- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
kçırmısımdır kuzum ozamankuzum bi ara burdan yazdk gelmek.istyn km varsa whatsaba grup olustrp konuslm die pek ses ckmamsti bir kac kisiler disindan
sen sonradan katldn kz buraya senden once yazmstk burya ondan habern yok:)Benimde haberim yokkk
kimler var acebaaaBenimde haberim yokkk
aynen canım böyle devam güzel sözler söylüyorum hiç ağzımı bozmam .. bu askerlikte böyle olcak napalım :) tabi bunlar karşılıklıııı bende ona çektiricemm bi gelsin dinlensin hemen devreye giriciiimmmöyl vallahi çok alıngan olur ilk dönemde böyle devam et kuzum :)
aynen kuzum meltemle tartstm ya bn de.gitmem o var grupta cnku ama ozel olarak yazrm kzlara whatsbtan .dkçırmısımdır kuzum ozamanneyse
Banane bananesen sonradan katldn kz buraya senden once yazmstk burya ondan habern yok:)
bilemiyorum caniiiiimkimler var acebaaa
duha var yesim var sonracigima fusuncuk var :) meltem bde tatlmkimler var acebaaa
yazdm kmler var die kz :)Banane banane
bilemiyorum caniiiiim
meltemn başka kimler var canısı ? git canım illa konuscaksın diye bişi yok ki arkadaşların da var orda :)aynen kuzum meltemle tartstm ya bn de.gitmem o var grupta cnku ama ozel olarak yazrm kzlara whatsbtan .d
yazdm kz duha yesim fusuncuk:) meltem yok kz konsmyrm die onla grupta da olmam balim ozel atarm kzlara ben msj:)meltemn başka kimler var canısı ? git canım illa konuscaksın diye bişi yok ki arkadaşların da var orda :)
bana özelden numaranı versene watsapa alıiim seni :)yazdm kz duha yesim fusuncuk:) meltem yok kz konsmyrm die onla grupta da olmam balim ozel atarm kzlara ben msj:)
Iyi bakalim bebeğimyazdm kmler var die kz :)
tamam kuzim:)bana özelden numaranı versene watsapa alıiim seni :)
Bayaaa hemdeFransız kalmışızzzzzzzzzz
ben 1 yıldır burdayım hiçbişiden haberim yokBayaaa hemdegerçi ben geleli iki ay fakan oldu
Öyle olmuş demekki canim sağlık olsun beyaaaaaaben 1 yıldır burdayım hiçbişiden haberim yokbi ara az girmeye başlamıştım o ara herhalde kurulmuş grup
Olun beaaaaaaaÖyle olmuş demekki canim sağlık olsun beyaaaaaa
aynen tatliskolar:)Olun beaaaaaaaburası yeterrrrrr
Heheheh aynen canim benimOlun beaaaaaaaburası yeterrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?