2014 Yarenleri! :)

bir tane yaktım geldim hemen askerlik zormuş çok zormuş, Rabbim başka dert vermesin tabikii halimize şükür

mankenlik yaptım bi ara şekerim onun çekimleriydi şaka şaka kuzenim kıyafet tasarlıyor modacı, onun kıyafetlerinin tanıtımı için geçmiştim kamera karşısına mankenlik yapmadım demem yani.. korularda ve yalılarda çekim yapmıştık ordan geldi aklıma

çok sıktım kendimi canım, ister istemez korkuyorum bakalım iyi bi haber bekliyorum, inşallah korkutmak amacıyla söylemiştir.. gelen gideni aratmasın kuzucum dur bakalım bi gelsin de

Nette bir bak görünce anlarsın ya çok güzel bir yer ama acaba gezilecek oturulacak güzel yerleri var mı onu merak ettim, içinde bir tane tesis varda nette baktım herkes kötülemiş hem pahalı hemde iğrenç diyee
Bence korkutmak amacıyla söylemiştir zaten çocuğun iznide bitti.

Gelen gideni aratacak kesin dedi kimse iyi konuşmuyormuş çünkü

bir tane yaktım geldim hemen askerlik zormuş çok zormuş, Rabbim başka dert vermesin tabikii halimize şükür
afiyet olsun mu diyim olmasın mı dyim ortada kaldım :) önemli olan zoru başarmak yavrum kolayı herkes yapıyor zoru başaracaksınki adın kaldın bi yerlerde . atıyorum zoru başarırsın bi işyerinde terfi alırsın ama bu geçicidir sen sevdiğinin kalbinde zorluklarla dahada güzel oluyorsundur :) mutlu ol ve mutlu et işte benim tek gerçeğim bu

baktım tatlım buralardaki restoranlar genelde çok pahalı olmuyor ama dışarda bi yere gitmek gibi de değil yani gerçi ortamı çok güzel gidilebilir
yada git ormana yaaa yap mangalını ohhh misss

tam benim kafa canım süpersin sevdicek de hep, gözümde öyle güzelsinki benim sensiz bi hayat düşünmek gibi bir lüksüm yok der.. der der ah o ne güzel şeyler söyler öyleeee

tam benim kafa canım süpersin sevdicek de hep, gözümde öyle güzelsinki benim sensiz bi hayat düşünmek gibi bir lüksüm yok der.. der der ah o ne güzel şeyler söyler öyleeee
aşkım depreşti be ah ah sevgilim biter mi 57 gün hadi gel artık yeter canıma tak etti bu yalnızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…