2014 Yarenleri! :)

Eveeet kızlar gelişmeleri yazıyorummmm.

11 buçuk gibi facee girmiş bana yazmış ''aşkım naber napıyon'' diye tabii ben burda lak lak yapmaktan 12 çeyrek gibi anca girdim baktım
Söyledim özellikle aramıyorsun evi aramışsın falan evet dün aradım dedi seni artık başkalarından aramak istemiyorum dedi onları aradım ama seni aramam dedi. Seni arayacağım arkadaş yoktu yarın gelecek yarın seni ararım ondan dedi ulan ben bir bk anlamadım bu işte anlayan beri gelsin.

Fotoğraflar geldi mi diye sordu beğendin mi vs sonra konuştu güzel güzel netten çıktı 2de teslim olması gerekiyormuş

demekki neymiş
boş yere yapılan sinir sadece kalbi yorarmış

Bak boşuna mirin kırın ettin:) kz arasın siler snra numarani deseydn ya leyla :)

hele bi 100 lere düşün akıp gidiyor :) bana diyoki o kadar alıştım ki buraya sanki yıllardır buradayım
Hahaha alınması güzel bseu bnm can da alıştı ama özlem zor olyor be kuzu bde dha diğer izone temmuz da gelmeyi.dusunyor temmuza da çok var

demekki neymiş
boş yere yapılan sinir sadece kalbi yorarmış

Ben gene bir halt anlamadım ki

Bak boşuna mirin kırın ettin:) kz arasın siler snra numarani deseydn ya leyla :)

Bacuuu zaten milletten çok aradı ama baksana artık seni başkasından aramak istemiyorum dedi kesin bir işler var önce rüya falan sonra bu

Hahaha alınması güzel bseu bnm can da alıştı ama özlem zor olyor be kuzu bde dha diğer izone temmuz da gelmeyi.dusunyor temmuza da çok var
sürekli izin kullanırsa bitmez o askerlik ikna et gelmesin o kadar erken bitsin . . gelip burda seni ailesini arkadaşlarını görünce dahada zorlanır .

Ben gene bir halt anlamadım ki

Bacuuu zaten milletten çok aradı ama baksana artık seni başkasından aramak istemiyorum dedi kesin bir işler var önce rüya falan sonra bu
Kız acep arkadaşında seni aradgnda arkdsi numarani mi silmemis gormus bse olmuştur .d

sürekli izin kullanırsa bitmez o askerlik ikna et gelmesin o kadar erken bitsin . . gelip burda seni ailesini arkadaşlarını görünce dahada zorlanır .
Aynen kuzum Zaten artk alistk görmeye gormeynce zor olyor bak Kasım da gitti aralıkta geldi ocakta gitti şubatta geldi .d.d ozletmyr ki çok ke dini kuzu ama temmuzda gelip giderse 2 ayı kalıyor ekimde gelyor o yüzden ondan rahat temmuz da gelcem diyor:)

Bebeğim izin yaptı geldi işte gitti ondan gelemedim hemen geçti o varken ya yokken zaman geçmiyor bdahaki iznini daha temmuzda kullanacak balım ya sende ne var ne yok bakalm:)

biz de izin kullandık kuzucumm Şubat ayı boyunca beraberdik çok şükür.. ama artık izin kalmadı, teskere bekliyoruz Allah ın izniyle :)) evet inanki yaklaşık 1 ay izin yaptık nasıl geçti anlamadım.. gitti şimdi 1 hafta oluyo ama sanki 1 ay olmuş öyle hissediyor insan:))

Sevindim baci adına aynı ay da gelmisler demek:) safak kaç kuzu izinlerin bittigine göre az kalmstr :)

Sevindim baci adına aynı ay da gelmisler demek:) safak kaç kuzu izinlerin bittigine göre az kalmstr :)

yok yavrum yaaa şafak hiç az değil :)) işlerin yoğunluğundan dolayı erkenden izin kullanmak zorunda kaldık yoksa izne gelemicekti.. yine de azar yedik ama neyse :)) şafak 151 bebeğimm sizin kaç oldu

yok yavrum yaaa şafak hiç az değil :)) işlerin yoğunluğundan dolayı erkenden izin kullanmak zorunda kaldık yoksa izne gelemicekti.. yine de azar yedik ama neyse :)) şafak 151 bebeğimm sizin kaç oldu
Az gene kuzum ya buna da şükür :) bnm de 200.civarında balım 100lere dusmeyi dört gözle bekliyorm :))

Az gene kuzum ya buna da şükür :) bnm de 200.civarında balım 100lere dusmeyi dört gözle bekliyorm :))

şükür tabi canım benimm :)) 200 ler pıtır pıtır geçiyordu sanki de 100 ler hiç geçmedi bize yaaa bunaldım sayıyorum sayıyorum hala 150 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…