Gitmeyin kuzum gitmeyinarkadaşıma söyledim şimdi canım sınavlar varya haberlere bakmadım bizde gitmeyelim dio
sende ne var ne yok canım benim :) nişanlının gelmesine az kalıyor dimi
Bencede gitme gulum ben ilk defa bukadar tedirginim.. turk konsolosluguna baskin yqpmislar allahim daha neler goreecegiz
Gitmeyin kuzum gitmeyin
Ne olsun kuzum dershaneye gidip geliyorum ayy ben gitcem heralde kayinvalidemlere kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa ne zaman cnm
Kuzum usta yeri belli olsun ona gore bi aksilik cikmazsa ben gidicem
ya bencede iyi fikir sonuçta ailesinide görmek isteyecek senide farklı şehirler zor olurdu
Bana kalsa o gelsin de hakli sebepler sundu hayir diyemedim:))
uzak mı aranız :)
Acemiligiyle 16 saat kayinvalidemlerle 12 saat kuzum
git canım canınıda sıkma tadını çıkart geçen gün sevgilimin ablası aradı dioki arıcaktım ama kardeşim vardı tatilinizde sizi rahatsız etmek istemedim dedi çok güzel zamanlar inan veri gelmiyor tadını çıkart:)
Allah nasip ederse giderim inşaallah kuzum ya öyle özledim ki böyle ağzına burnuna vurasim geliyo:))
haha demek o his sadece bende olmuyormuş
Ayy kuzum nasil böyle sıkasim geliyo:))
çok özledim kokusunu
Sadece o günlük galiba diyarbkir karıştı ya cikarmazlar artik.sen napiyon bitirdnmi odevlerini
iyi geceler kızlar
yarın son gün hayatım babam okula bırakcak ödevlerle beni düşün o kadar çok ödev var bitcek mecbur okulda yapıştırcam çoğunu zaten çok yorgunum sen nasılsın hayatım naciylede ilgilenemiyorum ağlıyorum şu an kıyamam ödevlerini yap aşkım aşkım diyo onu orda 1haftadır yalnız bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?