2014 Yarenleri! :)

doğru diyorsun tatlım ya 10 gün 10 gün sayayım diyordum bende gün gün sayınca 1 gün bile zor geçiyor çünkü

En iyisi canım eger birde çalışıyorsan kafanı işine vermeye çalış. Şafağa cok takıldığın zaman şafakta öyle takılıp kalıyor
Tez var canım Allahtan oyalıyor o. 2 gündür hastayım evde yatıyorum zaman geçmiyor vallaha 1 ay sonra falan ziyaretine gitmeye çalışıcam ayda 1 gidebilsem iyi olacak, ona da moral olur. Yemin törenine gittim 2 gün geçirdik beraber keyfi yerine geldi, yüzüne renk geldi

Ahh o yemin töreni :)) bende gitmiştim iki gün ailesiyle. Kalmıstık o iki gün bana bir ay gibi gelmişti cok güzel geçmişti.. senin ki nerde hayatım?

orası öyle canım da ne bileyim işte ee sen anlat ne zamandr berabersiniz ne işle uğraşır eniştemiz
4 yıldır beraberiz canım.. Güvenlik görevlisi kendisi bende eğitim koçluğu yapıyorum. böyle işte 4 yılımızın bir yılı zaten askerliğe gitti.. Geldiği zaman inşallah mayıs haziran gibi söz düşünüyoruz bakalım:)

eğitim koçluğu ne oluyo kız bilmiyom ben aileler biliyo o zaman :) hadi bakalım inlalah canım benim

Ahh o yemin töreni :)) bende gitmiştim iki gün ailesiyle. Kalmıstık o iki gün bana bir ay gibi gelmişti cok güzel geçmişti.. senin ki nerde hayatım?
İstanbul da benimki kuşum, geçirdiğimiz 2 günün moraliyle avutuyoruz zaten kendimizi

Çocuklarla ilgileniyorum diyimcanım ben :) biliyor biliyor herkes biliyor sadece resmiyeti bekliyoruz işte :) siz?
2 buçuk sene oldıu bizimde canım işsiziz ikimizde bu sene mezun olduk o hemen askere gitti tecilini bozdurdu yani anca gitti ben de iş arıyorum. lojistik mezunuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…