inşllah bebeğim ya beklemedeyizOrtam'a alışınca rahat olur bebeğm
canım anladığım kadarıyla enişte biraz inatçı sen oraya gitseydin yüzsüzlük yapmış olmayacaktın ki bunun lafı mı olur aranızda tabiiki gideceksin. keşke rapor alsaydın bebeğim ya gidip geldikten sonra herşey düzelirdi mutlaka
İnşallah kuzummminşllah bebeğim ya beklemedeyiz
hala gitme şansın yok mu peki bişeyler yapsan bi yolunu bulsan inan bütün buzlar erir gidersenevet canm ınatcı bıraz yanı ne blm ozellkle ortada bse yok da bırıktı patlama noktası oldu dıyeyım.. yanı almadm canm ıste blmyrm vala hıcbse dusunemyrm annesı sabah aradı ısrar ettı gel gdelm dıe ama yok dedm
gitti bebeğim ama yeri çok kötü doğu değil güya ama acemide daha rahattık bugün bi kez arayabildi sadece
hala gitme şansın yok mu peki bişeyler yapsan bi yolunu bulsan inan bütün buzlar erir gidersen
müdürü arayıp haber versen? canım bilet alındıysa bi yolunu bulmalısın bencecanm rapor almam gerek yani onu nereden alaym gecebıde blmyrm ya basıma agrı gırdı vala
canım kaç gün oldu gideli bugun gitmedi ki. kırklareli bebeğimHadi yaa kuzum moral bozma yok daha yeni gittiler yerleşmedir alışmadır ondan arayamamıştır tstlımaz çok acemilikte neyin ne oldugunu biliyon askeriyede mantık yok ne yazıkki hem nereye gitti kuzum
yeliztuncay memnun oldum canm :) ben Füsun istanbulda oturuyorum bende :) yaş 24 25 doğru gidiyoz yaşlandım yaaa bu asker yollarında
Ben alıştım sayılır :)) Allah hepimize sabır versinHadi yaa kuzum moral bozma yok daha yeni gittiler yerleşmedir alışmadır ondan arayamamıştır tstlımaz çok acemilikte neyin ne oldugunu biliyon askeriyede mantık yok ne yazıkki hem nereye gitti kuzum
yeliztuncay memnun oldum canm :) ben Füsun istanbulda oturuyorum bende :) yaş 24 25 doğru gidiyoz yaşlandım yaaa bu asker yollarında
müdürü arayıp haber versen? canım bilet alındıysa bi yolunu bulmalısın bence
tamam canım benim sıkma canını sabaha yarına bi mucize olur da inşallah yarın sevgilinin yanında olursun.. iyi geceler çok öpüyorumyok canm zaten mudurle ızın konusunda muhattap olmam dıyecegı sey bellı rapor al . ben yavastan yataym tatlm olmaynca olmuo napım
tamam canım benim sıkma canını sabaha yarına bi mucize olur da inşallah yarın sevgilinin yanında olursun.. iyi geceler çok öpüyorum
canım kaç gün oldu gideli bugun gitmedi ki. kırklareli bebeğim
Ben alıştım sayılır :)) Allah hepimize sabır versin
bişey diyemiyorum ki canım ya of yarında bi iş görüşmesine gidecem haber vermedim delirecek burda aramız bozuk diye ağlanmalara başlarım alınırsamAnladım kuzum ama yinede alışma süresi uzun oluyoraradığında Çek kulakları şaka bir yana bebeğim sorarsın kuzum
Aminnn aminnn kuzım :)
Evet canım maalesef bir depresyon sonrası ortaya çıkıyormuşneden canısı eşinin yokluğundan sonra mı patlak verdi bu durum?
Yazın vakit kışa göre daha çabuk geçiyor tatlım ben kışı geçiremedim bu yılyazın vakit geçiyor mu canım ya
GÜNAYDIN ŞEKERİMGünaydın yavru ceylanlar
belim daha iyi kuzum fazla agrim kalmadi cok sukurAnladm dikkat et kuzum kendine ya bende aynı net yoktu giremedim snra can geldi onlaydm gitti gelyorm ama vakit buldukça kuzum is ler yoğun bu aralar bde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?