Canim ne denir bilemedim ki asker psikolojisi ne dusunuyorlar ne hissediyorlar hic anlamıyorum biraz dusuncesizlik yapmis senin ki ama uzme kendini yeni teslim olmus arkadaslarini tanimaya calisiyordur laf lafi acmistir tabi oncelik senin olman lazim ama bilemedim ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canm bnde anlam veremedm zaten. Sanki ayakta bekliyorsun dedi yaaaaaa :?
Ayakta konusmak hosuna gitmiyomus ya bu lafina bende olsam cok kirilirdim firsat buldugun da bunu dile getirsen guzel bi sekilde ya da gunluk tutuyosan oraya yaz gelince okur seni uzdugunu anlar
Ya bn güzelce de söylerim. Sıkıntı değil. Hatta dedimde zaten.
Benim kasttetigimin ne olduğunu o çok iyi biliyor. Ama öyle bir soylemişim ki sanki 3 gündür aramanı bekliyorum der gbiymis
Ya bn güzelce de söylerim. Sıkıntı değil. Hatta dedimde zaten.
Benim kasttetigimin ne olduğunu o çok iyi biliyor. Ama öyle bir soylemişim ki sanki 3 gündür aramanı bekliyorum der gbiymis
peki fazla tepki göstermiş olabilir misin :26:
hani bi objektif bakmaya çalış bakalım davranışına :26:
Bilmiyorlar ki O dakikalar saatler bize yıllar gibi geliyor
Aaa olur mu hiç alt tarafı oturduğum yerdn bkliyruz
Bizde arada atisiyoruz annem o asker alttan al uzme cocugu unut der sivilde atissak asla susmam da asker diye uzatmiyorum bende sen de takma bosver
Ama unutulan şu ki o asker evet de. Bizimde aklımız onlarda beklemek çok ayrı ya...
Banada cok tepki vermissin gibi geldi canim.. onun soyledigi lafta kirici ama ilk sen onun uzerine cok gitmissin benim gordugum. Yeni teslim olmus sanirim usta birligine bu cok normal degilmi tatlim orda kafasina gore hareket edemiyorlar komutan cagirir ne bileyim bisey olur verdigi saatte arayamaz. Ne guzel kiyamadigi icin aramamis gokhanda sabahin korunde hic aramaz beni uykumu bolmemek icin.. anladigim kadariyla cok gerilmissin ve gerektiginden istemyrekte olsa fazla tepki vermissin.. bebegim inan bana ne kadar sinirlensende biraz alttan almn lazim kendini onun yerine koy :/ oda cok sinirlenmis olmaliki o tepkine kirici laflar sarfetmis sana..biraz sakinlesmeye calis.,
Haklısın ama söyle dusun onlar hem hic bilmedikleri bi ortamdalar yalnizlar hareketleri bile kisitli beklemek tabi ki cok zor ama asker de beklemek daha zor olsa gerek onlar bitmesini bekliyorlar bizlere kavusmayi bekliyorlar
Canm bnde sabahtan beri olan tvrndn doldum yani. O beni her sabah 6 gbi arar. Ve ben sıkıntı yapmam hoşuma da gider. Hyr birde uyurken aradgimda konusulmuyor diye.e dedim 3 de aradığında da 5 dkikada konuşup kapatacakti.
Hayr pasamizin durumu ayakta konuşmak zor geliyor.
1 ay Amasya daydı ve hiç böyle bir şey yapmadım. Full anlayış ki ben pek konusamamaya alışkın değilim. O bile bu kadar sabırlı olmama şaşırmıştı.
Ama bugün ilk gnleri diye rahatlar sıkıntı yok. Ortam iyi. Full serbestlerdi bugün. Bi akşam yemeği zamanında içtima vardı.
Kendisi aynı zamanda istanblda yaşıyor. O zaman telefnunu geyrseydn dedim. Ortamı cok iyi anlatmistm. Ama beni dnlemedi.
Kızlar bn bide aşırı ilgiyi çok seviyorum. Sevgilimde rahat biridr. Böyle imkanı falan varken az ararsa flan bn ozlemedigini düşünüyorum. .
Oyy caaniim hangimiz ilgiyi sevmeyiz kii.. bence yarin araduginda sakin sakin konusun tatlim boyle cok uzulursunuz.. sikntlarini belirt hoslanmiyorum boyle yapmandan falan de ama bagirmadan gayet yapici ol bakalim o zaman nasil konusacak seninle..
Bağırmadan diye bir öneri geldiğine göre sanırım. Sizde aktif bir kişiliksiniz
Öyle olurum canm zatn kiyamamda ons kavga da etsek. Barsmaya çalışırım.
Zaten o cümlenin hatalı olduğunu anlasa bn o an Özür bile dilerdim. Bnm için sıkıntı değil ki. Çünkü özellikle ilişkide Özür dilemek zor değil dilimize yapışmaz
Dogru,onemli olan yapilan hatanin bidaha tekrrlanmasi ozur dilemek de ne varben cok sinirlendigimde bagiririm ve aglarimm o zaten aglamama hiic kiyamaz hakli olan o bile olsa ozur diler.eheheh
iyi bebegim allaha sukur seni sormali :)
Acayip gerginim ve sinirden ağlıyorum.
Ya dun teslim oldu rahtlr bugun flanda sıkıntı yok.
Neyse aksam icin dedim ki bni 9 9 bucuk arasi ara. Çünkü haftasnu knusmak için en musait olduğum saatler oda bliyr. Amasydaykn aknti olmuyrdu 10 da ara dedgmde haftasnu 10da da arardı.
Bugün teee 10 bucukta aradı. Saka gbi yaaa ben kesin yatmistr. Diye düşünmeye başladım. E tabi konusamadgimizdanda hafifte duygusala da bağladım.
Tbi morl sıfır. Işte 9dan snra içtima bitmiş. Traş olmuş e birazda sohbt muhabbt. Nasıl sinirlendim essk basimiyim ben yaaa.
Ben bi buçuk saattr senden telefn bekliyrm dedim en sonunda da.
Öküz vallaha öküz sanki ayakta bekliyorsun dedi . telefon cebinde bekliyorsun dedi! !!!
Hayr benm sevgilim bu boyutta öküz değildir.
Abartiyormusum gorende 3 gündür aramıyorum sanar.kafaya bak ya bugün de sabh 10 da aradı uyuyrdum.5 dk konuştuk falan tee bi dha 3 de aradı. Ama ondan telefon bekliyrm Meğersem beyfendi beni uyuyor sanmış.. dün çok yogundum yorgnumdur diye.
Yahu sanane yaaa sanane demi sen düşünme benm uyuyup uyumadigimi demi. Ara sen sanane yani.!!!! Bide nerdeyse 10 dk ya kapatacakti manyakmisin ya musaitsn konuşmuyoruz dedimm. Ayakta konuşması zor geliyormuş adama zevk almiyormuş.
Böyle leri gitsin zor yere günde max. 1 kere arayabildigi görürüm ondaki zorluğu. !!!!
Acayip gerginim kızlar sinrden vücudum kabardı resmen.
Biraz uzun yazdm Üzgünüm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?