iyi ne güzel canım benim yerimede otur bi kahve iç bari :)napım canm eve geldm bende nete bakaym az dedm oyle
bilmem burdayım hep tatlım iyiyim yemekten sonra uyku bastırdı uyuyorum resmen sen naslsınNasılsın görünmuyorsun
Sen sordun mu kız hiç beni sensin hayırsız :)
oyy canımmm benim bi denk gelemiyoruz bende seniii özledimayyyyy kuzuummmmm napıyosunn konuşamadık bayadırrrrr özledim seniii
aynen öyle bir sürü işim var yaaa.. epilasyona başladım hafta sonu ilk seansım var tırsıyorummmbindik bi alamete gidiyoz gıyameteee
ben mersindeyim canım burda yaşıyorum aslen mersinli değilimSen Mersin li miydin kız
bak bak bak asıl hayırsız sen çıktın kız unuttun hepimiziHayırsız
iyi ne güzel canım benim yerimede otur bi kahve iç bari :)
Evet kuzucum Kadıköyde bulması da zor olur ama kına için ideal yerler vardır illakiatarım kuzucum ya fikir olur sana da
Hayırsız
:) şafağı n azalmistr senin kaçtı tatlım bnde iyiym çok şükür saFak azaltmaya calisyorm:)bilmem burdayım hep tatlım iyiyim yemekten sonra uyku bastırdı uyuyorum resmen sen naslsın
Aaa hepiniz üstüme geldiniz .d.d kz gormemismdr yksa nye cvp atmaymsensin hayırsız..... yazıyorum cevap bile yokk
Bak ya hepiniz birden üstüme gelyorsnz ağlarım bakbak bak bak asıl hayırsız sen çıktın kız unuttun hepimizi
Aa aşk olsun nasilsn balim .dben gordum yazısmalarını hıh :))
Anladım şekerim mersine gittigimde haberlesrz yakın olursak :))ben mersindeyim canım burda yaşıyorum aslen mersinli değilim
İyiyim cankuşummmm seni sormalı sen nasılsın nerelerdsin :)Bak ya hepiniz birden üstüme gelyorsnz ağlarım bakunuturmym hiç sizleri balım ya nasilsn
Bende iyiym çok şükür balim can geldi gitti onla ilgilendm gelemedim :) senin şafak kaç oldu az kalmstr bnde şafak düşmeye calisyrm:)İyiyim cankuşummmm seni sormalı sen nasılsın nerelerdsin :)
Aaa hepiniz üstüme geldiniz .d.d kz gormemismdr yksa nye cvp atmaym
Bebeğim izin yaptı geldi işte gitti ondan gelemedim hemen geçti o varken ya yokken zaman geçmiyornerelerdesin sen izin yaptınız mı.... neler yaptın niye gelmedin anlat bakalımmmmm :))
ayyy yirim sizi burdamıydı :) çok şükürBende iyiym çok şükür balim can geldi gitti onla ilgilendm gelemedim :) senin şafak kaç oldu az kalmstr bnde şafak düşmeye calisyrm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?