- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Oyle canım :)hayırlısı buymuş artık :))
aynen valla acemılıgı bıtırdı daha gunesınkı sonradan gıdıyorBildiğim kadarıyla şubattakiler acemiyi bitirdi bile
anladım hayırlısı olsun ha bı ay erken ha bı ay fazlaşubatta gidicekti aslında sonra bişiler oldu bende anlamadım martta gidicekmişim dedi sevindim tabii :)) 20 martta yolcu 21inde teslim olcakmış abisi dedi ..
Evet bende ilk başta ona şaşırdımaynen valla acemılıgı bıtırdı daha gunesınkı sonradan gıdıyor
Öyle deme belki de hayırlısı buydu :)Benımki normalde 2014 şubatta gıdecektı tecilliydi bu yıl bozdu geçen yıl gıtseydı şimdiye gelmıştı bile
aynen bende sasırdmEvet bende ilk başta ona şaşırdım
Oyle tabi sonuçta beklenmesı gerekiyor :)Öyle deme belki de hayırlısı buydu :)
kız bnmkıde tecıllıydı yoksa oda gelırdı bn dedm ha o kadar gıt gıt dınlemedıOyle canım :)
aynen valla acemılıgı bıtırdı daha gunesınkı sonradan gıdıyor
Mayısta da gidecek demi alt devreleraynen bende sasırdm
tabikide senin dediğin gibi beklemek farz :))Oyle tabi sonuçta beklenmesı gerekiyor :)
Yok yok benım ki gelecek bir ay sonrada senınkı korkmasevineyimmi üzüleyimmi bilemedim a kızlarr :))) benim ki baya geç gidicek sizinkiler gelirken ben daha yeni yeni yarılamış olcam kızlarrbişiler oluyor bana :))
Dinlemezler illa onların dediğikız bnmkıde tecıllıydı yoksa oda gelırdı bn dedm ha o kadar gıt gıt dınlemedı
sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim a kızlarr :))) benim ki baya geç gidicek sizinkiler gelirken ben daha yeni yeni yarılamış olcam kızlarrbişiler oluyor bana :))
ne güzel iştee gelicek görüceksin onuu benimde yeni uçmuş taze olucak orda :))) ben daha yeni şafak sayıcam kendimi çok kötü hissettim yahuYok yok benım ki gelecek bir ay sonrada senınkı korkma
aynen odun kafalı ısteDinlemezler illa onların dediği
Aramızda 37 gün var fazla yok :)ne güzel iştee gelicek görüceksin onuu benimde yeni uçmuş taze olucak orda :))) ben daha yeni şafak sayıcam kendimi çok kötü hissettim yahu
sakın ol kız bsey olmaz alısırsn zamanla bnde basta oyle derdm hep :)
aynen kuzum mayısta mayıs geldımmı 4ayım kalıyor o zamn da cok sukur :)Mayısta da gidecek demi alt devreler
Kütük kütükaynen odun kafalı ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?