2014 Yarenleri! :)

Selam guzelleer napiyonuzz? Benim askima nobet yazmislarr 11 e kadar nobette ondan sonrada şu nişan isini konusup planliyacagiz 2015 bizim yilimiz olacak insallah

Selam guzelleer napiyonuzz? Benim askima nobet yazmislarr 11 e kadar nobette ondan sonrada şu nişan isini konusup planliyacagiz 2015 bizim yilimiz olacak insallah
Oo hayırlı olsun kuzum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm
Iyi akşamlar canim safak sayıyorum bol bol sen nasılsın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben yatıyorum cok yogun 2 gun beni bekliyor ayriyetten grip sinyallerini veriyor gozumden yas geliyor surekli bi halsizlik oksuruk hapsuruk burun tikanikligi ne ararsaniz var yatayim dinleneyimm sizlere iyi gecelerr iyi sohbetlerr:)

Iyi geceler canim dikkat et kndine lutfen..

Iyi geceler cnm geçmiş olsun
bende jüriden çok düşük aldım çok moralm bozuk şafakta hiç ilerlemiyo çok kötüyüm tatlım ya

Bozma moralini canım hayırlısı olsun şafak pek gitmiyor ya haklısın

Kızlar moralim çok bozuk açıkçası Üzgünüm.
Sevgilimle bugün konuştuk zaten ilk konuşmamız 6 buçukta oldu. Saat 10 ytmadn oncekj konuşmamızi yaparken. bana dedikleri beni çok üzdü.
Neymiş ben onunla neşeli konusmuyormusum enerji vermiyormuşum. Ya ben ilk açarken teli sakinim. Ki ben surekli iletişim halindeyken bu duruma bile katlanmak benm için bir başarı. Askerlik benim içinde zor. Bana göre ben isyan moddd sürekli ozledim modd değilsem aglamiyorsam aramız iyi diye kabul ettiğim için ben bunları normal goruyormuşum.
E dedim ben teli nötr aciyorsam nötr neşeli aciyorsam neseliyiz bu ilskiyi ben yaşamıyorum sende sekillendr dedim. Sanırım işine gelmedi.

Işte millet nasıl mutlu mutlu konusuyormuş teli kapattiklarinda nasil yüzleri gülüyormuş.
Hatta ki beni enn çok üzen şu ki bazen telin yanına gelip ararken hı yine işte kesin böyle olur diye içinden geçeni söyledi. Resmen aslında isteyerek aramıyorum demek bu ya.
Askere sevgiliyle gelinmemeli vs. Muhabbeti yaptı. Zaten onun sevncini paylaşıyorum muhbbbetide yaptı. Ben birşeyi ilk duyduğumda sevinç çığlıkları atan biri degilimdir. Kendisi beni de çok iyi tanır.

Kizlar benim ilişkim ekim ayında 4 yıl olacak. Bu zamana kadr ayrılma eşiğine gelsekte benim inadimdanda bilmediği olmuştur. Lakin yarın akşam eğer kendisi bu kadar zorlaniyorsa. Eğer isterse askerlik doneminde ve sonrasında da olmak istemiyorsa olmayalım diyeceğim.
Çünkü eğer brn onu bu kadar üzüyorsam ben buna daha çok üzülürüm....

canım olurmu öyle şey yaa 4 yılı çöpe mi atacaksın yani yapma allah aşkına o askerlik psikolojisiyle konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…