- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
haklısın canım Allah size sabır versin. bizimkide kısa dönem diye çok nöbet yazıyorlarmış, bize zor ama onlara daha zoraynen kuzum ya yetmiyor çabuk gçiyor zaman
sizin yine kısa dönem ve batıda canım bizimki doğuda uzun dönem o yüzden de moralim bozuk işte
inşallah bebeğim yahayırlısıyla bulursun bebeğim sıkma canını
hehe annelerine de oğlunuzu esir aldım dicem
sıkma canını hayatım uzun yada kısa öyle yada böyle geçiyor.. bende uzun bekliyorum bitmyen safak yok..aynen kuzum ya yetmiyor çabuk gçiyor zaman
sizin yine kısa dönem ve batıda canım bizimki doğuda uzun dönem o yüzden de moralim bozuk işte
hahah ben cok yaptım onu annesi kıl oluyorduhayırlısıyla bulursun bebeğim sıkma canını
hehe annelerine de oğlunuzu esir aldım dicem
haklısın canım Allah size sabır versin. bizimkide kısa dönem diye çok nöbet yazıyorlarmış, bize zor ama onlara daha zor
canım sen napıyosun okul iş var mı erken kalkmayacak mısınAyy uyku tutmuyoo
sıkma canını hayatım uzun yada kısa öyle yada böyle geçiyor.. bende uzun bekliyorum bitmyen safak yok..
Kuaförüm ben canımm sabahları geç gidiyorum da birazcanım sen napıyosun okul iş var mı erken kalkmayacak mısın
Tatlım bişey olmaz benimki de sınır da böyle yapınca hiç geçmiyoseninki hangi ildeydi kuzum benimki şırnağa düştü sınır resmen. kalbim acıyor ya ben
ona bişi olmasın diye gözümden sakınıyorum korkuyordum doğudan ve doğu çıktı aklım onda süreklii daha gittmeden böyle
kendi kuaförün mü kız yoksa :) ay ne iyi takılırsak sana sorarız canımKuaförüm ben canımm sabahları geç gidiyorum da biraz
Yok kızzz nerde benim değil arkadaşımın ama ustayımmmkendi kuaförün mü kız yoksa :) ay ne iyi takılırsak sana sorarız canım
ay ne güzel geçte gidiyormuşsun :) lojistik mezunuyum canım işsizimYok kızzz nerde benim değil arkadaşımın ama ustayımmmKafamı dağıtabiliyorum en azından en çok o yönünü seviyorummm senin meslek ne kuzu
Üniversite mezunları bile boşta yaaay ne güzel geçte gidiyormuşsun :) lojistik mezunuyum canım işsizim
inşallah canım benimÜniversite mezunları bile boşta yaaCanım en kısa zaman da iş bulursun inşallah
Tatlım bişey olmaz benimki de sınır da böyle yapınca hiç geçmiyo
benimki bana hep moral verirdi kuzum ama bu askerlik bizi acayip bağladı aşırı hemde.
o bile dedi aşkm dağın başına gidicem resmen bişi anlamadım izinden gitme yanımda kal dedikçe içim acıdı ya
moralde veremiyorum bende çok kötüyüm yarın son izin günü ve akşam yanındayım sadece
Canım kötü bile olsa ona yansıtma. Benimki de şu an sınır'da ama çok rahat komutan telefon kullanın ama yakalanmayın demiş düşün yani yemekler güzel kantin de baklava bile varmış :) Zaten terör sorunu da yok şu an sorun etme bence. Hem Şırnak sana kötü gibi geliyo ama benim arkadaşımın sevgilisi de orada çok rahat sadece çarşı sorunları var o kadar
Kötüyüm nida ya çok kötüyüm ben bir kaç zamandır baya sıkıntı yaşadım doktor panik atak dedi bir dünya ilaç kullanıyorum çocuklara zor bakıyorumaa canım antidepresan mı kullanyosun? sanmyyrm ya etkisi azalttığını.nasılsn canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?