- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Çalışıyordum zaten ameliyat olunca bıraktım bırde o askerden izine gelınce gırmek ıstemedım ama bi kaç hafta içinde gırmeyı düşünüyorum malum daha ceyız derdı var hem boylelıkle kendımı oyalamış olurumSende hosgeldin cnm calissan evde durarak zaman gecmiyo valla ben hafta sonlari evdeyim diye nefret ediyorum hafta sonundan
Fatmacim nisanli misinizÇalışıyordum zaten ameliyat olunca bıraktım bırde o askerden izine gelınce gırmek ıstemedım ama bi kaç hafta içinde gırmeyı düşünüyorum malum daha ceyız derdı var hem boylelıkle kendımı oyalamış olurum
Yok hayır değiliz izini az 1 hafta olunca yapamadık rabbım kısmet ederse temmuza dıye konuşuldu :)Fatmacim nisanli misiniz
Insallah canim allah gonlunuze gore versinYok hayır değiliz izini az 1 hafta olunca yapamadık rabbım kısmet ederse temmuza dıye konuşuldu :)
amın canım ınsallah sen nerede yasıyorsun :)Insallah canim allah gonlunuze gore versin
Kayseri canim benim :)amın canım ınsallah sen nerede yasıyorsun :)
Bende ızmırde yasıyorum :)Kayseri canim benim :)
bişey diyemiyorum ki canım ya of yarında bi iş görüşmesine gidecem haber vermedim delirecek burda aramız bozuk diye ağlanmalara başlarım alınırsam
tanışmadık herhalde canım benim ama tanışmış olduk memnun oldum canım benimCansucum tanismismiydik seninle ben tugce
edilirsin merak etme :) nerde oturuyorsun bakalım yaşın kaç iş mi okul mu anlat bakalım azcık :)Amin hepimizin yardımcısı olsun evet uzun zamandır takip ediyorum 1 ayımı geçirdim bu topikte baktım baş olmuyor aranıza katılmak ıstedım umarım kabul edersiniz :)
Ne guzel deniz var sicak ohh vallaBende ızmırde yasıyorum :)
amin canım benim hayırlı cumalarHayirli Cumalar.. ALLAH hakkimizda ne hayirlisi ise onu versin.. Askerlerimize bi an once kavusalim AMINNNNN :)
Bende memnun oldum canimtanışmadık herhalde canım benim ama tanışmış olduk memnun oldum canım benim
askerler sağolsun kızçeleri bir araya getiriyorlarBende memnun oldum canim
Valla hıc de sıcak degıl havalar serin gıdıyor maalesef hala pek bı ısınma söz konusu degıl :))Ne guzel deniz var sicak ohh valla
Hayirli cumalar allah bir an once sevdigimize kavusmayi nasip etsinHayirli Cumalar.. ALLAH hakkimizda ne hayirlisi ise onu versin.. Askerlerimize bi an once kavusalim AMINNNNN :)
Haha kayseri kuzey kutbu resmenValla hıc de sıcak degıl havalar serin gıdıyor maalesef hala pek bı ısınma söz konusu degıl :))
Haha evet bebegim aynen ben ilk zamanlar burdaydim snra yazmayi biraktim suan yine geldimaskerler sağolsun kızçeleri bir araya getiriyorlar
Çok merak edıyorum orayı askerden gelınce gezmeye geleceğimiz yerlerden bırı çok gelmek ıstıyorduk:)Haha kayseri kuzey kutbu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?