2014 Yarenleri! :)

:).aman kuzum. 50 ye dışım ben göbek atacam.kız uzun donemdi dimi senin
uzundu işte kısa kaldı işte :) 51 gün de bitecek de bana çok uzun gelecek senin 200lerde herhalde öyle yazmıştın az önceki bi yorumda. bide şöyle bi durum var şafak fazla olduğunda zaten çok var diyorsun üstüne düşmüyorsun ama azaldığında hep o gün ne zaman gelecek heyecanı oluyor ve doğal olarak daha zor geçiyor canım benim

geçer geçer hiç meraklanma şekerim oh ama var ya ben bile stres yapmışım durumu görünce bi oh çektim

Ah ah kısa olaydi bnm de 1 ayim kalıyordu gelmersine ah şu uzun dönem. Yokmu :/ hakszlk ama yaa bu 9 aya düşse süper olurdu yaa
evet kuzum bencede çok iyi olurdu gerçekten . ama kötü düşünme o zaman daha zor geçiyor inan

Olabilir kuşum bak Nida bitiryor artk.gelmyr kız biz de mi öyle olacaz acep binince gelmicekmyz ay sizleri.özlem bn ya gelirm. Ben hep:)

valla burayı unutmak yok şekerimmm :)) tamam 1 hafta falan izin veririz özlemi bastıralım sevdiceklere vakit ayıralım diye ama burası aksatılmıcak :))

Doğrudur tatlım bende 50 ye gelince net.anlicam daha uzun gelir.dedin gbi tatlım izne de temmuzda gelecek daha hayrlsyla hepsi bi gelse kuzum

valla burayı unutmak yok şekerimmm :)) tamam 1 hafta falan izin veririz özlemi bastıralım sevdiceklere vakit ayıralım diye ama burası aksatılmıcak :))
Aynen. Kuşum ya Hayırlısıyla gelsinler de alt dereler gelince can rahatladı biraz:)

evet kuzum bencede çok iyi olurdu gerçekten . ama kötü düşünme o zaman daha zor geçiyor inan
Aynen balım buna da şükür bak alt devreler yeni gitti bde suan gitseydi. Benm sevdicek. Byle de.düşünmek. lazm çok şükür az da olsa azaldo:)

Yüz yüze sorarsn bencede tatlım smdi üstleme:)

canımmm merhabaa nasılsın
Bi gelişme varmı elbise konusunda Bayadır giremedim Elbiselerin çoğu sherri hill den bebeğim kendi sitesinden bi göz at istrsen

hoşgeldin kuzucummm iyiyim çok şükür sen nasılsınn :))
henüz bir gelişme yok canımm hala arayıştayım :)) görerek almaya karar verdim, bakındım da bi sherri hill in nişantaşında mağazası varmış herhalde ordan bakabilirim, modeller harikaaa :))

geçer geçer hiç meraklanma şekerim oh ama var ya ben bile stres yapmışım durumu görünce bi oh çektim

Sağ ol canım benimmmmm

Yüz yüze sorarsn bencede tatlım smdi üstleme:)

Aynen şu an normalim bir gelsin her şeyin hesabını sorcam, şimdi uzatsam bile kimseye bir faydası yok uzaktan problemlerde çözülmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…