İyiyim bitanemmm sen nasılsın :)canım hoşgeldin nasılsınnn
Ne güzel :) yazıcı depocu falan yapsalar da benimki de biraz rahat etseyanı degıl demek kı bebegm benmkı telını yakalattı carsısı bıle gtmedı dusun .. ama benmkı yarbayla beraber calısıyor ondan dolayı olablr ama o kadar skntılı bahsetmedı bana hıc
Ne güzel :) yazıcı depocu falan yapsalar da benimki de biraz rahat etse
Ay iş olsa da vakit geçse be tatlım. Vaktin geçmemesinden muzdarip benim ki. Hayırlısıyşa bitirseler de unutsak bu zor günlericanm benımkı ıs anlamnda rahat degıl yogun calısıoms
ne gönderdin kııııızkızlar dün kargo yolladım sonunda
Ay iş olsa da vakit geçse be tatlım. Vaktin geçmemesinden muzdarip benim ki. Hayırlısıyşa bitirseler de unutsak bu zor günleri
neden canısı eşinin yokluğundan sonra mı patlak verdi bu durum?Kötüyüm nida ya çok kötüyüm ben bir kaç zamandır baya sıkıntı yaşadım doktor panik atak dedi bir dünya ilaç kullanıyorum çocuklara zor bakıyorum
iyiyim gülüm sen nsılsın :)Günaydın kızçeler :))) dün işten çıkarken uğradım devamı gelmedi kusura bakmayın( sonrada eve gelince Uyumuşum nasılsınız canlarım:)
Hatırlatırım o zaman bu günlerini ona bebeğim hehebasta benımkıde dertlıydı sıkılıyorum dıye smdı yogun hep
Hatırlatırım o zaman bu günlerini ona bebeğim hehe
baktım tatlım buralardaki restoranlar genelde çok pahalı olmuyor ama dışarda bi yere gitmek gibi de değil yanigerçi ortamı çok güzel gidilebilir
yada git ormana yaaa yap mangalını ohhh misss
öyle bebeğim öyle..hayırlısı olsun balim..sag salim bitirip gelsinde gerisi hallolur Allahin izniyle. .
Anladm dikkat et kuzum kendine ya bende aynı net yoktu giremedim snra can geldi onlaydm gitti gelyorm ama vakit buldukça kuzum is ler yoğun bu aralar bdecanimin ici iyi olmaya calisiyorum 2 gundur belim agriyor cok zor hareket ediyorum balim
sen napiyosun kuzum iyimisin bende cooook ozledim seni girmiyosun ne zamandir nedennn?
Pofuduuuugmmmselam kızlarrr
Kız çatlak :))Yaa uff ne bileyim ben kararsız kaldım yaaa. Ormana gitmek için ooo hazırlık yapmak lazım onunla kim uğraşır kalabalık olunsa gidilebilinir aslında.olmadı ilk önce bir yerde balık ekmek falan yeruuk sonra mihrabat ya da emirgana gideriz sonra sahil boyu gezeriz ee daha ne olsun :) Ay ben plan yapmim her zaman kursagimda kalıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?