son 3 gün sonra nolcak kız ben pek takip edemedim konuları kusura bakma:26:
Merhaba benide aranıza alırmısınız bende asker yolu bekleyenlerdenim ve tek başıma çok zor günler geçmek bilmiyor usta birliğinde Şırnak akçaya çıktığını öğrenince daha çok canım sıkıldı üznütümü de sevgilime belli etmemeye çalşıyorum ama neyapıcam nasıl geçicek o günler bilemiyorum.Rabbim hepimiz sevdiklerimize tüm askerlerimizn ailelerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..:18::18:
senin acemilikte uzamış benmkininki gibi tatlım gözün aydın hayatım tadını çıkar ben 2 ay daha beklicem izne gelmesiniaskerim dagitim iznine geliyor kuzu estafurullah ne demek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen şu an zaten hiç geçmiyo o daha büyük eziyet
ya evet şırnak mıydı seninkide
pöffff gel teskere geeelllllll
yok be ne şırnağı diyarbakırda benmki
kız rezil etme insanı unutmucam bidaha diyarbakır diyarbakır diyarbakır
senin acemilikte uzamış benmkininki gibi tatlım gözün aydın hayatım tadını çıkar ben 2 ay daha beklicem izne gelmesini
ben alıştım senin unutkanlığına zatenhiç yadırgamadım bu durumu
ya utanıyorum ama unutkanım napim:26:
acemiliğinin 47. gununde burda iste Allah nasip ederse canim :) aynen gelsin bi cikaricam tadini :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bnde unutkan değildim ama yaşlanıyorum galiba eskisi gibi değil hafızam
5 temmuzda sınavım vaaarrrrr
ne sınavı tatlım kpss mi
evet canım kpss bakalım nolcak.aklıma gelince heyecan yapıyorum. haziran sonundada tercihleri vercez 2012 puanıyla inş olur ya bu sefer dua et
hoşgeldin tatlım nasılsın
iyiyim canım ya sevgilimden haber bekliyorum sanırım albay şöförü oluyor 2 aday var bakalım kim seçilecek arasın diye bekliyorum sen nasılsın
hadi inş hayatımmmm bende gelsinde konuşalım diye bekliyorum bakalım ne zman gelir
telefonunuz var öyle degil mi canım şarj işini filan nasıl hallediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?