- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
napiyim canım ya aynı işte beklemeye devam son 2 hafta işte Allah izin verirse. Bitsin artık çook sıkıldımiyidir canım sen naptın nasılsın
az kalmış canım benim birazcık daha sabırnapiyim canım ya aynı işte beklemeye devam son 2 hafta işte Allah izin verirse. Bitsin artık çook sıkıldım
150 kendisiyle plakalara inmeden küsüs canımçalışıyorum canısı ondan giremiyorum pek. :) şafakla aranız nasıl bakm?
hoşgeldin kuzum, birgün daha varmış bak ne güzel. Düzelttiniz mi aranızı? nasılsın?selam kızlarr
yarın sevdiceğimin son izin günü ve ikimizde çok huzursuzuz. hemen geçti izin günleri ya
hep bi ağlayasım var içim daralıyor
hihihihi o şafakla bi tek doğan güneş olduğu zaman barışılınır zaten150 kendisiyle plakalara inmeden küsüs canım
hoşgeldin kuzum, birgün daha varmış bak ne güzel. Düzelttiniz mi aranızı? nasılsın?
Sabır sabır sabırr.. Taş olsa çatlardı heralde :)napalım görevimiz bu bizimde.. :)az kalmış canım benim birazcık daha sabır
150 kendisiyle plakalara inmeden küsüs canım
hoşgeldin kuzum, birgün daha varmış bak ne güzel. Düzelttiniz mi aranızı? nasılsın?
biz napalım canım şafak 339Sabır sabır sabırr.. Taş olsa çatlardı heralde :)napalım görevimiz bu bizimde.. :)
son haftaya girsekte o saatler geçmese be kuzum. Daha 1 ay geçmiş bana sorsan 1 yıl olduhihihihi o şafakla bi tek doğan güneş olduğu zaman barışılınır zatenoff az da kalsa batıyor bee tamam hoş güzelse geçmiyor son günler.
Allah kavuştursun canımselam kızlarr
yarın sevdiceğimin son izin günü ve ikimizde çok huzursuzuz. hemen geçti izin günleri ya
hep bi ağlayasım var içim daralıyor
canım ben şafağa 100 den mi başladım sanıyosunbiz napalım canım şafak 339
sevindim tartışmalı ayrılmayın daDüzettik kuzum şükür. çalıştığım için sadece akşam görüşebilcez onlarda kalıcam ve sabah
10da uçağı var gidicek
5,5 ay sonra izne gelebilecek çok mutsuzum
hhahhaha canım benim ya öyle demek istemedimcanım ben şafağa 100 den mi başladım sanıyosun365 ten asansörle inmedik maleseff.. İnsan artık saya saya yoruluyor..
ilk aylar ve son günler geçmek blmez derlerdi bana da . Haklılarmış çok.. Şafak fazlayken doğan günse yakın olmadığın için bi süreliğine fazla umutlanmıyorsun ama azaldıkça he yecanın umudun artıyor o güne karşı :) böyle olunca da geçmek bilmiyor doğal olarak.. İlk bi iki ay zor geçer ama geçer merak etme.. şimdiden kendini yıpratma gozunu seiviyim daha onunde zaman varson haftaya girsekte o saatler geçmese be kuzum. Daha 1 ay geçmiş bana sorsan 1 yıl oldu
yok canım biliyorum ne demek istediğini :) ilk gittiğinde bende öyle derdim herkese utanın bide benim şafağıma bakın diye :) ama insan zamanla ogrenıyor herseyi pişiyor :/hhahhaha canım benim ya öyle demek istemedimbeklicez mecburen
onlar iyi olsun sağ salim gelsinler de biz beklerizilk aylar ve son günler geçmek blmez derlerdi bana da . Haklılarmış çok.. Şafak fazlayken doğan günse yakın olmadığın için bi süreliğine fazla umutlanmıyorsun ama azaldıkça he yecanın umudun artıyor o güne karşı :) böyle olunca da geçmek bilmiyor doğal olarak.. İlk bi iki ay zor geçer ama geçer merak etme.. şimdiden kendini yıpratma gozunu seiviyim daha onunde zaman var
aynen canım çok şükür yinede bir ay geçti kaldı 11 ayyok canım biliyorum ne demek istediğini :) ilk gittiğinde bende öyle derdim herkese utanın bide benim şafağıma bakın diye :) ama insan zamanla ogrenıyor herseyi pişiyor :/
ımmm plakalara düşene kadar zaten patlıyorsun ha düştük ha düşeceğiz diye:) birden bire oluıyor anlamıyorsun ama 81 Düzce demenin hazzı cok başka bunu yasayacaksın kısa zaman sonra zaten :)Sonra 81 den sonrası hiç inmiyor gibi geliyor bi bakmışsın 60 50 40 30.. sayma canım benden sana tavsiye. Ben 30 dan sonra plakaları saymaya başladım :)onlar iyi olsun sağ salim gelsinler de biz beklerizplakalara düşmek nasıl bir duygu peki kuzum? ilk hedefimiz plakalara düşmekte ehehe
Allah sağlık sıhhat versin canım herseyden önce ve SABIR en cok ihtiayc duyacağınız şey. Bol bol sabır dileyin Allahtan. nerde yapıyodu kuzum görevini?aynen canım çok şükür yinede bir ay geçti kaldı 11 ay
diliyorum zaten canımAllah sağlık sıhhat versin canım herseyden önce ve SABIR en cok ihtiayc duyacağınız şey. Bol bol sabır dileyin Allahtan. nerde yapıyodu kuzum görevini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?