2014 Yarenleri! :)

erzurummuuu erzincana baya yakınsın oralar nasıll çokmu soğuk benimlide 21 martta teslim erzincan topçu acemi olarak

Bizim şafak daha 327 hey gidi günler :)))))) Benim sevdiceğimde İstanbul hastal askeri cezaevinde

Erzîncan erzurumdan daha sıxak olur ama acemisi önemli değil inan ustası iyi oşsun yeter :)
Anladım topçu olanları ustalığa batıya gönderiyorlarmış 1 ay bi geçsinde ustalığın nnerde olduğunu öğrenirim :) tabikidee .. :)

Nolsun yavrum aynı aynen hee 238 olduk bay beee :) can gelmiş gitmiş gözün aydın Allah kabuştursun :)
AMIN duham hepımızınkunu ALLAH kavustursun :) aynen balım geldı gıttı anlamadım bıle zaman hemen gectı o varken yaa bıdahakı ıznını temmuzda kullanacak nasl dayanacam bılmyrm :))

Güzel mi bilmiyorum ama bi hayli zor sabrını verir rabbim herkese nasip olmaz asker yolu beklemek :)
Sabrınııı veriyoo veriyooo ama diğer yandan da sinirlerini alıyo :) evet kesinlikle her bana yiğidin harco değil namusuyla şerefiyle asker beklemek Rabbim utandırmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…