- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
doğru diyorsun tatlım ya 10 gün 10 gün sayayım diyordum bende gün gün sayınca 1 gün bile zor geçiyor çünküımmm plakalara düşene kadar zaten patlıyorsun ha düştük ha düşeceğiz diye:) birden bire oluıyor anlamıyorsun ama 81 Düzce demenin hazzı cok başka bunu yasayacaksın kısa zaman sonra zaten :)Sonra 81 den sonrası hiç inmiyor gibi geliyor bi bakmışsın 60 50 40 30.. sayma canım benden sana tavsiye. Ben 30 dan sonra plakaları saymaya başladım :)
Yarimle yakınlarmış .) sen nerde oturuyosun bebegm?diliyorum zaten canımkırklarelinde
En iyisi canım eger birde çalışıyorsan kafanı işine vermeye çalış. Şafağa cok takıldığın zaman şafakta öyle takılıp kalıyordoğru diyorsun tatlım ya 10 gün 10 gün sayayım diyordum bende gün gün sayınca 1 gün bile zor geçiyor çünkü
ben mersindeyim canım ya çok uzak buraya. sen nerdesin yarin nerdeYarimle yakınlarmış .) sen nerde oturuyosun bebegm?
Ben istanbuldayım yârim edirne keşanda canım. Uzakmış ama osun en azından için rahattır..ben mersindeyim canım ya çok uzak buraya. sen nerdesin yarin nerde
canım rahat değil ki yeri çok kötüymüş acemisi istanbuldaydı çok rahattı buraya alışamıyorBen istanbuldayım yârim edirne keşanda canım. Uzakmış ama osun en azından için rahattır..
İnan bana Gökhanda ilk usta birliğine gittiği zaman cok kotu burası kafayı yicem diyordu. Zamanla alışılıyor be canım sıkma sen canını.canım rahat değil ki yeri çok kötüymüş acemisi istanbuldaydı çok rahattı buraya alışamıyor
herkeste oluyo demekki alışmasını bekliyoruz bebeğim napalımİnan bana Gökhanda ilk usta birliğine gittiği zaman cok kotu burası kafayı yicem diyordu. Zamanla alışılıyor be canım sıkma sen canını.
Tez var canım Allahtan oyalıyor o. 2 gündür hastayım evde yatıyorum zaman geçmiyor vallahaEn iyisi canım eger birde çalışıyorsan kafanı işine vermeye çalış. Şafağa cok takıldığın zaman şafakta öyle takılıp kalıyor
canını sıkan şey bu olsun canım :) çok şükür iyi yerde aklın onda kalmayacak bu bile yeter sana pozitif düşün her zaman..herkeste oluyo demekki alışmasını bekliyoruz bebeğim napalım
Ahh o yemin töreni :)) bende gitmiştim iki gün ailesiyle. Kalmıstık o iki gün bana bir ay gibi gelmişti cok güzel geçmişti.. senin ki nerde hayatım?Tez var canım Allahtan oyalıyor o. 2 gündür hastayım evde yatıyorum zaman geçmiyor vallaha1 ay sonra falan ziyaretine gitmeye çalışıcam ayda 1 gidebilsem iyi olacak, ona da moral olur. Yemin törenine gittim 2 gün geçirdik beraber keyfi yerine geldi, yüzüne renk geldi
orası öyle canım da ne bileyim iştecanını sıkan şey bu olsun canım :) çok şükür iyi yerde aklın onda kalmayacak bu bile yeter sana pozitif düşün her zaman..
4 yıldır beraberiz canım.. Güvenlik görevlisi kendisi bende eğitim koçluğu yapıyorum. böyle işte 4 yılımızın bir yılı zaten askerliğe gitti.. Geldiği zaman inşallah mayıs haziran gibi söz düşünüyoruz bakalım:)orası öyle canım da ne bileyim işteee sen anlat ne zamandr berabersiniz ne işle uğraşır eniştemiz
eğitim koçluğu ne oluyo kız bilmiyom ben4 yıldır beraberiz canım.. Güvenlik görevlisi kendisi bende eğitim koçluğu yapıyorum. böyle işte 4 yılımızın bir yılı zaten askerliğe gitti.. Geldiği zaman inşallah mayıs haziran gibi söz düşünüyoruz bakalım:)
İstanbul da benimki kuşum, geçirdiğimiz 2 günün moraliyle avutuyoruz zaten kendimiziAhh o yemin töreni :)) bende gitmiştim iki gün ailesiyle. Kalmıstık o iki gün bana bir ay gibi gelmişti cok güzel geçmişti.. senin ki nerde hayatım?
Çocuklarla ilgileniyorum diyimcanım ben :) biliyor biliyor herkes biliyor sadece resmiyeti bekliyoruz işte :) siz?eğitim koçluğu ne oluyo kız bilmiyom benaileler biliyo o zaman :) hadi bakalım inlalah canım benim
istanbulda mı hımm :) sen nerdesin?İstanbul da benimki kuşum, geçirdiğimiz 2 günün moraliyle avutuyoruz zaten kendimizi
2 buçuk sene oldıu bizimde canım işsiziz ikimizde bu sene mezun olduk o hemen askere gitti tecilini bozdurdu yani anca gitti ben de iş arıyorum. lojistik mezunuyuzÇocuklarla ilgileniyorum diyimcanım ben :) biliyor biliyor herkes biliyor sadece resmiyeti bekliyoruz işte :) siz?
merhaba canımmmmMerhaba canlarrrımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?