2014 Yarenleri! :)

yanı degıl demek kı bebegm benmkı telını yakalattı carsısı bıle gtmedı dusun .. ama benmkı yarbayla beraber calısıyor ondan dolayı olablr ama o kadar skntılı bahsetmedı bana hıc
Ne güzel :) yazıcı depocu falan yapsalar da benimki de biraz rahat etse

baktım tatlım buralardaki restoranlar genelde çok pahalı olmuyor ama dışarda bi yere gitmek gibi de değil yani gerçi ortamı çok güzel gidilebilir
yada git ormana yaaa yap mangalını ohhh misss

Yaa uff ne bileyim ben kararsız kaldım yaaa. Ormana gitmek için ooo hazırlık yapmak lazım onunla kim uğraşır kalabalık olunsa gidilebilinir aslında. olmadı ilk önce bir yerde balık ekmek falan yeruuk sonra mihrabat ya da emirgana gideriz sonra sahil boyu gezeriz ee daha ne olsun :) Ay ben plan yapmim her zaman kursagimda kalıyor cunku

iyi akşamlar kizlar.. ya moralim bozuk. .izinde 4 gun rapor almıştık komutan saymicam raporunu,son gun nedense hastalaniliyo demis..offf

canimin ici iyi olmaya calisiyorum 2 gundur belim agriyor cok zor hareket ediyorum balim

sen napiyosun kuzum iyimisin bende cooook ozledim seni girmiyosun ne zamandir nedennn?
Anladm dikkat et kuzum kendine ya bende aynı net yoktu giremedim snra can geldi onlaydm gitti gelyorm ama vakit buldukça kuzum is ler yoğun bu aralar bde

Kız çatlak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…