Aramızda 37 gün var fazla yok :)
ozlem zor olyor ama alısrsn ya cnm nolcak :)alışırımdır ya o özlem çok büyük olcak ama ben hep beklerimm :))
Benimde 8 ayım kalacakaynen kuzum mayısta mayıs geldımmı 4ayım kalıyor o zamn da cok sukur :)
o 37 gün geçene kadar canımdan can gittiiii :)o 1 gün bile çok geliyodur size kızlaarr 37 gün nedirr :))))
aramzda 4 ay var bse yok kz pekBenimde 8 ayım kalacak
Alışırım tabikide :) barışırsak ona sürprizlerde yaparım hem :))ozlem zor olyor ama alısrsn ya cnm nolcak :)
9 aya düşerse 5 ayım kalıcak oy oy ne de iyi olacakaramzda 4 ay var bse yok kz pek
ya ya iştee bendede öyle olucağı için öyle demiştim :))o 37 gün geçene kadar canımdan can gittiiii :)
9 aya düşsün askerlik daha kolay gelir hepimize :)ya ya iştee bendede öyle olucağı için öyle demiştim :))
9 aya duserse 2ayım kalır benmde ne kadan guzel olur9 aya düşerse 5 ayım kalıcak oy oy ne de iyi olacak
E tabiii... kızlar bol bol dua edelim düşsünnn deee...9 aya düşsün askerlik daha kolay gelir hepimize :)
aynen INSALLAH ya hayrlısıyla bı dussedeE tabiii... kızlar bol bol dua edelim düşsünnn deee...
Aynen oyle yaa izninizle bu kadar konuşmanın üstüne özlem sigarası yakayım9 aya duserse 2ayım kalır benmde ne kadan guzel olur
kz sen sgaramı cıyn allah ne etmesın senıAynen oyle yaa izninizle bu kadar konuşmanın üstüne özlem sigarası yakayım
aynen INSALLAH ya hayrlısıyla bı dussede
Bırakamadım gittikz sen sgaramı cıyn allah ne etmesın senı
:))))) gece gece güldürdün benikz sen sgaramı cıyn allah ne etmesın senı
bırak o ılletı pıs pısBırakamadım gitti
ALLAH hepımızı her zaman guldursun canım :):))))) gece gece güldürdün beni
benimkide içerdi ben içmem öyle bir alışkanlığım yok çok şükür.. :))bırak o ılletı pıs pıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?