- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
çanakkaledeyim ben yakın sayılırız askerimleistanbulda mı hımm :) sen nerdesin?
anladım canım olsun iyi yapmış askerliği aradan çıkartmakla.. geldiğinde inşallah ikinizde gonlnze gore buluırsunuz bi iş.2 buçuk sene oldıu bizimde canım işsiziz ikimizde bu sene mezun olduk o hemen askere gitti tecilini bozdurdu yani anca gitti ben de iş arıyorum. lojistik mezunuyuz
kuzum senin 2 yıllık mı 4 yıllık mıydı okul?2 buçuk sene oldıu bizimde canım işsiziz ikimizde bu sene mezun olduk o hemen askere gitti tecilini bozdurdu yani anca gitti ben de iş arıyorum. lojistik mezunuyuz
merhaba canımmmm
hoşgeldin tatlımmmMerhaba canlarrrımm:)
Edirne keşanda canım :) benimkide sana yakın :) gerçi banada yakın:) Ben istanbulda oturuyorum hayatım :)çanakkaledeyim ben yakın sayılırız askerimlesenin ki nerdeydi sen nerde oturuyosun canım?
merhabaa canımm merhaba canımmMerhaba canlarrrımm:)
aynen canım oda aradan çıksun diye hemen gitti zaten. bakalım artık hayırlısı olsun inşallahanladım canım olsun iyi yapmış askerliği aradan çıkartmakla.. geldiğinde inşallah ikinizde gonlnze gore buluırsunuz bi iş.
iki yıllık bebeğimkuzum senin 2 yıllık mı 4 yıllık mıydı okul?
iyiyim güzellğimm sen nasılsın nasıl gidiyornasılsın kuzum:)
senin oraya göndermişim benimkini deseneEdirne keşanda canım :) benimkide sana yakın :) gerçi banada yakın:) Ben istanbulda oturuyorum hayatım :)
lojistiğin türkiyede oturması için biraz zamana ihtiyacı var tatlım ama önü açık güzel sektöraynen canım oda aradan çıksun diye hemen gitti zaten. bakalım artık hayırlısı olsun inşallah
iki yıllık bebeğim
iyiyim güzellğimm sen nasılsın nasıl gidiyor
:) hehe aynen kuzum bu yaz kısmetse çanakkeleye gtmeyi düşünüyoruz gökhanla tatile :)senin oraya göndermişim benimkini desene
öyle diyorlar güyada bi iş bulamadım hala canım bakalım beklemedeyimlojistiğin türkiyede oturması için biraz zamana ihtiyacı var tatlım ama önü açık güzel sektör
Çıkın çıkın gelin kuzum:) hehe aynen kuzum bu yaz kısmetse çanakkeleye gtmeyi düşünüyoruz gökhanla tatile :)
sen mersindeydin değil mi canım? mesleğin için güzel bir yerdesin özellikle deniz taşımacılığı için avantajöyle diyorlar güyada bi iş bulamadım hala canım bakalım beklemedeyim
aynen kuzum onun için tercih ettim zaten ama yok anam yok bulamıyorumsen mersindeydin değil mi canım? mesleğin için güzel bir yerdesin özellikle deniz taşımacılığı için avantaj
ohh valla en iyisini yaparsınız hemen dönmeyin:)Çıkın çıkın gelin kuzumbiz de nasip olursa ağustosta terhis olunca 1 2 gün istanbulda kalıcaz gezip öyle dönücez
sevindim tartışmalı ayrılmayın danapalım bebeğim biz 2 gün görüşebildik 2 ay izin olsa yine de az gelir insana
hayırlısıyla bulursun bebeğim sıkma canınıaynen kuzum onun için tercih ettim zaten ama yok anam yok bulamıyorum
hehe annelerine de oğlunuzu esir aldım dicemohh valla en iyisini yaparsınız hemen dönmeyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?