erzurummuuu erzincana baya yakınsın oralar nasıll çokmu soğuk benimlide 21 martta teslim erzincan topçu acemi olarakKendimi tanıtayımm hemen :) ben Duha,21 yaşındayım 7 kasım 2014ten beri şafak sayıyorum şuan şafağımız 238. Aşkitom acemisini Ankara Mamak da yaptı şuan Kayseri Gesi'de. Aşkitomla 5 yıldır birlikteyizz inşallah bir ömür olurr :) aslında Bursadayım ama okudğm için Erzurumdayım şuan da :) yarışmacı arkideşlerime başarılarrrrrrr :)
güzel gözlüm ben de özledmmkız kacak nerdesın bakalım ozledım senı duham gelmıyon hıc :/
Bizim şafak daha 327 hey gidi günler :)))))) Benim sevdiceğimde İstanbul hastal askeri cezaevindeKendimi tanıtayımm hemen :) ben Duha,21 yaşındayım 7 kasım 2014ten beri şafak sayıyorum şuan şafağımız 238. Aşkitom acemisini Ankara Mamak da yaptı şuan Kayseri Gesi'de. Aşkitomla 5 yıldır birlikteyizz inşallah bir ömür olurr :) aslında Bursadayım ama okudğm için Erzurumdayım şuan da :) yarışmacı arkideşlerime başarılarrrrrrr :)
Ohh sen de yenisin canım glb :) Rabbim kavuştrsun :)O zaman ilk ben tanışayıım :) Ben fatmanur izmirde yaşıyorum muhasebecıyıım :))
anladım sekerım ne var ne yok nasılsn safagımız az da olsa dustu ha cok sukur :)))G
güzel gözlüm ben de özledmmya tlfndan giremiyorum mallaştı iyice pc den de bozuk pc öyle arada yazıp kayboluyorum :)
Anaaamm çıtırr tazecikk bir yaren :)bende güneş boludan yaş 18 :) memnun oldumm
Amin canım yeniyim daha yolumuz uzun :))) Hepimizi kavuştursun inşallah canım sağ salim askerlerimize :)Ohh sen de yenisin canım glb :) Rabbim kavuştrsun :)
Erzîncan erzurumdan daha sıxak olur ama acemisi önemli değil inan ustası iyi oşsun yeter :)erzurummuuu erzincana baya yakınsın oralar nasıll çokmu soğuk benimlide 21 martta teslim erzincan topçu acemi olarak
Ohhhh maşallah :) 300ler en zor geçenleriii ama en güzel günleriii inan bana :)Bizim şafak daha 327 hey gidi günler :)))))) Benim sevdiceğimde İstanbul hastal askeri cezaevinde
benimki daha gitmedi bile :))) haftaya şafak saymaya başlıycaz bakalımAnaaamm çıtırr tazecikk bir yaren :)
Güzel mi bilmiyorum ama bi hayli zor sabrını verir rabbim herkese nasip olmaz asker yolu beklemek :)Ohhhh maşallah :) 300ler en zor geçenleriii ama en güzel günleriii inan bana :)
Nolsun yavrum aynı aynen hee 238 olduk bay beee :) can gelmiş gitmiş gözün aydın Allah kabuştursun :)anladım sekerım ne var ne yok nasılsn safagımız az da olsa dustu ha cok sukur :)))
Anladım topçu olanları ustalığa batıya gönderiyorlarmış 1 ay bi geçsinde ustalığın nnerde olduğunu öğrenirim :) tabikidee .. :)Erzîncan erzurumdan daha sıxak olur ama acemisi önemli değil inan ustası iyi oşsun yeter :)
Hemen geçiyooomuşşşşş öyle diyolaaar :)Amin canım yeniyim daha yolumuz uzun :))) Hepimizi kavuştursun inşallah canım sağ salim askerlerimize :)
Olsun hoşgeldin aramıza :)benimki daha gitmedi bile :))) haftaya şafak saymaya başlıycaz bakalım
Beklemeyene çok çabuk geçiyor :))) Şu 37 günü geçirene kadar canım çıktı :)Hemen geçiyooomuşşşşş öyle diyolaaar :)
AMIN duham hepımızınkunu ALLAH kavustursun :) aynen balım geldı gıttı anlamadım bıle zaman hemen gectı o varken yaa bıdahakı ıznını temmuzda kullanacak nasl dayanacam bılmyrm :))Nolsun yavrum aynı aynen hee 238 olduk bay beee :) can gelmiş gitmiş gözün aydın Allah kabuştursun :)
Sabrınııı veriyoo veriyooo ama diğer yandan da sinirlerini alıyo :) evet kesinlikle her bana yiğidin harco değil namusuyla şerefiyle asker beklemek Rabbim utandırmasın :)Güzel mi bilmiyorum ama bi hayli zor sabrını verir rabbim herkese nasip olmaz asker yolu beklemek :)
300ler ççook zor yavrmmmBeklemeyene çok çabuk geçiyor :))) Şu 37 günü geçirene kadar canım çıktı :)
Amin canım :) Bugunlerde geçer rabbımın izniyle :)Sabrınııı veriyoo veriyooo ama diğer yandan da sinirlerini alıyo :) evet kesinlikle her bana yiğidin harco değil namusuyla şerefiyle asker beklemek Rabbim utandırmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?