- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Acı acıbırak o ılletı pıs pıs
Amin amin canımmm....ALLAH hepımızı her zaman guldursun canım :)
daha ıyı ıcmemek bnmkıde ıcmez bnde hıc ıcmem o yonden cok sukur rahatzbenimkide içerdi ben içmem öyle bir alışkanlığım yok çok şükür.. :))
hahaAcı acı
ne iyi işte bende ona bıraktırmaya çalışıyodum ama nafileee :)))daha ıyı ıcmemek bnmkıde ıcmez bnde hıc ıcmem o yonden cok sukur rahatz
Azalttım canım şükür de askerlik girince zorlanıyorum inşallah en kısa sürede bırakırım :))hahakuzum cıdden brakabılırsen dene yanı ınsanın omrunu curutyor bu sgara
INSALLAH kuzum askere gıdınce ınsan efkarlanyor ıcesı gelyordur emınmAzalttım canım şükür de askerlik girince zorlanıyorum inşallah en kısa sürede bırakırım :))
tırıyakısıyse zor bırakırne iyi işte bende ona bıraktırmaya çalışıyodum ama nafileee :)))
Haliyle canım ama çok fazla değil şükürINSALLAH kuzum askere gıdınce ınsan efkarlanyor ıcesı gelyordur emınm
kız imrendim sizee fotoğraftan :)))) en kısa sürede o pis şeyden kurtulman dileğiyle.. :)Azalttım canım şükür de askerlik girince zorlanıyorum inşallah en kısa sürede bırakırım :))
O fotoğraf askere gitmeden iki gün önce ah ahhh :)))kız imrendim sizee fotoğraftan :)))) en kısa sürede o pis şeyden kurtulman dileğiyle.. :)
neyse bunada sukurHaliyle canım ama çok fazla değil şükür
evet tiryaki malesef canımtırıyakısıyse zor bırakır
MASSALLAH sıze kuzum ALLAH daım etsın :)O fotoğraf askere gitmeden iki gün önce ah ahhh :)))
INSALLAH canım sızın fotonuz yok mu kat gorelımevet tiryaki malesef canıminşallah bırakır ya
Amin canım amin hepimizin İNŞALLAH :))) Rabbim ayırmasın gönlümüze göre versin :)MASSALLAH sıze kuzum ALLAH daım etsın :)
bana da bi hüzün geldiii fotolarımıza baktıkçaaaaO fotoğraf askere gitmeden iki gün önce ah ahhh :)))
Atsana bi tane damla çok iyi analiz eder insanları :))bana da bi hüzün geldiii fotolarımıza baktıkçaaaa((((((
AMIN kuzum INSALLAH :))Amin canım amin hepimizin İNŞALLAH :))) Rabbim ayırmasın gönlümüze göre versin :)
Erkekler gelince onlarada bi topik açalım askerlik anılarını konuşsunlarAMIN kuzum INSALLAH :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?