2014 Yarenleri! :)

ailesinin yanına gttı canm belkı bende gderm yarın blmyrm normalde gtmcktmde skldm ya giderm belki senınkı napıo arıomu
istanbula gitme durumu noldu canım? bugün bi kez aradı acemide daha rahattı valla canım bu ne anlamadık gitti

yanı bende blmyrm ıste ne blm konusmadk kaldı oyle canm annesı gıdecek evcı cıkacak bu hafta kendı bılır
canım saçmalama sende git mutlaka bak sonra pişman olursun. aranızda ki sorun çözülmeyecek bi sorun değildir eminim

yok canm gectı artk sabahdı ben rapor vs almadm .. arayablrdı gel vs dıye bende bse yapmcm artk bıtıosada btsn yoruldm vala yeter
canım benim saçmalama seviyosunuz birbirinizi neden bitsin? o senden adım bekliyordur belkide gelecem demeni falan bekliyodur yapma böyle o kadar bekledin onu şimdi olacak şey mi bu

Iyilik Bebegim senden naber :) askerin ustasina gittimi kuzum aklima geldi SIMDI ve hic sormadigimi fark ettim (

Allah'a şükürler olsun iyiyim canımcım :)

Amin amin cümlemizi tatlım :) sanırım biz hiç tanışmadık :)

Anamm 2 kişinin işini yapıyorsun resmen birde büyük firma olunca zor olur tabi ( kuzum dikkat et kendine oralarda yaa yormasonlar seni yoksa çkışta bizi bulurlar

iyiyim gülüm sen nsılsın :)

Iyiyim balım bende yarım saatim var işten çıkmama onu bekliyorm :)) Sevdiceğin sana meden sormuş önümüzdeki hafta nezman izinli olduğunu bir ipucu bulabildin mi tatlımmm

canım benim saçmalama seviyosunuz birbirinizi neden bitsin? o senden adım bekliyordur belkide gelecem demeni falan bekliyodur yapma böyle o kadar bekledin onu şimdi olacak şey mi bu

canm ben sabahtan berı bekledım esyamı bıle hazrlamstm hanı arar da gel fln der dıye ama yok tersledı bıle sayılır hanı gelecem desem gel derdı ama oyle bı ortam olusmadı bende yuzsuzlk yapıp gtmem hep hayırlısı dıye dua edyrm canm belkı de hayrlısı bu vala su an o kadar doluyum kı aglıyorum yani (

gitti bebeğim ama yeri çok kötü doğu değil güya ama acemide daha rahattık bugün bi kez arayabildi sadece

canım anladığım kadarıyla enişte biraz inatçı sen oraya gitseydin yüzsüzlük yapmış olmayacaktın ki bunun lafı mı olur aranızda tabiiki gideceksin. keşke rapor alsaydın bebeğim ya gidip geldikten sonra herşey düzelirdi mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…