- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
sizin orası da bu kadar sıkı ve disiplinli mi kuzum yabenımkı kartalda canm
çok ısrar ettin kızçe izin verdim hadi yak bakalım sigaranı ama daha fazlası yok anlaştık mı :) ne güzel yazmışız ama şiir gibi içimizde ne yangınlar varmış da askere gitmesini bekliyormuşuz
hoşgeldin kuzummselam kızlar
hoşbuldum canım nasılsın :)hoşgeldin kuzumm
Ne çekimi bacuuu? Başka ismi yokk
Bu komutanlar deli ediyor beni, yollamaz belki canım ya sıkma canınıBenim sevdiceğinde haberciğini yaptığı komutan değişiyormuş yerine biri gelecek ve çok berbatmış
mankenlik yaptım bi ara şekerim onun çekimleriydişaka şaka kuzenim kıyafet tasarlıyor modacı, onun kıyafetlerinin tanıtımı için geçmiştim kamera karşısına mankenlik yapmadım demem yani.. korularda ve yalılarda çekim yapmıştık ordan geldi aklıma
çok sıktım kendimi canım, ister istemez korkuyorum bakalım iyi bi haber bekliyorum, inşallah korkutmak amacıyla söylemiştir.. gelen gideni aratmasın kuzucum dur bakalım bi gelsin de
afiyet olsun mu diyim olmasın mı dyim ortada kaldım :) önemli olan zoru başarmak yavrum kolayı herkes yapıyor zoru başaracaksınki adın kaldın bi yerlerde . atıyorum zoru başarırsın bi işyerinde terfi alırsın ama bu geçicidir sen sevdiğinin kalbinde zorluklarla dahada güzel oluyorsundur :) mutlu ol ve mutlu et işte benim tek gerçeğim bubir tane yaktım geldim hemenaskerlik zormuş çok zormuş, Rabbim başka dert vermesin tabikii halimize şükür
aleykümselam canımselam kızlar
2 deyim canım 4 olacaktı ama dondurdum 2 sene çocuklar icinbende açıktan işletme okuyorum kaçıncı sınıftasın canım benim
Nette bir bak görünce anlarsın ya çok güzel bir yer ama acaba gezilecek oturulacak güzel yerleri var mı onu merak ettim, içinde bir tane tesis varda nette baktım herkes kötülemiş hem pahalı hemde iğrenç diyee
Bence korkutmak amacıyla söylemiştir zaten çocuğun iznide bitti.
Gelen gideni aratacak kesin dedi kimse iyi konuşmuyormuş çünkü
İyiyim canım okuldan eve dönüyorum, günün yorgunluğu var üzerimde:/hoşbuldum canım nasılsın :)
afiyet olsun mu diyim olmasın mı dyim ortada kaldım :) önemli olan zoru başarmak yavrum kolayı herkes yapıyor zoru başaracaksınki adın kaldın bi yerlerde . atıyorum zoru başarırsın bi işyerinde terfi alırsın ama bu geçicidir sen sevdiğinin kalbinde zorluklarla dahada güzel oluyorsundur :) mutlu ol ve mutlu et işte benim tek gerçeğim bu
aşkım depreşti be ah ah sevgilim biter mi 57 gün hadi gel artık yeter canıma tak etti bu yalnızlıktam benim kafa canım süpersinsevdicek de hep, gözümde öyle güzelsinki benim sensiz bi hayat düşünmek gibi bir lüksüm yok der.. der der ah o ne güzel şeyler söyler öyleeee
sizin orası da bu kadar sıkı ve disiplinli mi kuzum ya
aşkım depreşti be ah ah sevgilim biter mi 57 gün hadi gel artık yeter canıma tak etti bu yalnızlık
anladım canım dondurmasaydın beraber okurduk ne güzel2 deyim canım 4 olacaktı ama dondurdum 2 sene çocuklar icin
ama ben tee mayıstan beri bekliyorum anam ağladı vallahi157 gün biter mi bak aramızda 100 gün varmış
ama ben tee mayıstan beri bekliyorum anam ağladı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?