- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Naber kuşummm basılsın?eneee yeni gördüm balım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kuşummm basılsın?eneee yeni gördüm balım![]()
iyidir canım benim sen nasılsınNaber kuşummm basılsın?
İyi diyeyim iyi olayım balımmm:)iyidir canım benim sen nasılsın
nasıl gidiyor canım? ben çok sıkılıyomİyi diyeyim iyi olayım balımmm:)
Bendeeeeeee çok sıkılıyommmmnasıl gidiyor canım? ben çok sıkılıyom
bizimde aynen öyle canım ya değişik değişikBendeeeeeee çok sıkılıyommmmİnişli çıkışlı gidiyo balımmmm.. Senin nasıl gidiyo?
bizimde aynen öyle canım ya değişik değişik![]()
bende canım ya bayağı hemdeÇok bunaldım be kuzuuuu
Allahımmm yardımcımız olsun balımmmbende canım ya bayağı hemde![]()
bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ya 3 ay olmuş daha gideli böyle düşününce zor geliyorAllahımmm yardımcımız olsun balımmmSağ salim şu zor zamanları atlatabilelimmm
![]()
Geçiyo bitanemmmmbazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ya 3 ay olmuş daha gideli böyle düşününce zor geliyor![]()
istemiyom bananeGeçiyo bitanemmmmbiraz daha sabır.. Hele bi alt devreleriniz gelsin kendini çok daha iyi hissediceksin.. Zamanın geçtiğini farkediceksin ozaman:)
öf dengesiz dengesiz davranıyo bana vurma ona vurSus gızzzzİsticeksin işte
![]()
meraba cnm malesef yok:)kızlarr merhabalarizmir menemen topçu kışlası ile ilgili bilgisi olan var mı aramızda ?
ne tepki verdi peki:)kizlarrr bn geldimm:)bugun babam bi sevgilim oldugunu ogrendi.,acayip panik halindeyim :) kostum size geldim:)
E benimkide öyleeeeöf dengesiz dengesiz davranıyo bana vurma ona vur![]()
Sen geldin ben yatıyom balımmmmm:) iyi geceleeeeeerrt:)ben geldm kizceler
ben geldim diye kaciyon degilmiii:)) saka saka hadi iyi geceler tatlm:)Sen geldin ben yatıyom balımmmmm:) iyi geceleeeeeerrt:)