2014 Yarenleri! :)

ay bitanen nereni kilolu göstercek kuzum gayet fıstık gibisin maşallah kuzum tarzın nasıl straplez severmisin yada kollumu olmalı

günaydınnnn
teşekkür ederim şekerimmm senin güzel görüşün o kısa giyerim açık giyerim öyle kısıtlamalarım yoktur kuzucum ama yerinde dekolte tabi abartmadan

hoşgeldin tatlımmm

merhabaa canımm merhaba canımm

aynen canım oda aradan çıksun diye hemen gitti zaten. bakalım artık hayırlısı olsun inşallah

iki yıllık bebeğim

iyiyim güzellğimm sen nasılsın nasıl gidiyor

Günaydın kızçeler :))) dün işten çıkarken uğradım devamı gelmedi kusura bakmayın ( sonrada eve gelince Uyumuşum nasılsınız canlarım:)

beni de gece bir uyku bastırdı pıt diye uyuyakalmışım, uykumu almışım ki herhalde gözlerim fıldır fıldır soğuk suyu yüzüne çarp hemen ayılırsın makyaj yoksa tabi
Ben makyaj yapamıyorum ki tatlım :) yüzüm şuan alerji oldu ama normalde de yapamıyorum makyaj malzemeleri bana alerji yapıyor daha önce bi göz kalemi yüzünden hastanelik oldum

Ben makyaj yapamıyorum ki tatlım :) yüzüm şuan alerji oldu ama normalde de yapamıyorum makyaj malzemeleri bana alerji yapıyor daha önce bi göz kalemi yüzünden hastanelik oldum

aa senin de cildin çok hassas demekki canım benim,, neyse aslında iyi oluyor makyajın iyi birşey olmadığını hepimiz biliyoruz saçlarım sarı olduğu için ben makyajsız gezemiyorum da

aa senin de cildin çok hassas demekki canım benim,, neyse aslında iyi oluyor makyajın iyi birşey olmadığını hepimiz biliyoruz saçlarım sarı olduğu için ben makyajsız gezemiyorum da
bende kumralım ama yapamıyorum işte çok şükür ki cildim de kapatacak bişeyimde yok . zaten günde 5 kere abdest alınca makyaj olmuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…