evet kuzum gelin buraya ben size en güzel otelleri söylerimBalayı da olmasa evlilik yeterama balayinin yeri ayrı tabi Antalya falan:))
Aynen balım yanımzda olsunlar da o çabucak geçer zaten ALLAH in iznyle balım ay ne yakışır gelinlik hepimize:)bizim de çok var kuzucumm birlikte şafak sayarız ona da :))
evet kuzum yavaş yavaş ilerliyor bakalım herşey sevdicek askerden gelince hızlanır. Onsuz hiç tat almıyorum zaten biz tabak takımını bile birlikte aldık hiçbir hazırlık yapasım yok
Olur şekerim danışırz sana denize yakın olsunevet kuzum gelin buraya ben size en güzel otelleri söylerim
Aynen balım yanımzda olsunlar da o çabucak geçer zaten ALLAH in iznyle balım ay ne yakışır gelinlik hepimize:)
ben kışı çook seviyorum ya ne bileyimaynen az kaldı kış gelsnde sevdicekler gelse ne gzl:)
Aynen va can i bekliyorm kuzum onsuz olmuyor oda istiyor beraber secelm bnde aynı seklde:)haha gelinlikle bitse iş :)) daha çeyiz hazır değil
iyiyim bebeğimmmm sen nasılsıınnasılsın yavru ceylan
evet kuzum o yokken aldıklarımıda whatsaptan yanımda gibi konuşarak aldımsende aynı bennn canımm :)) zaten sevdicek yasakladı çöp bile alma ben yokken dedi :)) beklemedeyimmm
Olur şekerim danışırz sana denize yakın olsun
Bn yaz i daha çok seviyorum Kis tan balım yazın denize gezmeye gidyorsn:) aynen ALLAH in iznyle şafak. Mafak kalmyr çok şükür kısa :)ben kışı çook seviyorum ya ne bileyimseneye bu zamanlar şafak mafak kalmayacak Allahın izniyle
Aynen va can i bekliyorm kuzum onsuz olmuyor oda istiyor beraber secelm bnde aynı seklde:)
Hahaha ne iyi olur du kız denize girerdm bn hep can umrumda olmaz başlayın daevet kuzum o yokken aldıklarımıda whatsaptan yanımda gibi konuşarak aldım
seb iste denizin ortasında olur ehehe
Ne için biriktiyorsun kuşum yüzük zaten onlara ait kzbende öyle canım valla hem şuan söz için para biriktiriyorum masraf yapmam :))
üşümek çok güzel ya ne bilim aynen balım ya hayaller gerçekleşecek inşallahBn yaz i daha çok seviyorum Kis tan balım yazın denize gezmeye gidyorsn:) aynen ALLAH in iznyle şafak. Mafak kalmyr çok şükür kısa :)
Aynen kuzum yaa çok şükür bitsin zaten artk.bu hasretlik :)ü
üşümek çok güzel ya ne bilim aynen balım ya hayaller gerçekleşecek inşallah
çoooooooooook özledim ya oyy oyyAynen kuzum yaa çok şükür bitsin zaten artk.bu hasretlik :)
bende iyiyim kuzucumm valla bugün evdeyim sonunda gezmelere ara bi süreiyiyim bebeğimmmm sen nasılsıın
evet kuzum o yokken aldıklarımıda whatsaptan yanımda gibi konuşarak aldım
seb iste denizin ortasında olur ehehe
Aynen kuşum yaa izne ne zaman geliyordu senin ki balimçoooooooooook özledim ya oyy oyy
dinlen canım biraz sonra devam edersin tekrarbende iyiyim kuzucumm valla bugün evdeyim sonunda gezmelere ara bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?