- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)günaydiiiin fistiklaaaarim :) nasilsinizzz
GÜNAYDIN ŞEKERİM
çok şükür iyiyim fıstığım sadece kızarmış tavuk gibi geziyorum ortalıkta malum alerji yüzünden . sen nasılsın napıyorsun canım benimNasılsın canim
İyiyim bitanemmm sen nasılsın :)
Yaa uff ne bileyim ben kararsız kaldım yaaa. Ormana gitmek için ooo hazırlık yapmak lazım onunla kim uğraşır kalabalık olunsa gidilebilinir aslında.olmadı ilk önce bir yerde balık ekmek falan yeruuk sonra mihrabat ya da emirgana gideriz sonra sahil boyu gezeriz ee daha ne olsun :) Ay ben plan yapmim her zaman kursagimda kalıyor cunku
Yazın vakit kışa göre daha çabuk geçiyor tatlım ben kışı geçiremedim bu yıl
günaydiiiin fistiklaaaarim :) nasilsinizzz
Yazın dışarı falan çıkyorsun hele ben düğün nişan gezip durdum çabuk geçti :) kışın hep evde pinekliyorum hiç zaman geçmiyor :)bana da yaz kolay geçmeyecekmiş gibi geliyor 9 falan hava kararıyorkışın bizim şafak 5 er 5 er attı sanki erkenden hava kararıyordu, Urfa da hele saat 4 zifiri karanlık diyor sevdicek
bende iyiyim canim cok sukur :) tanismadik seninle demi :) ben demet canim 23 yasindayim belcikada yasiyorum.. erdim 28 ocak terhisini aldi darisi basiniza canimiyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
canim yaa buraya girmeye vakit bulamiyorum ki, cunku buraya girmek cok zaman istiyo :) bende ozledim vallaaa kusum yokmu senin instan? :)çok özlettin kendini, hani unutmıcaktın buraları
mennun oldum şekerim ay darısı başımıza bende 23e yeni girdim ama daha alışamadım 23 demeye darısı başımıza bakalım Allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsunbende iyiyim canim cok sukur :) tanismadik seninle demi :) ben demet canim 23 yasindayim belcikada yasiyorum.. erdim 28 ocak terhisini aldi darisi basiniza canim
canim yaa buraya girmeye vakit bulamiyorum ki, cunku buraya girmek cok zaman istiyo :) bende ozledim vallaaa kusum yokmu senin instan? :)
merhaba günaydın canımKizlar merhaba gunaydinnnn
hoş geldin canım Rabbim yardımcın olsun biz burada o durumları biraz daha hafifletiyoruz çok şükürMerhaba Bende aranıza yeni katıldım 1 ayımız bitti dün gece istanbula uğurladım rabbım asker yolu bekleyen herkese sabır versin
Cansucum tanismismiydik seninle ben tugcemerhaba günaydın canım
Amin hepimizin yardımcısı olsun evet uzun zamandır takip ediyorum 1 ayımı geçirdim bu topikte baktım baş olmuyor aranıza katılmak ıstedım umarım kabul edersiniz :)hoş geldin canım Rabbim yardımcın olsun biz burada o durumları biraz daha hafifletiyoruz çok şükür
Cnm bende bir yil once bu topige yazmaya baslamistim zor zamanlari gecirdim sonra derslerim filan yogunlasti sonra baska kizlar geldiler bende giremez oldum topige yine gelmek istedim :)Amin hepimizin yardımcısı olsun evet uzun zamandır takip ediyorum 1 ayımı geçirdim bu topikte baktım baş olmuyor aranıza katılmak ıstedım umarım kabul edersiniz :)
O zaman sende hosgeldın :) Kımseyle konuşmadan da gecmıyor vakıt ben dışarıdan okuyorum malum okul olmayınca evde gecmıyor vakıtCnm bende bir yil once bu topige yazmaya baslamistim zor zamanlari gecirdim sonra derslerim filan yogunlasti sonra baska kizlar geldiler bende giremez oldum topige yine gelmek istedim :)
Sende hosgeldin cnm calissan evde durarak zaman gecmiyo valla ben hafta sonlari evdeyim diye nefret ediyorum hafta sonundanO zaman sende hosgeldın :) Kımseyle konuşmadan da gecmıyor vakıt ben dışarıdan okuyorum malum okul olmayınca evde gecmıyor vakıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?