istanbula gitme durumu noldu canım? bugün bi kez aradı acemide daha rahattı valla canım bu ne anlamadık gittiailesinin yanına gttı canm belkı bende gderm yarın blmyrm normalde gtmcktmde skldm ya giderm belkisenınkı napıo arıomu
bakınıyos canım sennnKızlaarrrr napıyosunuzzz
Bende kuzubakınıyos canım sennn
ne var ne yok canımBende kuzu
istanbula gitme durumu noldu canım? bugün bi kez aradı acemide daha rahattı valla canım bu ne anlamadık gitti
biletini aldığın halde neden gitmiyosun bebeğim birbirinizi görmeye ihtiyacınız var o zaman herşey düzelirdiyok canm kaldı zaten bıraz ona canm skkn bıletlerımı almstm ama gtmyrm yarınaydı aramz kotu bu ara
Çok iyiymm bebeğim başlarda üzülüyodum erkek arkadaşıma doğu çıktı diye ama artık çok seviniyorum iyiki doğu çıkmış. Sende ne var yok askerin nasıl balımne var ne yok canım
biletini aldığın halde neden gitmiyosun bebeğim birbirinizi görmeye ihtiyacınız var o zaman herşey düzelirdi
canım saçmalama sende git mutlaka bak sonra pişman olursun. aranızda ki sorun çözülmeyecek bi sorun değildir eminimyanı bende blmyrm ıste ne blm konusmadk kaldı oyle canmannesı gıdecek evcı cıkacak bu hafta kendı bılır
niye seviniyorsun kız? bende iyi diyelim iyi olsun canım yaÇok iyiymm bebeğim başlarda üzülüyodum erkek arkadaşıma doğu çıktı diye ama artık çok seviniyorum iyiki doğu çıkmış. Sende ne var yok askerin nasıl balım
canım saçmalama sende git mutlaka bak sonra pişman olursun. aranızda ki sorun çözülmeyecek bi sorun değildir eminim
Canım acemi birliğin de koğuşçu olduğu için burdada yazıcı oldu yemekler komutanlar falan da iyi. Telefonu da soktu aramamışlar bileniye seviniyorsun kız? bende iyi diyelim iyi olsun canım ya
canım benim saçmalama seviyosunuz birbirinizi neden bitsin? o senden adım bekliyordur belkide gelecem demeni falan bekliyodur yapma böyle o kadar bekledin onu şimdi olacak şey mi buyok canm gectı artk sabahdı ben rapor vs almadm .. arayablrdı gel vs dıye bende bse yapmcm artk bıtıosada btsn yoruldm vala yeter
ooo baya rahatsınız o zaman. bizimkide güya doğu değil ama acemide daha rahattıkCanım acemi birliğin de koğuşçu olduğu için burdada yazıcı oldu yemekler komutanlar falan da iyi. Telefonu da soktu aramamışlar bile
naber canım
Allah'a şükürler olsun iyiyim canımcım :)
sağolasın canım benim . büyük bi firmada çok önemli bi müdürün asistanlığını ve bölüm sekreterliğini yapıyorum anlayacağın bayağı sıkıntılı ve stresli 10 ayda 10 yıl yaşlandım resmen
iyiyim gülüm sen nsılsın :)
canım benim saçmalama seviyosunuz birbirinizi neden bitsin? o senden adım bekliyordur belkide gelecem demeni falan bekliyodur yapma böyle o kadar bekledin onu şimdi olacak şey mi bu
gitti bebeğim ama yeri çok kötü doğu değil güya ama acemide daha rahattık bugün bi kez arayabildi sadeceIyilik Bebegim senden naber :) askerin ustasina gittimi kuzum aklima geldi SIMDI ve hic sormadigimi fark ettim(
Amin amin cümlemizi tatlım :) sanırım biz hiç tanışmadık :)
Anamm 2 kişinin işini yapıyorsun resmenbirde büyük firma olunca zor olur tabi ( kuzum dikkat et kendine oralarda yaa yormasonlar seni yoksa çkışta bizi bulurlar
Iyiyim balım bende yarım saatim var işten çıkmama onu bekliyorm :)) Sevdiceğin sana meden sormuş önümüzdeki hafta nezman izinli olduğunu bir ipucu bulabildin mi tatlımmm
Ortam'a alışınca rahat olur bebeğmooo baya rahatsınız o zaman. bizimkide güya doğu değil ama acemide daha rahattık
Iyilik Bebegim senden naber :) askerin ustasina gittimi kuzum aklima geldi SIMDI ve hic sormadigimi fark ettim(
Amin amin cümlemizi tatlım :) sanırım biz hiç tanışmadık :)
Ben yeliz canımmm İstanbul'da yaşıyorum 20 yaşındayım kuaförüm :) Sen?
canım anladığım kadarıyla enişte biraz inatçı sen oraya gitseydin yüzsüzlük yapmış olmayacaktın ki bunun lafı mı olur aranızda tabiiki gideceksin. keşke rapor alsaydın bebeğim ya gidip geldikten sonra herşey düzelirdi mutlakacanm ben sabahtan berı bekledım esyamı bıle hazrlamstm hanı arar da gel fln der dıye ama yok tersledı bıle sayılır hanı gelecem desem gel derdı ama oyle bı ortam olusmadı bende yuzsuzlk yapıp gtmemhep hayırlısı dıye dua edyrm canm belkı de hayrlısı bu vala su an o kadar doluyum kı aglıyorum yani (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?