gunaydinn kizlaarrr :))
Günaydın canım
nasılsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben geldimm uzun zaman olmuş ama her gece yatmadan kontrol ettim sizi yarenlerbizim asker de usta birliğine teslim oldu geçen hafta:-(ah ah özlem çok zor kızlar rabbim bu kandil gününde hepimize hayırlısini nasip etsin
Canlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var haftaya sözlümün doğum günü ve hediye alma konusunda karasızlık yaşıyorum sizce ne alıp gönderim.
Canım burdan okuduğum kadarıyla eğer ptt yoksa, diğer kargolarla gelenleri komutanlar görebiliyor. Ona göre düşün
canım kargo şirketi götürmüyo sadece postane zaten askeriyenin içinde postane var ama ne göndereceğimi bilmiyorum sen ne gönderirdin
Hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun
İçimde sıkıntı var canlarım sevdiğim yanımda olsun istiyorum offf bazen çok vuruyor özlem
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Ahh o özlem yoğunluğu mahvediyor ya insanı...
Sorma tatlım yaa beni uyutsunlar gelceği gün uyandırsınlar istîyorum
Günaydın canım
nasılsın
iyilikk kuzumm sen nasılsınn?
Kızlar ben geldimm uzun zaman olmuş ama her gece yatmadan kontrol ettim sizi yarenlerbizim asker de usta birliğine teslim oldu geçen hafta:-(ah ah özlem çok zor kızlar rabbim bu kandil gününde hepimize hayırlısini nasip etsin
Hayirli kandiller yarenler rabbim dualarimizi kabul etsin
Hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun
İçimde sıkıntı var canlarım sevdiğim yanımda olsun istiyorum offf bazen çok vuruyor özlem
Iyi yine bak halden anliyor seninki. Kiyamam sana insallah verirsin basarili olursun juride tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?