Oy oy ben kaç alt devre beklicem şimdi :)) Ağustos Kasım ve Şubat mı :))
O ne kız:) hayırlı olsun hadi guzel bisey herlde
Ayyy bizimde ilk çarşımız çok duygusaldı 😞 Allah yardımcımız olsun ve askerlerimizebu sıcaklarda işleri zor 😔
ben geldiimmm kızlaarrr hemde sevdiceğimin yanından geldiim çook mutluyummm Allah hepimize bu mutlulukları nasip etsiin daim etsin inşallahh♥♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canım ne güzel tadını çıkart mutlu ol
Gözün aydın tatlım :)
Iyi gecelerr kizlar haftaya bugun bu saatlerde sevdigmle olucam insallahevcii izin bizi bekler..
kaç gün izin 7 mi
kızlar herkese günaydııın erkenden uyandırdı beni çarşıya çıkcam diye şimdide gelmiyo
ya braz zormuş yorucuymuş bütün askerleri eğitcek şimdi asker olmucak ama bişey oldu mu bundan bilincekmiş rahat etcen diyorum o kadar askerle ben uğraşcam diyo başka çavuş yok mu dedim ben onlarında çavuşuyum dedi butun gelen askerlere yat kalk yaptırcakmış tam konuşamadıkta
hayır 10 gün canım iznimiz :)
yorucu olcak gibi gözüküyor işi nöbet filan olmaz ama akşam serbest olur herhalde o zamn rahat olur
günaydınn canımm gelirr şimdiii az sabrrettt
dün başlamış iş yaptırıp kontrol ediyomuş öğrenene kadar yorucuymuş sadece kontrol ediyorum şunu yapın bunu yapın diyorum dedi
Iyi kız o zaman acemilikte kendine yapılanların acisini çıkartır:)
benimki de kıbrısta 50 derece burası diyo amele yanıklı sevgilim olcak 2 ay sonra
Kutahya sicagida kötü oluyormus canım zor valla bnmki guneydoguda dahada sicak geldiklerinde kapkara bulabiliriz:)
tatlım seni buralarda daha sık beklerim ama ben valla bilmiyorum ki bizden bi tık geridesin 3 alt devre beklicen ben 2 aramızda 3 aycık var sadece
hahaha intikam zamanımı diyon yok be kıyamaz o ama zıttına gidenlere cehennem oluyo
:18:18: off offf napıcaz biz çok üzülüyıorum yaa
hahah :) kara yağız delikanlılar gelecek yani
:18:18: off offf napıcaz biz çok üzülüyıorum yaa
bende sık gelmek isterim ama hiç böyle giresim yok ya nete falan ne biliyim :26: sevdiceğim gittiğinden beri bişi yapmak gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?