2014 Yarenleri! :)

O ne kız:) hayırlı olsun hadi guzel bisey herlde

ya braz zormuş yorucuymuş bütün askerleri eğitcek şimdi asker olmucak ama bişey oldu mu bundan bilincekmiş rahat etcen diyorum o kadar askerle ben uğraşcam diyo başka çavuş yok mu dedim ben onlarında çavuşuyum dedi butun gelen askerlere yat kalk yaptırcakmış tam konuşamadıkta

yorucu olcak gibi gözüküyor işi nöbet filan olmaz ama akşam serbest olur herhalde o zamn rahat olur

benimki de kıbrısta 50 derece burası diyo amele yanıklı sevgilim olcak 2 ay sonra

hahah :) kara yağız delikanlılar gelecek yani

Kutahya sicagida kötü oluyormus canım zor valla bnmki guneydoguda dahada sicak geldiklerinde kapkara bulabiliriz:)

:18:18: off offf napıcaz biz çok üzülüyıorum yaa

tatlım seni buralarda daha sık beklerim ama ben valla bilmiyorum ki bizden bi tık geridesin 3 alt devre beklicen ben 2 aramızda 3 aycık var sadece

bende sık gelmek isterim ama hiç böyle giresim yok ya nete falan ne biliyim :26: sevdiceğim gittiğinden beri bişi yapmak gelmiyor içimden

ilk gidince öle oluyo hiç bişeye alışamıyosun bi yere gtmiyosun bi senen boşa gidiyo böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…