2014 Yarenleri! :)

2 buçuk sene oldıu bizimde canım işsiziz ikimizde bu sene mezun olduk o hemen askere gitti tecilini bozdurdu yani anca gitti ben de iş arıyorum. lojistik mezunuyuz
anladım canım olsun iyi yapmış askerliği aradan çıkartmakla.. geldiğinde inşallah ikinizde gonlnze gore buluırsunuz bi iş.

anladım canım olsun iyi yapmış askerliği aradan çıkartmakla.. geldiğinde inşallah ikinizde gonlnze gore buluırsunuz bi iş.
aynen canım oda aradan çıksun diye hemen gitti zaten. bakalım artık hayırlısı olsun inşallah
kuzum senin 2 yıllık mı 4 yıllık mıydı okul?
iki yıllık bebeğim
nasılsın kuzum:)
iyiyim güzellğimm sen nasılsın nasıl gidiyor

aynen canım oda aradan çıksun diye hemen gitti zaten. bakalım artık hayırlısı olsun inşallah

iki yıllık bebeğim

iyiyim güzellğimm sen nasılsın nasıl gidiyor
lojistiğin türkiyede oturması için biraz zamana ihtiyacı var tatlım ama önü açık güzel sektör

sevindim tartışmalı ayrılmayın da napalım bebeğim biz 2 gün görüşebildik 2 ay izin olsa yine de az gelir insana

aynen kuzum ya yetmiyor çabuk gçiyor zaman
sizin yine kısa dönem ve batıda canım bizimki doğuda uzun dönem o yüzden de moralim bozuk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…