2014 Yarenleri! :)

Sende hosgeldin cnm calissan evde durarak zaman gecmiyo valla ben hafta sonlari evdeyim diye nefret ediyorum hafta sonundan
Çalışıyordum zaten ameliyat olunca bıraktım bırde o askerden izine gelınce gırmek ıstemedım ama bi kaç hafta içinde gırmeyı düşünüyorum malum daha ceyız derdı var hem boylelıkle kendımı oyalamış olurum

Fatmacim nisanli misiniz

bişey diyemiyorum ki canım ya of yarında bi iş görüşmesine gidecem haber vermedim delirecek burda aramız bozuk diye ağlanmalara başlarım alınırsam

Oyy ya kıyamam kuzum inşallah iş görüşmen olumlu geçer de işe başlarsın bebeğim :) olumlu düşün olumlu olsun.. Aranız neden bozuk ( anlayışla Karşılar bebeğim merak etme iş aradığını biliyor sonuçta ve fırsat ayağına gelmis Çinkü :)

Hayirli Cumalar.. ALLAH hakkimizda ne hayirlisi ise onu versin.. Askerlerimize bi an once kavusalim AMINNNNN :)

Amin hepimizin yardımcısı olsun evet uzun zamandır takip ediyorum 1 ayımı geçirdim bu topikte baktım baş olmuyor aranıza katılmak ıstedım umarım kabul edersiniz :)
edilirsin merak etme :) nerde oturuyorsun bakalım yaşın kaç iş mi okul mu anlat bakalım azcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…