bende durum stabil kuzum herşey bildiğin gibi beklemeye devam kalan günlerde biranda geçip biter inşlalahIyi geçti tatlım şubatta can geldi 10 gün kaldı izne gitti şafak. Dusyorz aynı şekilde ne kadar zaman hızlı geçmese de:) sen neler yaptn balim
Kuşum niye öyle bilyon mu azaldikca zaman daha uzak gelyor ya bze malesef :)şükür tabi canım benimm :)) 200 ler pıtır pıtır geçiyordu sanki de 100 ler hiç geçmedi bize yaaa bunaldım sayıyorum sayıyorum hala 150 :))
INŞALLAH kusumya hemen geçsin zaman şafak kaç senin kız :)bende durum stabil kuzum herşey bildiğin gibi beklemeye devam kalan günlerde biranda geçip biter inşlalah
aminnn kuzucummm . 38 OLDUK bebeğimmINŞALLAH kusumya hemen geçsin zaman şafak kaç senin kız :)
38 mi bildiğin iki rakam Ayy kız şok olyorm byle görünce çok ta sevinyorm yemin ederim darısı bize.olsun hahay kız bnm şafak. Karanlik 200 civarı saymiyorm:)aminnn kuzucummm . 38 OLDUK bebeğimmsizin kaç kuzum
benim bugün Niğde atarsa 50 olcaz işte azaldı ama bana hiç az gelmiyor tatlım ya:) şafağı n azalmistr senin kaçtı tatlım bnde iyiym çok şükür saFak azaltmaya calisyorm:)
Çok sevindim adına kuzum nasıl geçmez ya 50 ne ki :) bnm karanlık dha 200 falan hemen geçer tatlım ya ne ki 50:)benim bugün Niğde atarsa 50 olcaz işte azaldı ama bana hiç az gelmiyor tatlım ya
ben sana dedim celallenme vardır bi açıklaması diye :) bak varmış işte olmasa sana aşkım diye zaten yazmazdı senin şu anki yüz ifadeni görmek isterim . Allahım çok şükür ya çok mutlu oldum :)Eveeet kızlar gelişmeleri yazıyorummmm.
11 buçuk gibi facee girmiş bana yazmış ''aşkım naber napıyon'' diye tabii ben burda lak lak yapmaktan 12 çeyrek gibi anca girdim baktım
Söyledim özellikle aramıyorsun evi aramışsın falan evet dün aradım dedi seni artık başkalarından aramak istemiyorum dedi onları aradım ama seni aramam dedi. Seni arayacağım arkadaş yoktu yarın gelecek yarın seni ararım ondan dedi ulan ben bir bk anlamadım bu işte anlayan beri gelsin.
Fotoğraflar geldi mi diye sordu beğendin mi vs sonra konuştu güzel güzel netten çıktı 2de teslim olması gerekiyormuş
Kuşum niye öyle bilyon mu azaldikca zaman daha uzak gelyor ya bze malesef :)
az kalınca görürüm seni şafak sıkıştırıyor derlerdi de inanmazdım şafak skıştırıyor geçmiyor kuzumÇok sevindim adına kuzum nasıl geçmez ya 50 ne ki :) bnm karanlık dha 200 falan hemen geçer tatlım ya ne ki 50:)
oy kuzum sizinde düşecek inşallah çok teşekkür ederim hepimizinki bitecek Allahın izni ile38 mi bildiğin iki rakam Ayy kız şok olyorm byle görünce çok ta sevinyorm yemin ederim darısı bize.olsun hahay kız bnm şafak. Karanlik 200 civarı saymiyorm:)
Aynen. Kuzum ya söyle. Bi iki rakamlara düşsek ne iyi olurdu ama bn seni daha az bilyordm kuzum 10 un altında die aklımda öyle. Kalms:)herhalde o yüzden bebeğimm :)) hayırlısıyla 100den düşersek inşallah biraz rahatlarım sanki :))
INŞALLAH balım yaa INŞALLAH ya kuzu seniN uzun donemmiydi kısa mioy kuzum sizinde düşecek inşallah çok teşekkür ederim hepimizinki bitecek Allahın izni ile
:).aman kuzum. 50 ye dışım ben göbek atacam.kızaz kalınca görürüm seni şafak sıkıştırıyor derlerdi de inanmazdım şafak skıştırıyor geçmiyor kuzum
Aynen. Kuzum ya söyle. Bi iki rakamlara düşsek ne iyi olurdu ama bn seni daha az bilyordm kuzum 10 un altında die aklımda öyle. Kalms:)
Kısaydı bitanemINŞALLAH balım yaa INŞALLAH ya kuzu seniN uzun donemmiydi kısa mi
Olabilir kuşum bak Nida bitiryor artk.gelmyr kız biz de mi öyle olacaz acep binince gelmicekmyz ay sizleri.özlem bn ya gelirm. Ben hep:)ahh ahh nerde damlacımm :)) sen Nidayla karıştırdın beni herhalde :))
Ah ah kısa olaydi bnm de 1 ayim kalıyordu gelmersine ah şu uzun dönem. Yokmu :/ hakszlk ama yaa bu 9 aya düşse süper olurdu yaaKısaydı bitanemUzun olsa daha yarılamamıştık bile Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yaa ne bilim benle ilgili olmasada başkası belki böyle bir şey yaptı o da olabilir sordum yok bir şey dedi bir gelsin yüz yüze sorcam ihihiKız acep arkadaşında seni aradgnda arkdsi numarani mi silmemis gormus bse olmuştur .d
ben sana dedim celallenme vardır bi açıklaması diye :) bak varmış işte olmasa sana aşkım diye zaten yazmazdı senin şu anki yüz ifadeni görmek isterim . Allahım çok şükür ya çok mutlu oldum :)
canımmm merhabaa nasılsıncanım benimmm görünce çok mutlu oldum çok teşekkür ederim ya zarif arkadaşım benim, elbiseler de süper, nerden bulabilicem bunları hepsi aynı yerden mi peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?