2014 Yarenleri! :)

Iyi geçti tatlım şubatta can geldi 10 gün kaldı izne gitti şafak. Dusyorz aynı şekilde ne kadar zaman hızlı geçmese de:) sen neler yaptn balim
bende durum stabil kuzum herşey bildiğin gibi beklemeye devam kalan günlerde biranda geçip biter inşlalah

ben sana dedim celallenme vardır bi açıklaması diye :) bak varmış işte olmasa sana aşkım diye zaten yazmazdı senin şu anki yüz ifadeni görmek isterim . Allahım çok şükür ya çok mutlu oldum :)

38 mi bildiğin iki rakam Ayy kız şok olyorm byle görünce çok ta sevinyorm yemin ederim darısı bize.olsun hahay kız bnm şafak. Karanlik 200 civarı saymiyorm:)
oy kuzum sizinde düşecek inşallah çok teşekkür ederim hepimizinki bitecek Allahın izni ile

herhalde o yüzden bebeğimm :)) hayırlısıyla 100den düşersek inşallah biraz rahatlarım sanki :))
Aynen. Kuzum ya söyle. Bi iki rakamlara düşsek ne iyi olurdu ama bn seni daha az bilyordm kuzum 10 un altında die aklımda öyle. Kalms:)

Kız acep arkadaşında seni aradgnda arkdsi numarani mi silmemis gormus bse olmuştur .d
Yaa ne bilim benle ilgili olmasada başkası belki böyle bir şey yaptı o da olabilir sordum yok bir şey dedi bir gelsin yüz yüze sorcam ihihi

ben sana dedim celallenme vardır bi açıklaması diye :) bak varmış işte olmasa sana aşkım diye zaten yazmazdı senin şu anki yüz ifadeni görmek isterim . Allahım çok şükür ya çok mutlu oldum :)

Evet ben facede yoktum bile yazmış aşkım naber diye mutlu oldum Ama bu saçma sapan tripleri beni öldürüyor

canım benimmm görünce çok mutlu oldum çok teşekkür ederim ya zarif arkadaşım benim, elbiseler de süper, nerden bulabilicem bunları hepsi aynı yerden mi peki ??
canımmm merhabaa nasılsın
Bi gelişme varmı elbise konusunda Bayadır giremedim Elbiselerin çoğu sherri hill den bebeğim kendi sitesinden bi göz at istrsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…