2014 Yarenleri! :)

Selam fıstıklar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahhah bnde oyleyim kiz ama onceden Boyle degildim mesela gokhanla.yolda yururkn ben yere kapaklaniyorum oturuyorum yere kahkha atyz gokhanla

ben de başta baya fesatlanırdım falan kızardım şimdi aman beya diyorum aynen genelde benimki kurtarıyor düşmüyorum ama düştüğüm zaman gülüyoruz sonra ona çatıyorum bir de laf atıyorum arada niye tutmadın tutsan düşmicektim ama olsun düşçeğim varmış diyorum

kızlarr sınavlarım cuma bitiyor arkadaşlarda kahramanmarraş gaziantep urfaya gidip gezelim dediler 3 gün gezicez neyse bende bundan önce 3 yıldır yaz tatillerimi degerlendirdigim şirket var eski patronumla görüştüm tekrar çalışmak istiyorum dedim seni arıyım ben dedi ayın 13 de okulum bitiyor dedim tmm dedi yani ararsa pazartesi işe başlamamı ister bir yandan kızlar gezmeye gidelim diolar bir yandan adam ararsa diye düşünüyorum netten kaç kere part time başvuru yaptım kimse aramadı sevgilimde geziye git kafanı dagıt dio ama ben gitmek istemiyorum sevgilim yokken birşeyden zevk aldıgım yok şimdi güneydoguda da sıkıntılar var haberlere baktıysanız babama geziyi söyledi hele önümüzü görelim bu kadar sıkıntı var bak doguda dedi kızlarda haber bekliyor off ne yapıcagımı şaşırdım

Kuzum baban da hakli aslinda ama gezmek de ister insan eski isin olmazsa git olursa zaten calisirsin.bende cok görmek istiyorum doguyu ya:)

Kuzum baban da hakli aslinda ama gezmek de ister insan eski isin olmazsa git olursa zaten calisirsin.bende cok görmek istiyorum doguyu ya:)

sevgilim olmadan içime sinmiyor ki cnm yaa kızlarada sööyleyemiyorum anlayacak durumda degiller bu duyguyu

evet gezide kafa dagitabilirsin ama yasananlar bencede gitmememn yonunde.. bunaldin evet ama calismak daha mantikli geliyor o gezi uc gun kafani dagitcak is surekli kafani mesgul edicek daha iyi bence kizlara da uygun.bir dille gelemeyecegini belirt derim ben :/

kızlara canım istemiyor pek dedim surat sallıyorlar hemen yaa patronum arasa diye dua ediyorum aramıyor sag olsun oda

sevgilim olmadan içime sinmiyor ki cnm yaa kızlarada sööyleyemiyorum anlayacak durumda degiller bu duyguyu

Kuzum olaylar falan karışık pek gezilcel gibi değil madem icine de sinmicek direk soyle sonuçta seni anlamalilar

Kuzum olaylar falan karışık pek gezilcel gibi değil madem icine de sinmicek direk soyle sonuçta seni anlamalilar

geziyi düzenleyen arkadaşımdan nefret ediyorum zaten sanki çift karakterli bazen öyle bazen böyle bugun iş durumunu söyledim dioki adamı ara sor yok dedim ya ben yüzsüz gibi söyleyemem adam ararım dedi sonuçta ona göre ayarlıcaklarmış sanki bi ben gitmesem gidemeyecekler servisi ben dolduruyorum sanki

Son düzenleme:

Kuzum cidden gitmek isyemiyorsan ben gelemicem kusura bakmayin de olsun bitsin

arkadaşıma söyledim şimdi canım sınavlar varya haberlere bakmadım bizde gitmeyelim dio

sende ne var ne yok canım benim :) nişanlının gelmesine az kalıyor dimi

arar heralde kuzu amann birak assinlar halden anlasinlar biraz

canım ya kızlar haber izlemiyorlar sanırım bende bugun gördüm bu kadar olayı arkadaşıma msj attım eğer öyleyse bizde gitmeyelim ne işimiz var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…