2014 Yarenleri! :)

aynen kuzum ya yetmiyor çabuk gçiyor zaman
sizin yine kısa dönem ve batıda canım bizimki doğuda uzun dönem o yüzden de moralim bozuk işte
haklısın canım Allah size sabır versin. bizimkide kısa dönem diye çok nöbet yazıyorlarmış, bize zor ama onlara daha zor

sıkma canını hayatım uzun yada kısa öyle yada böyle geçiyor.. bende uzun bekliyorum bitmyen safak yok..

seninki hangi ildeydi kuzum benimki şırnağa düştü sınır resmen. kalbim acıyor ya ben
ona bişi olmasın diye gözümden sakınıyorum korkuyordum doğudan ve doğu çıktı aklım onda süreklii daha gittmeden böyle

Tatlım bişey olmaz benimki de sınır da böyle yapınca hiç geçmiyo

Tatlım bişey olmaz benimki de sınır da böyle yapınca hiç geçmiyo

benimki bana hep moral verirdi kuzum ama bu askerlik bizi acayip bağladı aşırı hemde.
o bile dedi aşkm dağın başına gidicem resmen bişi anlamadım izinden gitme yanımda kal dedikçe içim acıdı ya
moralde veremiyorum bende çok kötüyüm yarın son izin günü ve akşam yanındayım sadece

Canım kötü bile olsa ona yansıtma. Benimki de şu an sınır'da ama çok rahat komutan telefon kullanın ama yakalanmayın demiş düşün yani yemekler güzel kantin de baklava bile varmış :) Zaten terör sorunu da yok şu an sorun etme bence. Hem Şırnak sana kötü gibi geliyo ama benim arkadaşımın sevgilisi de orada çok rahat sadece çarşı sorunları var o kadar

Canım o rahat olsun yeter ki tek istediğim bu
Şu an bile ağlayasım var boğazımda bi yumru var
Kesin bi ağlar bi motive ederim

aa canım antidepresan mı kullanyosun? sanmyyrm ya etkisi azalttığını. nasılsn canım?
Kötüyüm nida ya çok kötüyüm ben bir kaç zamandır baya sıkıntı yaşadım doktor panik atak dedi bir dünya ilaç kullanıyorum çocuklara zor bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…