kaderimizde bu varmış napalım bekliyoruz.
kıymet biliyor ama orası doğru bnde aynı şekilde
gerçekten mi kız ay hadi inş ama ben saymıyım daha nacide seneye bu zmanlar istiyo biliyosun ama ben 2 sene sonra sayarım umarım
yapmadığım kalmadı genede seviyo ya kıyamam ama hatamı anladım yanındayım şimdi artık hep üzmüyorum eskisi gibi bide kavga edip ertesi güğn hiç bişey olmamış gibiyiz çok mutluyum eskiden 3 gün tavır yapardı bana
biz olsun istiyoruz artk tek engel askerlikti o da bitince Allah nasip ederse kavuşcaz
senden pek emin değilim birden evleniyorum dersen şaşırmıcam
biliyorum tatlım neyseki hallettiniz onları. anlayışlı olmak çok önemli bu zamanlarda. arada öyle kavgalar tartışmalar oluyor zaten bizimde aynı olmuyorsa sorun vardır insan her zaman iyi olmuyorki illaki sinirlendiği zamanlar olcak
aynen zaten nacide öle diyo sen dengesizsin birden tututurcan evlilik diye diyo
nazım ona geçiyo ya biliyorum ya beni çekçeğini napim ya beni bi anlayan o bazen baba oluyo bana bazen abi çok iyidir ya melek gibidir
o zaman ansızın evlenceksin sen
öğrenmişsinizdir birbirinizi artık askerlikte olunca daha farklı davranıyor insan
bende işte 58 gün falan sayıyorum uçamadım da konamadım da bi yerekız bugün geliyo seninki çok mutlu oldum
ben geldiimmm kızlaarrr hemde sevdiceğimin yanından geldiim çook mutluyummm Allah hepimize bu mutlulukları nasip etsiin daim etsin inşallahh♥♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben geldiimmm kızlaarrr hemde sevdiceğimin yanından geldiim çook mutluyummm Allah hepimize bu mutlulukları nasip etsiin daim etsin inşallahh♥♥
tatlım çok mutluyum naci batarya çavuşu olmuşşş
eveeett yanından geldim şimdi sevdiceğiminnn♥
Allah'a şükür iyi rahat geçiyor geçen hafta çarşı iznimiz oldu 2 aydan sonra netten konuştuk iyi geldi ikimizede
26 yasındayımevet zaten ondan umudu kestim artık :2: Mersindeyim iş alanı az burda
2 alt devre bekliyorum bitsin demek için
asıl sen nerelerdesın kız ben hep burdayım
Ayyy bizimde ilk çarşımız çok duygusaldı 😞 Allah yardımcımız olsun ve askerlerimizebu sıcaklarda işleri zor 😔
eveeett yanından geldim şimdi sevdiceğiminnn♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?