bende ceza olarak bi iki hafta kalacak sandım yateskere alana kadar canım, suriye sınırı canım insan ister istemez korkuyor
belki gözünü korkutmak amaçlı söylemiştir canım bizimki de kavga etti 30 gün uzar demişti ama çok şükür bi uzama olmadı tutanak falan da tutulmadıdua ediyorum canım ama bu kadar acımasızlık olur mu ya
ne yaptık biz adama, alt tarafı 10 gün
bende ceza olarak bi iki hafta kalacak sandım ya
içini ferah tut bebeğim ya Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz. Sıkma canını olan olmuş artık..yok canım sürücekmiş, ne yapalım vardır bunda da bi hayır
yeşim hop oturup hop kalksın
belki gözünü korkutmak amaçlı söylemiştir canım bizimki de kavga etti 30 gün uzar demişti ama çok şükür bi uzama olmadı tutanak falan da tutulmadı
içini ferah tut bebeğim ya Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz. Sıkma canını olan olmuş artık..
benimki de çok dikbaşlı ama komutan kendine güveni olanları sever belki dua et belki hayırlı olan budur biz göremiyoruz geleceği şekerim olanla ölmüşe çare yok duanı et bol bol Rabbim korur merak etme geçen bi ara Siirt te falan saldırı olmuştu benim askerimde diyorki 5 dk uzak mesafeye ateş açmışlar hep ama çok şükür hiç bir şeyleri yok bende çok hop oturup hop kalktım ama bu ona daha çok acı verir sen onuna konuşurken elinden geldiğince sakin davranarak konuş sakın sakinliğini elden bırakma çünkü erkeklerde destek önemli kural hele de askerde bu daha da önemli sakin ol ve hep arkasında olduğunu söyle anlaştık mıinşallah korkutma amaçlıdır canım, hatta sevdicek demişki,, haberimi alırsınız ben orda vururum kendimi 2 günde demiş, iki gün ağlarlar unuturlar oğlum dünya bu demiş.. doğru komutanım siz sevmediniz beni yoksa unutmazdınız demiş
ayy benimki de yani ne açarsın ağzını dimi
benimki de çok dikbaşlı ama komutan kendine güveni olanları sever belki dua et belki hayırlı olan budur biz göremiyoruz geleceği şekerim olanla ölmüşe çare yok duanı et bol bol Rabbim korur merak etme geçen bi ara Siirt te falan saldırı olmuştu benim askerimde diyorki 5 dk uzak mesafeye ateş açmışlar hep ama çok şükür hiç bir şeyleri yok bende çok hop oturup hop kalktım ama bu ona daha çok acı verir sen onuna konuşurken elinden geldiğince sakin davranarak konuş sakın sakinliğini elden bırakma çünkü erkeklerde destek önemli kural hele de askerde bu daha da önemli sakin ol ve hep arkasında olduğunu söyle anlaştık mı
aferin sana canım benim haftanın 3 4 günü sınırda diyorsun 7 günü sınırda olsa senin ona olan sevgin azalmayacak ona bunu anlat bence ben öyle yapıyordum çarşı iznim yok konuşamıcaz nöbetlerde yada görevdeyken belki hiç seni aramayacağım diyordu ama ben ona sen beni aramasan benim sana olan sevgim azalmayacak aksine yaptığın iş beni daha da gururlandıracak sana olan sevgim artacak diyordum canım benim . eğer gitse bile yapacak bir şey yok belli bi süre zarfınsa oraya ve olanlara katlanmak zorunda sakin olsun olur mu tatlım sende sakin ol mutsuz olma mutlu ve gururlu ol:) ne çok konuştum be yanlış bir şey yazdıysam kusurama bakma olur mu ben mutlu olmanı istediğim için yazdım bütün bunlarıbugüne kadar ceyhunun arkasında durup, en zor görevleri ona vermesinin nedeni bu deli hallerini, kararlılığını, kendine olan güvenini sevmesiydi.. şimdi ne oldu..
zaten sınıra çok yakınlar haftanın 3 4 günü zaten sınırda..
elimden geleni yapıyorum canım, o kadar morali bozulmuş ama hala beni düşünüyor yazamadım sabahtan beri özür dilerim diyor,, ben bu adamın arkasında nasıl durmam nasıl teselli etmem..
aferin sana canım benim haftanın 3 4 günü sınırda diyorsun 7 günü sınırda olsa senin ona olan sevgin azalmayacak ona bunu anlat bence ben öyle yapıyordum çarşı iznim yok konuşamıcaz nöbetlerde yada görevdeyken belki hiç seni aramayacağım diyordu ama ben ona sen beni aramasan benim sana olan sevgim azalmayacak aksine yaptığın iş beni daha da gururlandıracak sana olan sevgim artacak diyordum canım benim . eğer gitse bile yapacak bir şey yok belli bi süre zarfınsa oraya ve olanlara katlanmak zorunda sakin olsun olur mu tatlım sende sakin ol mutsuz olma mutlu ve gururlu ol:) ne çok konuştum be yanlış bir şey yazdıysam kusurama bakma olur mu ben mutlu olmanı istediğim için yazdım bütün bunları
ağlayacam şimdi o kadar kötü ettin ki beni anlatamam al benden de o kadar sevgisi o kadar ağır basıyor ki kıskançlıklarına bile tahammül edebiliyorum ve hep içimde bi korku bu kadar severken bi gün kaybedersem seni . ama ben o korkuyu yaşadım bi ayrılık geçirdik 2 buçuk ay kadar ayrı kaldık ama sevgi bitmiyor . bırak seni çok sevsin hiç kimsenin sevmediği ve sevemeyeceği kadar sevgiyi kalbinin doruklarında hisset çünkü sevgi olmadan hiç bir şey olmuyor ki etrafta ne kadar kötü olaylar oluyor görüyoruz bunların temelinde hep sevgisizlik yatıyor bırakın sevginiz uçsuz bucaksız olsun sevgiyle büyüyen çocuklara emanet edelim ülkemizicanım benim çok teşekkür ederim olur mu öyle şey, bu kadar uzun yazman derdime derman olmak istediğin için..
hep, sen üzülme aramadığın zaman ben seni düşünmeyi bırakmıyorum veya neden aramadın diye kızmıyorum diyorum,, biliyorum ki oraya gitmek değil,, benim onu yüreğim ağzımda bekleyecek olmam, tam içim rahatlamışken tekrar kendime dert edecek olmam üzüyor
hatta bazen ona kızıyorum biliyomusun beni neden bu kadar çok seviyorsun birbirini sevenler çok üzülüyor bu hayatta diyorum
ağlayacam şimdi o kadar kötü ettin ki beni anlatamam al benden de o kadar sevgisi o kadar ağır basıyor ki kıskançlıklarına bile tahammül edebiliyorum ve hep içimde bi korku bu kadar severken bi gün kaybedersem seni . ama ben o korkuyu yaşadım bi ayrılık geçirdik 2 buçuk ay kadar ayrı kaldık ama sevgi bitmiyor . bırak seni çok sevsin hiç kimsenin sevmediği ve sevemeyeceği kadar sevgiyi kalbinin doruklarında hisset çünkü sevgi olmadan hiç bir şey olmuyor ki etrafta ne kadar kötü olaylar oluyor görüyoruz bunların temelinde hep sevgisizlik yatıyor bırakın sevginiz uçsuz bucaksız olsun sevgiyle büyüyen çocuklara emanet edelim ülkemizi
Selam kızlar, askerimin kulağı ödem olmuş şişmiş iki iğne vurmuş doktor akşam gel ödemi alalım demiştelefon olayı da çok sıkıymış cep telefonu sokamayacak sanırım. Burda herkese tutanak tutmuşlar herkesin askerliği uzamış diyor. Bir bahane bulup çarşıyı da yakıyorlarmış hep. İşlemediğim suçun cezasını çekiyorum sanki hapisteyim diyor. Morali çok bozuk
acemiliği burdurdu bebeğim istanbulda şimdiayyyy burdurdamıydı canm orası bıraz zor benm erkek arkadasm demstıbenmkıde telı kaptrmstı ama bse olmadı sukur
çok ısrar ettin kızçe izin verdim hadi yak bakalım sigaranı ama daha fazlası yok anlaştık mı :) ne güzel yazmışız ama şiir gibi içimizde ne yangınlar varmış da askere gitmesini bekliyormuşuzcanım benim ağlama, hep korktuklarımız gelirmiş başımıza ben buna inanıyorum ama korku o uzaktayken hep var.. aslında dediğin gibi, bizi bu kadar çok sevdikleri için şükretmemiz gerek.. 5 senedir her anım onunla bir an bile yalnız bırakıp incitmedi beni çok şükür Rabbim esizinki de biz söz var '' ayrılıklar da sevdaya dahil '' bu söze uygun olmuş
ama dediğim gibi çok sevenler hep acı çekenlerdir.. ne kadar çok sever ve sevilirsen o kadar korkarsın kaybetmekten..
ahh ahh nerden nerelere geldik, ben buna bir içerdim ama sen içmiyorsun.. bari bi sigara yakabilir miyim
acemiliği burdurdu bebeğim istanbulda şimdi
metris, atışalanı mezarlığı karşısındaki kışla bebeğim. senin ki nerde?benımkıde ıstanbulda kzz ıstanbulun neresi ?
başka bi ismi var mıydı oranın ya ?? çekimlerde gitmiş olabilirim
çoook moralim bozuk10 gün rapor aldığımız için komutanı sinirlenmiş, 2 gün sonra sınıra yollıycam seni demiş
metris, atışalanı mezarlığı karşısındaki kışla bebeğim. senin ki nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?