şimdilik iyi gibi yavrum düzeliyoruz yavaş yavaş çok şükür.. sen naptın canım nasılsın nasıl gidiyorbnde kuzum nasil gidiyor
ALLAH bozmasin kuzum MASSALLAH diyeyim:) bende ne olsun ayni kusum ev is is ev safak dusmece:)şimdilik iyi gibi yavrum düzeliyoruz yavaş yavaş çok şükür.. sen naptın canım nasılsın nasıl gidiyor
iyimişş valla haberimiz yok
amin bebeğimALLAH bozmasin kuzum MASSALLAH diyeyim:) bende ne olsun ayni kusum ev is is ev safak dusmece:)
evet canım ygs için kullan 5-6 gün hakkım kaldı bide ben lysye girmiycem yazın yetenek sınavlarına gireceğim için :) Öylemi dersin nasıl izin verceklerkiGereksiz Tartışma oldu bence tatlım neticede meltemi gruptan tanıyordun :) yaz canım hala yazıcan
Mersin'de anamur mu neydi orasını baya iyi diyorlar öyle mi cidden canım:)
Ygs için olan tüm izinlerini kullandın mı ki canım az biraz Lys içinde bırakaydın Görmüş olurdun canm :)) müdürle yada öğretmenlerle Konuş anlayışlı ise izin verirler zaten canm :)
teşekkür ederimm önceliklee..yeni gitti sanırım kuzum askerin hangi şehirde ? Ne güzel ismin var ya
oda ne yapsn beni deli etmekle mesgl orya gitme burya gtme baya skyor.beni bunaldmamin bebeğimeniştemiz nasıl nasıl gidiyor kuzum
aynen bizde de durum öyle canım. sen hep ne dersin sabret canım askerde öyle olması normal..oda ne yapsn beni deli etmekle mesgl orya gitme burya gtme baya skyor.beni bunaldm
aşkımı bekliyom zor dönemlerdeyiz bebeğim ya hergün kavga eder olduk
iyiyim bebeğim şükürr neler yapıyorsun bakimnasilsin tatlimm:)
Gereksiz Tartışma oldu bence tatlım neticede meltemi gruptan tanıyordun :) yaz canım hala yazıcan
Mersin'de anamur mu neydi orasını baya iyi diyorlar öyle mi cidden canım:)
Ygs için olan tüm izinlerini kullandın mı ki canım az biraz Lys içinde bırakaydın Görmüş olurdun canm :)) müdürle yada öğretmenlerle Konuş anlayışlı ise izin verirler zaten canm :)
ben gitmedim canım oraya bilmiyorum ama merkezi güzel
kiz numarami ozelden verim sana ama whatsap yok ki hala :) ya sert konusti die tatlm oyle.konusmamasi lazm yinede
oyle de kuzum baya abartti ya bu durumu cikip napacaksamaynen bizde de durum öyle canım. sen hep ne dersin sabret canım askerde öyle olması normal..
barıştık canım bugün de bakalım yarına kadar sürecek miBöyle zamanlar oluyor kuzum malesef birbirinizi alttan almaya çalışın kırmayın incitmeyin birbirinizi bu dönemde
iyiyim bebeğim şükürr neler yapıyorsun bakim
Kuzucum nasılsınnn
ayyyy bak canım çekti gel kız ben sana en güzelinden bi tantuni ısmarlayayımHadi yaa :))) kuzum Ozaman tantuni yemege geliriz
Kur canim aaaa yanehakli yanlari vardi neyse Tatlim kapandi o Konu bosver :)
İnşallah rahat ve sorunsuz bir askerlik dönemi geçirirsin canım ustalıgında inş rahat edebilceği bir yer eçkarteşekkür ederimm önceliklee..evet canım yeni gitti uzun dönem, Erzincan'da acemiliğini yapıyor
ayni balim ev is is ev can in beni skmasni konusyrdm demin:) onun dsnda zaman gecirmece ya bi bitemedi 200 kuzumBöyle zamanlar oluyor kuzum malesef birbirinizi alttan almaya çalışın kırmayın incitmeyin birbirinizi bu dönemde
iyiyim bebeğim şükürr neler yapıyorsun bakim
Kuzucum nasılsınnn
barıştık canım bugün de bakalım yarına kadar sürecek mi
ne diyosun peki sen? askere gitmeden önce nasıldı? canım orda askerdeyken terkedilen aldatılan arkadaşları vardır mutlaka bence onları dinleye dinleye kafayı yedileroyle de kuzum baya abartti ya bu durumu cikip napacaksam
biter bebeğim elbet oda biticek snra diceksin ki bi bitmedi bu 100 ler 50 ler sağlıcakla geçsin yeterki gçen zamanayni balim ev is is ev can in beni skmasni konusyrdm demin:) onun dsnda zaman gecirmece ya bi bitemedi 200 kuzum
kendine göre haklidir illaki ama bunu tatli dille anlatmasi yerine agir laflar etmemelydi dedgn gbi kapandi gitti:) yolladm ozelden kuzum numaramiHadi yaa :))) kuzum Ozaman tantuni yemege geliriz
Kur canim aaaa yanehakli yanlari vardi neyse Tatlim kapandi o Konu bosver :)
aynen balım ya hergün rüyalarımda beyefendi çok özledim çooooooookSürsün kızz yeterki gönüller küsmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?