Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canıımKizlar merhaba
Merhaba bebegim hosgeldin iyilik safak bitti saat saymaya basladim artik sen nasilsin ne var ne yokmerhaba canıım
merhaba güzelliklerim ben geldiim nasılsınızz?![]()
maşallah kuzucuum, iyiyim ben de yeni hafta başlasın diye can atıyorum ilk defaMerhaba bebegim hosgeldin iyilik safak bitti saat saymaya basladim artik sen nasilsin ne var ne yok![]()
Bende vallamaşallah kuzucuum, iyiyim ben de yeni hafta başlasın diye can atıyorum ilk defahoşbuldukk
![]()
ins barisirsnz rn kisa zaman da kuzumIyiyim bende canim nasil olayim işte bildiğin gibi
kuzucum nasılsııınnn?ins barisirsnz rn kisa zaman da kuzum
simdiden gozunaydn tatlm:)Bende valla![]()
iiyiym cok sukur pofudugum sen naslsn :)kuzucum nasılsııınnn?![]()
Tesekkur ederim canim darisi size insallah :)simdiden gozunaydn tatlm:)
INSALLAH kuzum ya :)Tesekkur ederim canim darisi size insallah :)
iyiyim bebeğim ya pastamıza resim ve söz arıyorummiiyiym cok sukur pofudugum sen naslsn :)![]()
pastamiza derken kusum d.gnumu:)iyiyim bebeğim ya pastamıza resim ve söz arıyorumm![]()
inşallah canım kargo göndercem yarınins barisirsnz rn kisa zaman da kuzum
super ne gonderecen balim:)inşallah canım kargo göndercem yarın
inşallah canım kargo göndercem yarın
Bende valla![]()
canim ben seni gormedm hic tanistkmi biz hatrlmyrm da :)kuzum üzülme bizde tartıştık benimkide yazmıyor ilk defa huyu değildir hiç. Bende bu ara bunalımdayım hiç çabalayasım yok
canim ben seni gormedm hic tanistkmi biz hatrlmyrm da :)
hahaha ay alemsn ha :) siz.dsiz.duzelttnzmi aranzi. ins balimHeheh cherrycake ben balım adımı değiştirdim diyetteym kullanıcı adımı gördükçe tatlı isteğim artıyordu bunu yaptım bende![]()