- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
iyi canısıııı sen nasılsın görüşemedik bu araaaKuzular merhaba nasılsınız
merhaba canımm şafak düşmecee bizdee :) sen nasılsınnKuzular merhaba nasılsınız
bebegimmmmmKuzular merhaba nasılsınız
iyi canısıııı sen nasılsın görüşemedik bu araaa
canım aynen bende senin şafak kaç balım bu arad seninle tanışmadık kuzum sevgi bennmerhaba canımm şafak düşmecee bizdee :) sen nasılsınn
bebegimmmmm
ooooh iyi yapmışsın canım sizin şafakta az kaldı maşallah ne kaldı şunun şurasında nisanabebeğim bende iyim kuzum bugün hava yaz gibiydi akşama kadar gezdim ehehee baharı çok seviyorum yaa hep baharda kalsak keşke nisan ayı hele aşık oldugum ay aşkımda geliyor nisanda yihuu
canım aynen bende senin şafak kaç balım bu arad seninle tanışmadık kuzum sevgi benn
birtanemmmm kuzumm
benim şafak karanlık daha canımbebeğim bende iyim kuzum bugün hava yaz gibiydi akşama kadar gezdim ehehee baharı çok seviyorum yaa hep baharda kalsak keşke nisan ayı hele aşık oldugum ay aşkımda geliyor nisanda yihuu
canım aynen bende senin şafak kaç balım bu arad seninle tanışmadık kuzum sevgi benn
birtanemmmm kuzumm
yeni gitti sanırım kuzum askerin hangi şehirde ? Ne güzel ismin var yabenim şafak karanlık daha canımbende güneş memnun oldum
Evet kuzum valla günler geçsin diye hiç boş durmuyorum çalışşam daha az yorulurdum heralde heheooooh iyi yapmışsın canım sizin şafakta az kaldı maşallah ne kaldı şunun şurasında nisana
aman iyi yapıyon valla bebeğim eeen güzeliiiiiiiiiEvet kuzum valla günler geçsin diye hiç boş durmuyorum çalışşam daha az yorulurdum heralde hehe
sen neler yapıyorsun kuzumaman iyi yapıyon valla bebeğim eeen güzeliiiiiiiii
aşkımı bekliyom zor dönemlerdeyiz bebeğim ya hergün kavga eder olduksen neler yapıyorsun kuzum
nasilsin tatlimm:)bebeğim bende iyim kuzum bugün hava yaz gibiydi akşama kadar gezdim ehehee baharı çok seviyorum yaa hep baharda kalsak keşke nisan ayı hele aşık oldugum ay aşkımda geliyor nisanda yihuu
birtanemmmm kuzumm
kuzumm bn burda meltemle tartstm gelsmde gruba gelmem ama gelecm sze yazarm ozel olarak:))
Evet bebegim. Olur insallah bebegim cidden cok sevinirim
İnşallah canım çokda özledim bi sarılıyımda başka birşey istemiyorum .. İzne geldiğinde o haftaiçi benim okul var son sene olduğum için baya devamsızlık yaptık 5-6 gün hakkım kaldı ona biraz takıldım haftaya konuşucam :)
napyn kz:)ooooh iyi yapmışsın canım sizin şafakta az kaldı maşallah ne kaldı şunun şurasında nisana
ben gitmedim canım oraya bilmiyorum ama merkezi güzelGereksiz Tartışma oldu bence tatlım neticede meltemi gruptan tanıyordun :) yaz canım hala yazıcan
Mersin'de anamur mu neydi orasını baya iyi diyorlar öyle mi cidden canım:)
Ygs için olan tüm izinlerini kullandın mı ki canım az biraz Lys içinde bırakaydın Görmüş olurdun canm :)) müdürle yada öğretmenlerle Konuş anlayışlı ise izin verirler zaten canm :)
kiz numarami ozelden verim sana ama whatsap yok ki hala :) ya sert konusti die tatlm oyle.konusmamasi lazm yinedeGereksiz Tartışma oldu bence tatlım neticede meltemi gruptan tanıyordun :) yaz canım hala yazıcan
Mersin'de anamur mu neydi orasını baya iyi diyorlar öyle mi cidden canım:)
Ygs için olan tüm izinlerini kullandın mı ki canım az biraz Lys içinde bırakaydın Görmüş olurdun canm :)) müdürle yada öğretmenlerle Konuş anlayışlı ise izin verirler zaten canm :)
bakınıyorum bebeğim sen napıyosuuuunnapyn kz:)
bnde kuzum nasil gidiyorbakınıyorum bebeğim sen napıyosuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?