz olmuş
ne dersi kız kpss miÖyle yapmaya çalışıyorum şu an biraz daha iyiyim az derslere baktım kafam dagıldı
hoşbulduk sen nasılsın canım?150 kuzucum evet tanışmadık sizin şafak kaç?
olur mu hiç öyle şey bebeğim hoş geldin nasılsın?
aaa saçmalama kızküseriz bak
çok şükür iyiyim canım sen nerelerdesin ?hoşbulduk sen nasılsın canım?
iyidir canım sen naptın nasılsıntamam kıss. kimse küsmesinn nasılsınız neler yapıyosunuz bakiim
çalışıyorum canısı ondan giremiyorum pek. :) şafakla aranız nasıl bakm?çok şükür iyiyim canım sen nerelerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?