2014 Yarenleri! :)

Kızlar ben geldimm uzun zaman olmuş ama her gece yatmadan kontrol ettim sizi yarenlerbizim asker de usta birliğine teslim oldu geçen hafta:-(ah ah özlem çok zor kızlar rabbim bu kandil gününde hepimize hayırlısini nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var haftaya sözlümün doğum günü ve hediye alma konusunda karasızlık yaşıyorum sizce ne alıp gönderim.

hoşgeldin canım amin sizin acemilik kısamı sürdü bizimkinin daha 22 günü var

Canlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var haftaya sözlümün doğum günü ve hediye alma konusunda karasızlık yaşıyorum sizce ne alıp gönderim.

Canım burdan okuduğum kadarıyla eğer ptt yoksa, diğer kargolarla gelenleri komutanlar görebiliyor. Ona göre düşün

Hayirli kandiller yarenler rabbim dualarimizi kabul etsin

Hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun
İçimde sıkıntı var canlarım sevdiğim yanımda olsun istiyorum offf bazen çok vuruyor özlem

gel gell hoşgeldinn biz daha acemideyiz ustamız belli değil ama eminim ki zordurr.. aminn kuuzumm amiin..

Hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun
İçimde sıkıntı var canlarım sevdiğim yanımda olsun istiyorum offf bazen çok vuruyor özlem

ben de istiyorumm çok mu sey istiyoruzzz.. aminnn hayirli kandiller kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…