Yok canım açıköğretim işletme okuyorumne dersi kız kpss mi
58 canım az kaldı şükürler olsun150 kuzucum evet tanışmadık sizin şafak kaç?
olur mu hiç öyle şey bebeğim hoş geldin nasılsın?
bende açıktan işletme okuyorum kaçıncı sınıftasın canım benimYok canım açıköğretim işletme okuyorum
günaydın kızçeGünaydın yavrulaaar
ay bitanen nereni kilolu göstercek kuzum gayet fıstık gibisin maşallahkuzum tarzın nasıl straplez severmisin yada kollumu olmalı
Günaydın yavrulaaar
herkese kocaman günaydın :) nasılsınız kızçeler
iyim canım benim iyi olmaya çalışıyorum çok uykum varsana da günaydınn yavruşşşş
günaydın canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın beyaaaa
iyim canım benim iyi olmaya çalışıyorum çok uykum var
hoşgeldin tatlımmm
huhuuuu
merhabaa canımm merhaba canımm
aynen canım oda aradan çıksun diye hemen gitti zaten. bakalım artık hayırlısı olsun inşallah
iki yıllık bebeğim
iyiyim güzellğimm sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben makyaj yapamıyorum ki tatlım :) yüzüm şuan alerji oldu ama normalde de yapamıyorum makyaj malzemeleri bana alerji yapıyor daha önce bi göz kalemi yüzünden hastanelik oldumbeni de gece bir uyku bastırdı pıt diye uyuyakalmışım, uykumu almışım ki herhalde gözlerim fıldır fıldırsoğuk suyu yüzüne çarp hemen ayılırsın makyaj yoksa tabi
iyiyiz canım benim sen nasılsınnGünaydın kızçeler :))) dün işten çıkarken uğradım devamı gelmedi kusura bakmayın( sonrada eve gelince Uyumuşum nasılsınız canlarım:)
Ben makyaj yapamıyorum ki tatlım :) yüzüm şuan alerji oldu ama normalde de yapamıyorum makyaj malzemeleri bana alerji yapıyor daha önce bi göz kalemi yüzünden hastanelik oldum
iyiyiz canım benim sen nasılsınn
idare ediyorum alerji oldum onunla uğraşıyorum iş güç bildiğin gibi hayat mücadelesi işte :) şafağında az kaldı seninIyiyim bende çok şükür canm :) sen Napiyon tatlım :)
bende kumralım ama yapamıyorum işte çok şükür ki cildim de kapatacak bişeyimde yok . zaten günde 5 kere abdest alınca makyaj olmuyor canımaa senin de cildin çok hassas demekki canım benim,, neyse aslında iyi oluyor makyajın iyi birşey olmadığını hepimiz biliyoruzsaçlarım sarı olduğu için ben makyajsız gezemiyorum da
anladım canımYok canım açıköğretim işletme okuyorum
bende kumralım ama yapamıyorum işte çok şükür ki cildim de kapatacak bişeyimde yok . zaten günde 5 kere abdest alınca makyaj olmuyor canım
günaydın kızçe
sana da günaydınn yavruşşşş
günaydın canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın beyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?