2014 Yarenleri! :)

benle atıştığın yetmedi bi de adama mı parladın

İhihihi bana dediki facede benim profili açık görürsen sakın yazma abim şifremi vs istedi verdim dedi. Bende ne alaka falan dedim kızdım biraz ben istesem vermezsin dedim gerçi bu zamana kadarda istemedim açıkcası verilmesini de saçma bulanlardanım ama sırf gıcıklık olsun diye öyle dedim ahaha
Tribe girdim telefonda öyle sustuk anlayacağın, sonra bana dedi göz kalemi sürüyor musun arada dedim ayrıca bunda ne var sürsem falan yok işte ben sana sürme demedim mi kime süsleniyorsun vs vs öyle kendi kendine sinirlendi
Bir de bende net paketi falan yok ama ücretsiz nete girebiliyorum bunu söyledim ne zamandan beri böyle sen kimle konuşuyorsun nette nerde takılıyor facede milletle konuşuyorsun vs sonra gene sinirlendi kapattı telefonu

sonuç adamı yine kendi kendine sinir olacak kadar deli etmişsin ne olacak sizin bu kıskançlıklarınız bilmiyorumkiii neyse bu sefer ufak tefek şeyler cicim,, bugün aradığında alttan al biliyosun adam kıskanç

Yaa sanki naptım heee Ben şeye sinirlendim abisi neden alıyor birine bakcam demiş kim var ki bakıyor yani bir gelsin bunların hesabını sorcam ama ilk önce her şeyi bir kağıda not alayımda gelince unutmayayım

sen ne fenasınnn sana söylemese nerden bilcektin sanki şifresini abisine verdiğini, bak söylemiş işte daha ne yapsın adam anlamıyorumkii

Geçmiş olsın kuzum ya ne iş yapıyorsun balım :) şafaklarımız yakın hemen hemen dediğin gibi Şükürler olsın az kaldı :)
sağolasın canım benim . büyük bi firmada çok önemli bi müdürün asistanlığını ve bölüm sekreterliğini yapıyorum anlayacağın bayağı sıkıntılı ve stresli 10 ayda 10 yıl yaşlandım resmen

sen ne fenasınnn sana söylemese nerden bilcektin sanki şifresini abisine verdiğini, bak söylemiş işte daha ne yapsın adam anlamıyorumkii

Online görebilirim diye söyledi işte Bananeee yaaa ben istiyor muyum onun şifresini alla alla

çoook moralim bozuk 10 gün rapor aldığımız için komutanı sinirlenmiş, 2 gün sonra sınıra yollıycam seni demiş

çoook moralim bozuk 10 gün rapor aldığımız için komutanı sinirlenmiş, 2 gün sonra sınıra yollıycam seni demiş
aa bizimki de 10 gün rapor almıştı çok şükür öyle bir şey olmadı hatta komutanı alabilirsen daha al demişti telefon konuşmasında . sen moralini bozma dua et bol bol Rabbim yardımcısı olsun tatlım benim

iyide hemen hemen herkes alıyor izinde raporu adamda ne uyuz ne vicdansızmış yani

sen işin ciddiyetinin daha farkında değilsin orda anlarsın demiş.. ne kadar vicdansızlık değil mi, sanki kadrolu asker de işler aksayacak o gidince
çok moralim bozuldu sürgün yeriymiş sınıra en yakın karakolmuş

dua ediyorum canım ama bu kadar acımasızlık olur mu ya
ne yaptık biz adama, alt tarafı 10 gün

kendide asker halbuki anlaması gerek işin ciddiyetiyle ne alakası var benim çevremdeki herkes izin alınca üzerine mutlaka rapor ekliyor anlayışlı olmaları gerekir bu durumda. sen sıkma canını bebeğim blöf yapmıştır belkide

adam askeriyedeki en üst rütbeli canım daha üstü yok, şaka yapmıcak kadar önemli bi görevde,, hiç bi şekilde kaçamaz o gönderirse üstüne kimse laf diyemez
ya sevdiceğin görevi gerçekten çok önemli bi görev hani aksarsa tüm işleri etkiler ama yanındaki adamlar bu ay teskere alacak diye erkenden izne çıktı onlar gittiğinde yerimde olayım diye.. biz hep işleri düşündük

ne kadar kalacakmış peki sınırda canım? üzülme ya tehlikeli olacağı kesin değil ki rahat geçer belkide bebeğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…