2014 Yarenleri! :)

evet canm ınatcı bıraz yanı ne blm ozellkle ortada bse yok da bırıktı patlama noktası oldu dıyeyım.. yanı almadm canm ıste blmyrm vala hıcbse dusunemyrm annesı sabah aradı ısrar ettı gel gdelm dıe ama yok dedm

hala gitme şansın yok mu peki bişeyler yapsan bi yolunu bulsan inan bütün buzlar erir gidersen

gitti bebeğim ama yeri çok kötü doğu değil güya ama acemide daha rahattık bugün bi kez arayabildi sadece

Hadi yaa kuzum moral bozma yok daha yeni gittiler yerleşmedir alışmadır ondan arayamamıştır tstlım az çok acemilikte neyin ne oldugunu biliyon askeriyede mantık yok ne yazıkki hem nereye gitti kuzum

yeliztuncay memnun oldum canm :) ben Füsun istanbulda oturuyorum bende :) yaş 24 25 doğru gidiyoz yaşlandım yaaa bu asker yollarında

canım kaç gün oldu gideli bugun gitmedi ki. kırklareli bebeğim

Ben alıştım sayılır :)) Allah hepimize sabır versin

yok canm zaten mudurle ızın konusunda muhattap olmam dıyecegı sey bellı rapor al . ben yavastan yataym tatlm olmaynca olmuo napım
tamam canım benim sıkma canını sabaha yarına bi mucize olur da inşallah yarın sevgilinin yanında olursun.. iyi geceler çok öpüyorum

Anladım kuzum ama yinede alışma süresi uzun oluyor aradığında Çek kulakları şaka bir yana bebeğim sorarsın kuzum

Aminnn aminnn kuzım :)
bişey diyemiyorum ki canım ya of yarında bi iş görüşmesine gidecem haber vermedim delirecek burda aramız bozuk diye ağlanmalara başlarım alınırsam

Anladm dikkat et kuzum kendine ya bende aynı net yoktu giremedim snra can geldi onlaydm gitti gelyorm ama vakit buldukça kuzum is ler yoğun bu aralar bde
belim daha iyi kuzum fazla agrim kalmadi cok sukur
oy iyi kuzum canini gormussun hasret gidermissiniz birazz cok sevindimm :)
firsat buldukca gel tatlim ozletmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…